Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Heerlen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Heerlen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Theater Heerlen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Corio Center
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Heerlen

Gaat u binnenkort de stad Heerlen ontdekken? GoedkoopParkeren helpt u graag mee met het vinden van de ideale plek! Door gebruik te maken van onze vergelijkings- en bookingstool kunt u binnen enkele minuten uzelf garanderen van een parkeerplek. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een plek en staat u binnen no-time in het centrum van Heerlen.

Heerlen heeft een lange geschiedenis dat terug gaat naar de Romeinse tijd. In deze tijd was het een militaire nederzetting met de naam Coriovallum. In de middeleeuwen werd de patroon Sint-Pancratius gekozen en werd de Pancratiuskerk gebouwd. Deze kerk is te vinden in het centrum van Heerlen. Naast een rijke historie is de stad ook een centrum voor cultuur. Zo zijn er maandelijks diverse evenementen te vinden om te bezoeken en is de stad het podium voor het internationale breakdance event (The Notorious IBE). Daarnaast vindt u ook verschillende musea door de stad heen zoals SCHUNCK* in het Glaspaleis en het Nederlands Mijnmuseum wat gaat over de Limburgse mijnen. Voor liefhebbers van winkelen en lekker eten is Heerlen een uitstekende plek. Er zijn veel diverse opties voor eten en door de vele winkels in boetiekjes is het altijd gezellig.

Door het brede aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd in de buurt parkeren van uw bestemming, waar u ook heengaat. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw parkeerbezoek altijd goed is, controleren wij alle aanbieders die u ziet op onze website persoonlijk. Daarnaast kunnen klanten reviews achterlaten over hun eigen ervaringen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten bij elke aanbieder.

Parkeren Heerlen voor de laagste prijs in een parkeergarage in het centrum, of ergens anders

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren in Heerlen centrum. Zo zijn er verschillende gebieden in de staat waar u kunt straat parkeren. Dit kan over het algemeen tot maximaal 2 uur per keer. Voor langer parkeren kunt u terecht bij een van de parkeerterrein of de parkeergarages in de stad, zoals parkeergarage Corio Center en parkeergarage Theater Heerlen. Ten slotte heeft u ook de mogelijkheid om te parkeren bij een P+R. Deze vindt u naast het station Heerlen. Bij een P+R parking reist u het laatste gedeelte met het openbaar vervoer. Hoewel gratis parkeren in centrum Heerlen niet mogelijk is, helpen wij u graag met het laag houden van de kosten. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen reserveringskosten te betalen wanneer u uw parkeerplek boekt. Heeft u vragen over het reserveren? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Heerlen?

Om uw reservering te maken voor uw parkeerplek in Heerlen begint u met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek. Dit doet u in de vergelijkingstool die u bovenaan de pagina vindt. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijgt u een overzicht te zien met alle aanbieders die beschikbaar zijn op het door u gekozen moment. Vervolgens kunt u eenvoudig vergelijk aan de hand van o.a. prijs, locatie en faciliteiten. Om het vergelijken nog eenvoudiger te maken kunt u ook gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in, zoals uw e-mailadres en uw kentekennummer en betaald vervolgens met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt ontvangt u een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie voor het parkeren. Zo kunt u zorgeloos op pad!

Veelgestelde vragen over parkeren in Heerlen

In het centrum is het niet mogelijk om gratis te parkeren in Heerlen. Op zondagen is het wel mogelijk om gratis te parkeren in de wijken om het centrum, zoals Eikenderveld en Aarveld.

Hoewel het parkeertarief verschilt per locatie en parkeerzone, is het gemiddelde uurtarief voor het parkeren ongeveer €2,50

In een blauwe zone kunt u met een parkeerschijf maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren.

Waar de beste parkeerlocatie ligt, is afhankelijk van uw bestemming. Als u bijvoorbeeld in de buurt van het station Heerlen wilt parkeren, dan kunt u terecht bij de parkeergarages Corio Center en Maankwartier. Als u bij het stadhuis of de Promenade moet zijn, dan is de parkeergarage Raadhuisparking de beste optie. Voor het Pancratiusplein en de Schelmentoren kunt u het beste parkeren bij parkeergarage Putgraaf. Met onze vergelijkingstool kunt u in een overzicht alle parkeerlocaties zien.

GPK-houders kunnen in Heerlen met een parkeerschijf gratis parkeren op alle gehandicaptenparkeerplaatsen en betaalde parkeerplaatsen. De maximale parkeerduur bedraagt 3 uur.

Heerlen kent 1 P+R locatie ten zuidwesten van het treinstation Heerlen. Hier betaalt u elke dag van de week een normaal uurtarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk