Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Emmen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Emmen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Wildlands
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Wildlands
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Emmen

Parkeren in Emmen doet u snel en eenvoudig met GoedkoopParkeren. Met de vergelijkingstool op onze website kunt u binnen enkele minuten de beste parkeerplek tegen de laagste prijs. Ook kunt u direct uw parkeerplek reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek en hoeft u niet eindeloos te zoeken. Zo maakt u uw trip naar Emmen een stuk aangenamer!

Emmen is een plaats in het zuidoosten van Drenthe. Over het algemeen is Emmen bekend door de Wildlands Adventure Zoo. De historie van Emmen gaat ver terug in het verleden, toen Neanderthalers de plaats bezette. Deze 5000 jaar oude historie is nog steeds terug te zien in de vorm van verschillende hunebedden en andere archeologische vondsten. De omgeving van Emmen wordt gekenmerkt door de omringende veengebieden. Doordat Emmen zelf op de Hondsrug ligt, biedt het een interessante omgeving. De diversiteit zorgt ervoor dat het verkennen van de natuur in en om Emmen erg veel wandelaars en fietsers trekt. In het centrum van Emmen is het enthousiasme voor natuur ook te zien. In het Open Groene Stad initiatief werd er een groene dorpse, uitstraling gehouden met stadse voorzieningen. Hier is bijvoorbeeld het grootste winkelcentrum van Noord-Nederland te vinden.

Door het grote parkeeraanbod van GoedkoopParkeren is er altijd een plek te vinden in de buurt van uw bestemming. Alle aanbieders die u ziet op onze website worden door ons gecontroleerd om kwaliteit te verzekeren. Naast een lijst van faciliteiten voor elke aanbieder vindt u ook reviews van andere klanten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

Waar kan ik parkeren in Emmen?

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren in Emmen. Allereerst zijn er parkeerterreinen beschikbaar voor een bezoek aan Wildlands. Hier is zowel een noordelijk terrein als een zuidelijk terrein voor. Het zuidelijke terrein is hier de kortste afstand tot de ingang. Voor parkeren in het centrum zelf is het mogelijk om te straat parkeren. Dit kan op specifieke locaties. De meeste straat parkeerlocatie kennen een maximale parkeertijd tussen 1 en 4 uur. Ten slotte zijn er ook nog parkeerterreinen en parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Bij de garages hoeft u geen rekening te houden met een maximale tijd. Gratis parkeren in Emmen centrum is helaas niet mogelijk. Toch helpen wij u graag om de prijs zo laag mogelijk te houden. Hier zorgen wij onder andere voor omdat wij geen boekingskosten vragen. Op deze manier kunnen wij de laagste prijs garanderen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Reserveren van een parkeerplek: Hoe werkt dat?

Om uw parkeerplek in Emmen te reserveren maakt u gebruik van onze vergelijkingstool. Deze kunt u vinden aan de bovenzijde van de pagina. Nadat u de gegevens van uw parkeerbezoek heeft ingevuld (datum en tijd), klikt u op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien waarin alle beschikbare aanbieders te zien zijn. U ziet bijvoorbeeld de prijs, de locatie, de klantenbeoordeling en welke faciliteiten beschikbaar zijn. Zo kunt u makkelijk zien welke parkeerplek het beste wij uw wensen aansluit. Heeft u een keuze gemaakt? Door op de reserveren knop te drukken kunt u gelijk uw parkeerplek boeken. U betaalt de boeken met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Vervolgens krijgt u een mail met de bevestiging. Op de reserveringsbevestiging vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zo heeft u alles direct geregeld en hoeft u alleen nog naar de parkeerplaats toe te rijden. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen over parkeren in Emmen

Met uitzondering van de parkeergarages kunt u op zondagen overal gratis parkeren in Emmen. Buiten de zondag om heeft u twee mogelijkheden om gratis te parkeren. De P+R locaties bij treinstation Emmen, of het parkeerterrein Oost. Deze vindt u in het zuidoosten bij het Hampshire Hotel.

Voor het parkeren bij Wildlands kunt u terecht bij verschillende locaties. Zo zijn er Wildlands / Centrum Zuid 1, Wildlands / Centrum Zuid 2 en Wildlands / Centrum Noord. De gunstigste parkeerlocatie voor het park is Zuid 1.

Waar u het beste kunt parkeren in Emmen is afhankelijk van uw bezoek. Als u kort naar het centrum gaat, kunt u gebruik maken van straat parkeren. Voor langer parkeren kunt u terecht bij een van de parkeergarages. Ten slotte kunt u voor een bezoek aan Wildlands het beste uw auto neerzetten op terrein Wildlands / Centrum Zuid 1. Om een parkeeraanbod te zien wat past bij uw bezoek, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Emmen heeft ten oosten en westen van het station Emmen 2 P+R locaties om de auto neer te zetten. Op beide terreinen kunt u gratis parkeren.

GPK-houders kunnen in Emmen gratis parkeren op gehandicaptenparkeerplaatsen. Hiervoor geldt een maximale parkeerduur van 3 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk