Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,14 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Hahn Airport

Parkeren nabij Frankfurt-Hahn Airport is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met GoedkoopParkeren kunt u uzelf verzekeren van een voordelige parkeerplek. Via onze website kunt u parkeerplekken reserveren in steden of nabij vliegvelden. U vindt hier ook een overzicht van betrouwbare parkeeraanbieders en parkeermogelijkheden bij Frankfurt-Hahn Airport. Hahn Airport is een relatief klein vliegveld. Ondanks dat, is het verstandig om vooraf een parkeerplek te reserveren. Na het boeken, betaalt u direct. Het vooraf reserveren en direct betalen zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan als u op het vliegveld arriveert. Naast parkeren bij Hahn airport vindt u op onze website ook parkeermogelijkheden nabij Frankfurt am Main Airport.

Onze website is niet alleen handig. U bespaart ook geld. Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren bent u verzekerd van een voordelige parkeerplek die voldoet aan uw eisen. Hierdoor kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen.

Op deze pagina vindt u informatie voor het maken van een weloverwogen keuze voor het reserveren van uw parkeerplek. Hieronder vindt u een parkeeroverzicht van Frankfurt-Hahn Airport, een stappenplan voor het reserveren van uw parkeerplek, en een overzicht van de beschikbare parkeervormen. U heeft een keuze uit verschillende parkeervormen. De ene parkeervorm is goedkoper, dan de andere. Om u een indruk te geven van de parkeeraanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport hebben wij enkele aanbieders op rij gezet. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotel Zur Morschbach Parking Hahn
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check Hahn

Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Als u goedkoop wilt parkeren bij vliegveld Hahn, dan kunt u het beste vooraf een parkeerplek reserveren. Via onze website kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Hier vindt u een overzicht van de parkeeraanbieders en de verschillende parkeervormen. U kunt uzelf verzekeren van een voordelige parkeerplek die voldoet aan uw eisen. Vervolgens kunt u zonder zorgen aan uw reis beginnen. Onze website is niet alleen handig. Door vooraf te reserveren, bespaart u geld doordat u profiteert van de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een handig parkeeroverzicht van Frankfurt-Hahn Airport

CEO GoedkoopParkeren

Voordat u een keuze maakt voor het parkeren van uw auto, is het fijn om alvast een visueel overzicht te hebben van de parkeermogelijkheden bij het vliegveld. Daarom hebben wij een kaart gemaakt met daarin een overzicht van alle officiële parkeerplaatsen. Dit zijn parkeerplaatsen die ook worden aangeboden door de luchthaven van Frankfurt-Hahn. Daarnaast onderhouden wij contact met deze parkeeraanbieders. Daarom kunnen wij kunnen u ervan verzekeren dat de officiële parkeerplaatsen veilig en betrouwbaar zijn. 

Hoe vindt u de parkeeraanbieder die het beste bij u past?

Om de parkeeraanbieder te vinden die het beste bij u past, kunt u het onderstaande stappenplan doornemen. Hier wordt in vier eenvoudige stappen uitgelegd hoe u uw ideale parkeeraanbieder reserveert.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Vul de locatie van het vliegveld in. In dit geval is dat 'Frankfurt-Hahn Airport'. Ook vult u uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens klikt u op de gele knop 'Vergelijk de prijzen'. Er verschijnt een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

U kunt beginnen met het vergelijken van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en informatie over de mogelijke parkeervorm(en). Het is aan te raden om gebruik te maken van de filters. Hiermee kunt u filteren op aspecten die u belangrijk vindt. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op de gele knop 'Reserveer'.

Nadat u op de gele knop 'Reserveer' heeft gedrukt, verschijnt er een formulier. U dient uw persoons- en contactgegevens in te vullen op dit formulier. Na het invullen van dit formulier kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen via iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling gelukt is, ontvangt u een reserveringsbevestiging.

U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Hierin vindt u informatie over de aanbieder, de datum van uw reservering, en mogelijk een toegangscode. U ontvangt alleen een toegangscode als u parkeert op een locatie met een toegangsdeur. Deze bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Controleer daarom ook uw ongewenste mail. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

De verschillende parkeervormen

Bij Frankfurt-Hahn Airport zijn er vier verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Hieronder leest u wat elke parkeervorm inhoudt. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Shuttle Parking is een van de meest voorkomende parkeervormen. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Vervolgens wordt u gratis per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op de terugreis kunt u wederom gratis gebruikmaken van de shuttlebus. Het voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak verder weg is. Hierdoor zijn de parkeerkosten relatief lager.

Valet Parking is een luxe parkeervorm. Als u kiest voor valet parkeren, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wacht een chauffeur u op. Samen controleert u uw auto. Terwijl u de vertrekhal binnenloopt, wordt uw auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto weer richting de vertrekhal gereden. Het voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest.

Bij Park & Walk rijdt u naar een nabijgelegen parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u te voet richting het vliegveld lopen. Dit is een korte afstand. Bij terugkomst loopt u ook weer richting uw auto. Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van anderen, en u op elk gewenst moment naar uw auto kunt lopen.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij uw in de buurt van het vliegveld overnacht. U boekt dan niet alleen een parkeerplek, maar ook een overnachting. U parkeert uw auto bij het hotel. Vervolgens wordt u gratis per shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Op de terugweg wordt u ook weer gratis opgehaald. Dit is een ideale parkeervorm voor mensen die ver(der) van het vliegveld wonen. Of mensen die op een ongunstig tijdstip vertrekken of aankomen.

Parkeeraanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport

Om u een indruk te geven van het parkeren bij Frankfurt-Hahn Airport hebben wij enkele parkeeraanbieders op een rij gezet. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en de beschikbare faciliteiten.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over Frankfurt-Hahn Airport

De kosten voor het parkeren verschillen per parkeeraanbieder en hun services. U kunt al een parkeerplek reserveren vanaf €6,- per dag.

In Frankfurt zijn er twee luchthavens. Frankfurt am Main is een grote internationale luchthaven. Het is één van de grootste luchthavens van Europa. Frankfurt-Hahn is een kleinere luchthaven. Deze luchthaven bevindt zich circa 125km ten westen van Frankfurt.

U kunt de luchthaven Frankfurt-Hahn eenvoudig bereiken via de E42.

Frankfurt-Hahn Airport heeft twee terminals voor passagiers.

Bij Frankfurt-Hahn Airport heeft u keuze uit twee verschillende parkeervormen, namelijk Shuttle Parking en Park & Walk.

Vanaf de stad Frankfurt kunt u in 1,5 uur naar de luchthaven Frankfurt-Hahn rijden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk