Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Rotterdam Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ParkAir Valet Rotterdam
🤲 Goedkoopste: Mobihub | P+R Rotterdam Airport
✈️ Dichtstbij vliegveld: Garant Parking

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Rotterdam Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Rotterdam Airport

Goedkope parkeerplekken bij Rotterdam Airport boekt u eenvoudig en snel via GoedkoopParkeren. Op onze website kunt u de vergelijkingstool invullen. Door online te vergelijken vindt u snel de goedkoopste parkeeraanbieder. Het beste kunt u deze ook direct reserveren. Naast dat u dan verzekerd bent van een plek zet u de prijs vast. Hierdoor voorkomt u eventuele financiële verrassingen. 

Op deze pagina vindt u alle informatie over het parkeren bij Rotterdam Airport. Aan de hand daarvan kunt u een weloverwogen keuzen maken voor het parkeren bij Rotterdam Airport.

Goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport

Tijdens uw afwezigheid wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor het parkeren van uw auto. Dat kan! Bij de luchthaven van Rotterdam heeft u de keuze uit verschillende parkeeraanbieders. De kosten voor het parkeren zijn afhankelijk van uw wensen. Vaak is onoverdekt parkeren goedkoper, dan overdekt parkeren. Daarnaast geldt over het algemeen dat shuttle parkeren een stuk goedkoper is, omdat deze locaties vaak iets verder van het vliegveld af zijn. Hierdoor kunnen de aanbieders de prijzen lager houden. Vanwege het ruime aanbod heeft u veel keuze voor het parkeren van uw auto. Kies bijvoorbeeld voor Shuttle Parking bij Speed Parking of Valet Parking bij PairAir. Heeft u een ongunstige vertrek- of aankomsttijd of woont u verder weg? Dan kunt u ook kiezen voor Park, Sleep & Fly service. Door de vergelijkingstool in te vullen, kunt u het aanbod eenvoudig vergelijken en eenvoudig uw ideale parkeerlocatie vinden.

Lang parkeren Rotterdam Airport

Bij Rotterdam Airport kunt u uw auto lang parkeren. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw voorkeuren en budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen een valet service. Dit houdt in dat u op de dag van uw vertrek direct naar de vertrekhal rijdt. Een chauffeur van de aanbieder wacht u op en parkeert uw auto voor u. Ideaal, want zo verliest u geen tijd. Een goedkopere optie is shuttle parkeren. Dit is vaak de goedkoopste optie voor lang parkeren. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan parkeert u zelf uw auto. Vervolgens wordt u per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Worden de parkeerkosten u te hoog? Dan kunt u ook gebruikmaken van de Kiss & Ride. Dit is een plek waar u gebracht en gehaald kunt worden. Uw chauffeur mag hier 5 minuten gratis parkeren. Dit is dan ook de enige mogelijk voor gratis parkeren bij Airport Rotterdam.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Rotterdam

Rotterdam Airport

Bij het vliegveld van Rotterdam zijn er zowel onofficiële als officiële parkeerplaatsen. De locaties van de officiële parkings van Rotterdam Airport kunt op de kaart hiernaast zien. Bij P1 Business Parking parkeert u uw auto dichtbij de vertrek- en aankomsthal. Ideaal wanneer u op zakenreis gaat of u van extra luxe houdt. Bij P1 is het ook mogelijk om uw auto elektrisch op te laden. P2 Comfort Parking bevindt zich ook dichtbij de terminal. Binnen 2 à 3 minuten loopt u naar de terminal. Net als P1 is P2 voorzien van elektrische laadpalen. Bij P3 en P4 Lang Parkeren kunt u uw auto voor langere tijd parkeren. Als er een laadpaal vrij is, dan kunt u uw auto elektrisch opladen. Het is niet mogelijk om vooraf een elektrische laadpaal te reserveren. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, loopt u binnen 4 tot 7 minuten naar de terminal. Tot slot kunt u kiezen voor P5 Basic Parking. P5 is een budget parkeerterrein. Hier kunt u uw auto tegen een voordelig tarief parkeren. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u binnen 8 tot 10 minuten naar de vertrek- en aankomsthal lopen.

Over Rotterdam Airport (RTM)

Rotterdam Airport, ook wel Rotterdam The Hague Airport genoemd, is het tweede regionale vliegveld in Nederland. Vanaf Rotterdam Airport vertrekken er dagelijks vluchten naar ruim vijftig Europese bestemmingen. Deze vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals Transavia en Tui. Het passagiersaantal blijft groeien. De luchthaven heeft voor de tweede keer in de geschiedenis een passagiersaantal van boven de twee miljoen behaald (bron: CBS).

Rotterdam Airport is makkelijk te bereiken via de A13 tussen Den Haag en Rotterdam. Ook kunt u per openbaar vervoer naar de luchthaven. Vanaf Den Haag en Rotterdam kunt u Metrolijn E nemen. Vanaf Rotterdam Centraal kunt u een rechtstreekse bus nemen. Voor de actuele tijden van het openbaar vervoer kunt u naar de website 9292 gaan.

Het reserveren bij Airport Rotterdam in 4 stappen

Hieronder leggen wij u stapsgewijs uit hoe u een goedkope parkeerplaats bij Rotterdam Airport kan boeken. Op deze manier boekt u binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek.

U begint met het invullen van de locatie en gewenste data in de vergelijkingstool. In dit geval is dat 'Rotterdam Airport'. U klikt daarna op de 'Zoeken' knop.

U ontvangt een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport. U kunt gebruikmaken van de filters als u specifieke wensen heeft. Door op de parkeeraanbieder te klikken, ontvangt u extra informatie over de desbetreffende aanbieder.

Als u de parkeeraanbieder heeft gevonden die bij u past, dan kunt u deze reserveren. Hiervoor dient u uw persoons- en reserveringsgegevens in te vullen. U kunt de reservering voltooien door te betalen. Betalen is mogelijk met iDEAL, Visa, Mastercard of PayPal.

Na de betaling ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging per e-mail. Als u de bevestiging heeft ontvangen, dan bent u klaar om te parkeren! Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Rotterdam

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Rotterdam Airport

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met [email protected]. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met [email protected]. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk