Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren bij centra, events of vliegvelden in Duitsland

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren in Duitsland
Duitsland

Airports
Duitsland kent verschillend luchthavens die ook voor Nederlandse reizigers erg interessant kunnen zijn. Dit komt omdat deze vliegvelden soms goedkoper zijn om vanaf te reizen. Hieronder leest u alles over de Duitse vliegvelden.

Bremen Airport
Bremen Airport is een van de oudste vliegvelden in Duitsland. Sinds 1913 werd er al veel gevlogen en ook na de oorlog was de luchthaven al snel weer klaargemaakt voor burgervluchten. Airport Bremen is sinds de jaren 50 steeds verder gegroeid tot het hoogtepunt in 2018. Toen zag Bremen ongeveer 2,2 miljoen passagiers. Door de ligging van de luchthaven is het ook aantrekkelijk voor reizigers uit Noord-Nederland. Bremen Airport is makkelijk te bereiken vanaf de snelwegen 1 en 28. Hier kunt o.a. parkeren bij Parkservice Bremen en ParkFlug24.

Düsseldorf Airport
Düsseldorf Airport werd geopend in 1927 en had in korte termijn al internationale vluchten op het schema staan. Sindsdien is het uitgegroeid tot een vliegveld met 180 vliegbestemmingen. Naast alle positieve ontwikkelingen was Düsseldorf Airport slachtoffer van de grootste luchthavenbrand in de geschiedenis. Ondanks de grote schade heeft het vliegveld zich weer volledig kunnen herstellen en is het een populaire locatie geworden om van te vliegen. Düsseldorf Airport staat daarom ook in de top 3 van drukste vliegvelden van Duitsland. Het vliegveld is even over de grens te vinden ter hoogte van Eindhoven en is dus ook een uitstekende locatie voor reizigers uit Nederland. Hier kunt u o.a. parkeren bij de aanbieders Park & Fly Valet Düsseldorf en ParkenFlughafen DUS.

Frankfurt Airport
Frankfurt Airport, gelegen aan Frankfurt am Main, was de locatie voor de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld. De lange geschiedenis van Frankfurt is zeker terug te zien. Sinds het ontstaan van het vliegveld is het constant uitgebreid om door te groeien. Tegenwoordig komen er jaarlijks bijna 70 miljoen reizigers langs het vliegveld en spant het hiermee de kroon als drukste luchthaven van Duitsland. Het voordeel hier is dus ook de grote hoeveelheid keuze voor directe vluchten; Frankfurt Airport vliegt naar 293 bestemmingen in 94 landen. Het vliegveld is te bereiken vanaf de snelweg 3. Hier kunt u parkeren bij parkeeraanbieders zoals Aeropark Service Frankfurt en Mein Valet Frankfurt.

Hahn Airport
Hahn Airport is een van de jongere vliegvelden in Duitsland. Gebouwd in de jaren 50 door de Fransen, vervulde Hahn Airport eerst een militaire functie. Na de overname van de Duitse regering kon het vliegveld omgebouwd worden tot civiele luchthaven. In 2019 had het vliegveld ongeveer 700.000 reizigers. Hoewel de volledige naam Frankfurt-Hahn Airport is, ligt de luchthaven niet in de buurt. Hahn Airport is op 120 km van Frankfurt te vinden. Doordat het vliegveld een stuk westelijker licht, maakt het een goed alternatief voor Nederlandse reizigers. Te bereiken vanaf de snelwegen 1 en 61, kunt u hier parkeren bij bijvoorbeeld CC Car Check Hahn en Hotel Zur Morschback Parking Hahn.

Keulen Airport
Keulen Airport werd vlak voor de Tweede Wereldoorlog opgericht. Na de oorlog heeft het zich steeds verder uitgebreid om internationale vluchten te kunnen faciliteren. Hier waren zij erg succesvol in, wat ervoor zorgde dat UPS zich er vestigde als Europese hub. Naast talloze pakketjes zijn er ook veel reizigers te vinden in Keulen Airport. In 2018 had de luchthaven ongeveer 13 miljoen passagiers. Keulen Airport is te vinden over de grens ter hoogte van Maastricht en is te bereiken vanaf de snelweg 4. Hier kunt u parkeren bij Idealparken Valet Keulen en Parking Airea Keulen.

Weeze Airport
Weeze Airport werd sinds de jaren 50 gebruikt als basis voor de Britse luchtmacht. In 2003 kwam hier een einde aan toen Nederlandse investeerder het zogeheten RAF Laarbruch kochten. Sindsdien wordt het gebruikt als civiele luchthaven. Bij de invoering van de vliegbelasting kwamen er steeds meer Nederlandse reizigers om vanaf Weeze Airport te vliegen. In dat jaar waren er zelfs meer Nederlandse passagiers dan Duitse passagiers. Weeze Airport is net over de grens te vinden en is eenvoudig te bereiken vanaf de A77. Hier kunt u parkeren bij een van de officiële parkeerplaatsen zoals Weeze Airport P1 en Weeze Airport P2.

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk