Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Nieuwegein

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Nieuwegein

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Janssoniuslaan
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Nieuwegein

Gaat u binnenkort naar Nieuwegein? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste parkeerplek. Door onze vergelijking- en boekingstool te gebruiken kunt u binnen enkele minuten het parkeeraanbod vergelijken en vervolgens uw keuze reserveren. Zo kunt u direct naar de parkeerplaats rijden en raakt u geen tijd kwijt aan het zoeken van een beschikbare parkeerplek.

Nieuwegein is een voormalige groeikern van de provincie Utrecht. De relatief jonge plaats is ontstaan in 1971 na de samenvoeging van 2 andere gemeentes. De naam Nieuwegein is gebaseerd op een oude nederzetting op dezelfde locatie genaamd Geyne. Deze naam is ook terug te zien in Huis Oudegein, een kasteel en het omliggend landgoed. Naast het kasteel is er Nieuwegein nog meer te zien. Zo is er bijvoorbeeld een museumwerf ten zuiden en Het Vreeswijks Museum in Fort Vreeswijk. Voor de liefhebber van shoppen biedt het centrum van Nieuwegein vele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld naar City Plaza, een winkelcentrum met maar liefst 150 winkels. 

Door het brede aanbod aan parkeeraanbieders kunt u bij GoedkoopParkeren altijd een parkeerplek vinden in de buurt van uw bestemming. Met de vergelijkingstool kunt u ook eenvoudig uw keuze baseren op locatie. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw parkeerbezoek hoog blijft, controleren wij persoon onze aanbieders. Ook hebben klanten de kans om hun parkeerervaring te delen. Zo helpen onze klanten ons met het bewaren van de kwaliteit en weet u wat u kunt verwachten van de parkeerlocatie!

Veilig en betrouwbaar parkeren in Nieuwegein

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren in Nieuwegein. Zo kunt u in en om het centrum gebruik maken van straat parkeren. In sommige zones geldt hier een maximale parkeertijd van 4 uur.  Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een parkeerterrein ten zuiden van het Sint Antonius Ziekenhuis Nieuwegein. Ten slotte kunt u ook gebruik maken van een van de verschillende parkeergarages in het centrum, zoals parkeergarage Cityplaza en parkeergarage Stadshuis. Omdat in verschillende parkeerzones de parkeertarieven erg hoog zijn, helpen wij u graag mee met het voordelig parkeren. Zo kunt u bijvoorbeeld met de vergelijkingstool de beste deals vinden en betaalt u geen reserveringskosten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Nieuwegein?

Om uw parkeerplek te reserveren vult u de vergelijkingstool in. Deze vindt u bovenaan de pagina. Na het invullen van uw parkeergegevens klikt u op de gele knop en ziet u een overzicht. In dit overzicht vindt u alle beschikbare parkeeraanbieder op de door u gekozen datum en tijd. Hier kunt u alle mogelijkheden vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld faciliteiten, prijs en locatie. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u direct uw boeking betalen met een van de vertrouwde methodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Daar vindt u alle informatie over uw reservering! Heeft u vragen? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen over parkeren in Nieuwegein

Als u naar het centrum van Nieuwegein kunt u parkeren bij de meest centraal gelegen parkeergarage. In dit geval is dat parkeergarage Cityplaza. Voor het bezoeken van het stadshuis of het theater kunt u het beste gebruik maken van de gelijknamige parkeergarages.

Op zondagen kunt u in de gebieden om het centrum gratis straat parkeren. Parkeren in het centrum en de parkeergarages doet u zondags wel op normaal tarief.

Parkeren op het parkeerterrein bij Merwestein doet u tegen een uurtarief van 9:00 uur tot 14:00 uur op weekdagen. In het weekend kunt u op deze tijden ook gratis parkeren.

GPK-houders kunnen gratis en onbeperkt parkeren op gehandicaptenparkeerplaatsen zowel als alle betaalde parkeerplaatsen. Wanneer er een maximale parkeerduur geldt, maakt u gebruik van uw parkeerschijf.

Nieuwegein beschikt niet over een P+R locatie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk