Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Amstelveen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Amstelveen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Amstelveen

Parkeren in Amstelveen kan gemakkelijk en voordelig via GoedkoopParkeren. Via onze website kunt u eenvoudig het aanbod van parkeeraanbieders in Amstelveen met elkaar vergelijken. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. U kunt bijvoorbeeld filteren op binnen of buiten parkeren. Ook kunt u ervoor kiezen om de parkeergelegenheden te laten zien in een plattegrond. Zo kunt u eenvoudig, snel en goedkoop een parkeerplaats vinden die bij u past.

Amstelveen ligt ten zuiden van Amsterdam en ligt ten oosten van Schiphol. In de omgeving is veel groen te vinden, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor wandelaars en natuurliefhebbers. De populairste bestemmingen zijn Het Amsterdamse Bos en het Bloesempark. Iets zuidelijker is de Bovenkerkerpolder te vinden. In de stad zelf is er ook genoeg te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld twee moderne kunst musea: Museum Jan en het Cobra Museum. Ten slotte is er voor de winkelliefhebbers een groot winkelcentrum, namelijk Stadshart Amstelveen. Kortom is er voldoende te zien en te doen in Amstelveen.

Waar in Amstelveen u ook wil parkeren, door het brede aanbod van GoedkoopParkeren is er altijd wel een parkeerlocatie in de buurt te vinden. Al onze parkeeraanbieders worden door ons gecontroleerd. U kunt er dus van uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast kunnen alle klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd een recensie achterlaten. Zo proberen wij u een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van het parkeren via onze website. U weet dan waar u aantoe bent!

Parkeermogelijkheden voor Amstelveen

In Amstelveen kunt u op verschillende manieren parkeren. Voor langer parkeren kunt u terecht bij één van de vier parkeergarages, zoals Stadsplein en Schouwburg. Deze parkeergarages zijn allemaal in de buurt van Stadshart Amstelveen. U kunt ook gebruikmaken van één van de parkeerterreinen in het centrum van Amstelveen. Ten slotte is het mogelijk om op straat te parkeren. Hier geldt vaak een maximale parkeerduur van vier uur. Ook heeft u hier een parkeerschijf voor nodig. Wij helpen u om zo voordelig mogelijk te parkeren. Allereerst doen wij dit door het aanbieden van onze vergelijkingstool. Daarnaast betaalt u bij GoedkoopParkeren geen boekingskosten. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Reserveren van uw parkeerplek: Hoe werkt dat?

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek vult u uw gewenste datum en tijd in in de vergelijkingstool. Vervolgens klikt u op de gele knop. U krijgt dat een overzicht te zien met alle beschikbare parkeerplekken die voldoen aan uw gewenste periode. U vergelijkt eenvoudig de prijs, locatie, klantbeoordelingen en faciliteiten. Om u hierbij te helpen is er een filterfunctie beschikbaar. Door gebruik te maken van deze functie vindt u nog sneller de aanbieder die bij u past. Nadat u een keuze heeft kunnen maken, klikt u op reserveren. U dient het reserveringsformulier volledig in te vullen. Daarna kunt u de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als de betaling is voltooid, dan ontvangt u een reserveringsbevestiging. Daarin staat alle informatie omtrent uw reservering. Zo kunt u in een keer naar uw parkeerplek in Amstelveen rijden.

Veelgestelde vragen over parkeren in Amstelveen

Als u in het bezit bent van een personal shopping card van Stadshart Amstelveen, dan kunt u de eerste 2 uur gratis parkeren bij de Schouwburg garage (boven het busstation). In het weekend kunt u gratis parkeren bij het oude KPMG-gebouw.

Voor beide stadsgarages in Amstelveen geldt dat u maandag tot en met donderdag de eerste 90 minuten gratis kunt parkeren. Daarna geldt een tarief van €1,25 per halfuur. Van vrijdag tot en met zondag dient u €0,50 per 12 minuten te betalen. Het maximale dagtarief is €20,-.

Op zondag dient u van 12:00 tot 18:00 parkeerkosten te betalen.

Bent u woonachtig in Amstelveen? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. Een parkeervergunning in Amstelveen kost €40,- per jaar. Omgerekend is dit €3,35 per maand. Dat betekent dat de gemeente Amstelveen één van de laagste tarieven van Nederland hanteert.

Als u benieuwd bent naar de parkeerkosten in Amsterdam, dan kunt u het beste onze vergelijkingstool gebruiken. Na het invullen van uw gewenste locatie en data kunt u eenvoudig de prijzen met elkaar vergelijken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk