Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren bij centra, events of vliegvelden in België

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren in België
België

Airports
Nederlandse reizigers die op vliegvakantie gaan kunnen niet alleen in ons eigen land terecht, maar ook bij onze zuiderburen. Hieronder vindt u meer informatie over de vliegvelden rond Brussel. Naast België, vindt u ook informatie over het parkeren in Nederland en Duitsland op onze website.

Charleroi Airport
Charleroi Airport bestaat al meer dan honderd jaar en werd in 1919 ingehuldigd als vliegschool. De locatie had voor langere tijd een functie voor bedrijven. Zo vestigde zich ook een vliegtuigbouwbedrijf op Charleroi Airport. Aan het eind van de jaren 90 verschoof deze focus zich, toen Ryanair besloot om een connectie tussen Dublin en Charleroi te beginnen. Dit startte ook de interesse van andere luchtvaartmaatschappijen en verschoof de focus van Charleroi naar burgervluchten. Tegenwoordig ziet de luchthaven jaarlijks ongeveer 2 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven bevindt zich ten noorden van Charleroi. Hier kunt u onder andere parkeren bij ACE Parking en Parkwall Charleroi.

Brussel Airport
Brussel Airport, ook wel Zaventem genoemd, is het nationale vliegveld van België en daarmee ook de drukste. Jaarlijks trekt Brussel Airport ongeveer 25 miljoen passagiers. Na de bouw van de luchthaven op Zaventem groeide het gestaagd verder. Dit kwam onder andere door de Wereldtentoonstelling, waar het Atomium aan te danken is. Sindsdien is het vliegveld niet alleen voor Belgische reizigers, maar ook Nederlandse en Duitse reizigers. Vanaf Brussel Airport kunt u vliegen naar meer dan 200 bestemmingen. U vindt de luchthaven ten noordoosten van Brussel en is te bereiken via de E19. Hier kunt u parkeren bij bijvoorbeeld Express Parking Zaventem.

Steden
Naast parkeermogelijkheden voor vliegveld, bieden wij ook parkeermogelijkheden voor steden in België. Hieronder leest u meer over de steden waar u onze website voor kunt gebruiken.

Antwerpen
Antwerpen is een van de centrumsteden in België en is qua inwonertal de grootste gemeente van het land. De stad bestaat al ruim 600 jaar en heeft daarmee een rijke geschiedenis. Een van de belangrijkste aspecten van Antwerpen is de handel. Naast Rotterdam vindt u hier ook de grootste haven in Europa. Antwerpen is ook de afkomst van verschillende grote schilders zoals Rubens. Naast kunst vindt u hier ook prachtige architectuur zoals station Antwerpen-Centraal. In de stad kunt u onder andere parkeren bij parkeergarage ’t Stad of Handelsbeurs.

Brussel
Brussel heeft ontzettend veel te bieden als de hoofdstad van België. De binnenstad van Brussel wordt ook wel de vijfhoek genoemd, en in deze vijfhoek vindt u een rijke geschiedenis, cultuur en architectuur. Het centrale punt van de stad is de Grote Markt, wat uitgeroepen is tot een van de mooiste pleinen ter wereld. Hier vindt u historische panden, musea, winkels en horeca. Brussel kunt u bereiken vanaf de E19. U kunt in en om het centrum parkeren bij bijvoorbeeld parkeergarage Brussel Centrum en Ecuyer.

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk