Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Breda

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Breda

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: P+R Stationsweg Breda
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Jan van Polanenkade
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Breda

Als u van plan bent naar Breda te gaan is het fijne om een goede parkeerplek te hebben. GoedkoopParkeren helpt u hier graag bij! Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u snel en eenvoudig alle parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u direct uw plek reserveren en hoeft u niet meer te zoeken op de dag zelf. Zo bespaart u tijd, en kunt u zorgeloos genieten van uw trip naar de stad.

Breda is de derde grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant. De stad is ook wel bekend als Nassaustad, door de lang lopende relatie met de koninklijke familie. Het huwelijke van de Vrouwe van Breda met een Duitse graaf uit de Nassau familie vestigde de familie in ons land. De sporen van het verleden zijn terug te vinden in de vorm van het kasteel van Breda en de kenmerkende Grote Kerk, wat de rustplaats is van verschillende Nassau familieleden. De karaktervolle stad kent vele sfeervolle terrassen en verschillende designerwinkels. Daarnaast is de stad ook te ontdekken vanaf het water op de singels die het centrum omringen. Ook voor kunstliefhebbers is Breda een leuke plek om te bezoeken. Zo zijn er bijna 100 muurschilderingen te vinden door de hele stad die in connectie staan met Breda zelf. Zo is er genoeg te beleven!

Waar in Breda u ook naar toe gaat, door het grote aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een plek vinden die past bij uw parkeerbezoek. Alle parkeerlocaties die u ziet op onze website worden door ons gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u altijd betrouwbaar en veilig kunt parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om ervaringen van klanten voor u te lezen. Per locatie vindt u ook altijd een lijst met faciliteiten zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen. Zo bent u goed voorbereid op uw reis.

Parkeren in een parkeergarage in Breda centrum of P+R

Parkeren in centrum Breda kunt u op verschillende manieren doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op straat te parkeren door de stad heen of gebruik te maken van een van de parkeerterreinen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de parkeergarages, zoals parkeergarage Het Turfschip en parkeergarage De Prins. Ten slotte is er nog een P+R terrein in de buurt van het treinstation. Met P+R reist u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer. De parkeertarieven zijn vaak afhankelijk van de verschillende parkeerzones. Om het makkelijk voor u te maken kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig alle opties vergelijken. Hoewel gratis parkeren in Breda niet echt mogelijk is helpen wij graag mee met het laaghouden van de uw parkeerkosten. Hiervoor hebben we niet alleen de vergelijkingstool, maar betaalt u bij GoedkoopParkeren geen extra kosten. Zo kunt u altijd voordelige parkeren.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Reserveren van mijn parkeerplek in Breda

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek vult u de vergelijkingstool in, die u bovenaan deze pagina kunt vinden. U vult de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en klikt op de gele knop. Vanaf hier krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare parkeerplekken voor uw zoekopdracht. Hier kunt u gaan vergelijken aan de hand van prijs, klantenbeoordeling, locatie en faciliteiten. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct de plek boeken door op reserveren te klikken. Vanaf hier betaalt u met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling bij ons binnen is krijgt u een reserveringsbevestiging. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van vertrek kunt u direct naar de parkeerplaats toe rijden zonder te hoeven zoeken. Ideaal dus! Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen over parkeren in Breda

Als u het centrum gaat bezoeken kunt u het beste parkeren op een van de centrale parkeerlocaties. Dit zijn de parkeergarages De Barones, Centrum en Centrum Houtmarkt. Daarnaast is er ook nog het parkeerterrein Oude Vest. Als u op zoek bent naar een voordelige parkeerplek, dan kunt u de vergelijkingstool gebruiken op onze website. Daarmee vindt u de beste parkeerdeals in Breda

In en om het centrum van Breda wordt betaald parkeren gehanteerd voor elke dag van de week.

Er zijn veel verschillende parkeermogelijkheden in Breda met diverse parkeertarieven. Gemiddeld kunt u rekening houden met een uurtarief van €2,30. Om precies te zien wat uw parkeerbezoek gaat kosten, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Breda telt 3 P+R locaties. De locatie Breda-Prinsenbeek is gratis parkeren. De andere twee locaties zijn te vinden bij treinstation Breda aan de noord- en zuidkant. Hier betaalt u een normaal uurtarief.

Met een GPK kunt u gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Wanneer u parkeert in een straat met een parkeerverbod, geldt er een maximale parkeerduur van 3 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk