Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Hahn Airport-p2
🤲 Goedkoopste: Airport Park Service
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Hahn Airport P1

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Hahn Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Hahn Airport

Bij GoedkoopParkeren kunt u gemakkelijk uw parkeerplaats bij Hahn Airport boeken. Wij bieden een ruime keuze aan parkeeraanbieders, zowel kleine als grote, zodat u zeker een aanbieder vindt die bij uw wensen past. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool krijgt u een overzicht van alle parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. Wanneer u de juiste parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct een parkeerplaats reserveren. Het vooraf reserveren van een parkeerplaats heeft twee voordelen. Ten eerste bespaart het u geld, omdat het goedkoper is dan ter plekke een parkeerplaats regelen. Daarnaast voorkomt u een zoektocht op de dag zelf. Bij Hahn Airport kunt u dus voordelig en gemakkelijk uw auto parkeren.

Goedkoop parkeren bij Frankfurt-Hahn

We helpen u graag met het betaalbaar parkeren bij Hahn Airport. Dit doen we op een paar manieren. We hebben afspraken met al onze parkeeraanbieders, waardoor we dezelfde, of een lagere prijs kunnen aanbieden voor de parkeerplaatsen. Daarnaast betaalt u bij GoedkoopParkeren geen boekingskosten. Ten slotte kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig alle prijzen met elkaar vergelijken en kiezen voor de beste deal.

Lang parkeren vliegveld Hahn

Bij Hahn Airport kunt u zowel kort parkeren als lang parkeren. Bij lang parkeren is het belangrijk dat uw auto veilig staat. Daarom vindt u bij al onze aanbieders een lijst van faciliteiten. Daarnaast controleren we al onze aanbieders zodat u altijd bij een betrouwbare aanbieder kunt parkeren. Daarnaast raden we aan om voor lang parkeren te kiezen voor een aanbieder met een lager dagtarief, zoals Airport Park Service. Zo kunt u bij langer parkeren veel geld besparen. Ook kunt u rekening houden met de parkeervorm. Shuttle parkeren is bijvoorbeeld goedkoper dan valet parkeren. Dit komt door dat shuttle parkings zich vaak verder weg van het vliegveld bevinden.

Parkeertarieven Airport Hahn

Om het vergelijken van de verschillende aanbieders gemakkelijk te maken vindt u hieronder een overzicht met verschillende aanbieders. Dit is gebaseerd op een verblijf van 7 dagen. Voor de actuele prijs van uw eigen bezoek, en het complete overzicht van aanbieder, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Airport Park Service 42,50 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
CC Car Check Hahn 48,00 6 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Hotel Zur Morschbach Parking Hahn 60,00 10 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P3 70,99 7 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport-p2 75,99 4 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parking Day Night hahn 97,99 9 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 01:00

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/08/2024 t/m 08/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij Airport Hahn Frankfurt

Hahn Airport

Bij het vliegveld kunt u parkeren bij officiële van Hahn Airport (P1, P2 en P3). Daarnaast zijn er ook onofficiële aanbieders. Deze parkeerplekken zijn niet van de luchthaven, maar van andere bedrijven. Deze aanbieders bieden vaak verschillende parkeervormen aan. U kunt het vliegveld bereiken met de auto vanaf de E42. Vanaf Nederland kunt u het vliegveld het beste bereiken via de Duitse snelweg A61.

Als u niet met de auto naar het vliegveld wilt reizen, kunt u ook gebruik maken van de bus naar Frankfurt Hahn. Als u wordt op gehaald of weggebracht door vrienden of familie, dan kunt u parkeren voor het terminal. Daar kunt u gratis parkeren voor de eerste 10 minuten en vervolgens betaalt u een uurtarief € 2,50.

Over Hahn Airport (HHN)

Frankfurt-Hahn Airport is een klein vliegveld in het westen van Duitsland. Ondanks dat het de naam Frankfurt heeft, ligt het op ongeveer 125km afstand van de stad Frankfurt am Main (bron: Wikipedia). Het vliegveld bij de stad zelf heet Frankfurt am Main Airport; één van de grootste luchthavens in Duitsland. Vanaf Hahn Airport kunt u vliegen naar 44 bestemmingen in 17 landen. Zo vliegt u vanaf Hahn Airport eenvoudig naar bestemmingen in Europa, Marokko en Georgië.

Het reserveren bij vliegveld Hahn in 4 stappen

U begint met het invullen van de data van uw parkeerbezoek. Vervolgens drukt u op de gele knop en krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare aanbieders voor uw reisdata.

In het overzicht krijgt u alle informatie te zien van de aanbieders. Zo kunt u vergelijken op basis van locatie, afstand en verschillende faciliteiten. Ook kunt u klikken op ‘meer informatie’ voor het gehele overzicht van de aanbieder. U kunt ook de filterfunctie gebruiken om te sorteren op specifieke eigenschappen.

Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u klikken op reserveren. U komt op de reserveringspagina terecht waar u uw gegevens invult en vervolgens uw reservering betaald. Dit doet u met een van de vertrouwde parkeermethodes (iDeal, PayPal en creditcard).

Nadat de bestelling is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging in de inbox van uw e-mail. In de bevestiging vindt u alle informatie dat u nodig heeft. Zo kunt u zorgeloos parkeren. Als u meer wilt weten kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen.

De betrouwbare aanbieders op Frankfurt-Hahn Airport

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt-Hahn Airport

De kosten voor het parkeren verschillen per parkeeraanbieder en hun services. U kunt al een parkeerplek reserveren vanaf €6,- per dag.

Omdat er twee vliegvelden zijn met de naam Frankfurt ontstaat er vaak verwarring. Bij de stad Frankfurt, waar de naam vandaag komt, vindt u Frankfurt am Main Airport. Dit vliegveld is een van Duitslands grootste en drukste vliegvelden en ligt ten zuidwesten van de stad. 125 km ten westen van de stad Frankfurt vindt u Frankfurt-Hahn Airport. Dit vliegveld is in verhouding een stuk kleiner en ligt in de buurt van de grens van België

U kunt de luchthaven Frankfurt-Hahn eenvoudig bereiken via de E42.

Frankfurt-Hahn Airport heeft twee terminals voor passagiers.

Bij Frankfurt-Hahn Airport heeft u keuze uit twee verschillende parkeervormen, namelijk Shuttle Parking en Park & Walk.

Vanaf de stad Frankfurt kunt u in 1,5 uur naar de luchthaven Frankfurt-Hahn rijden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk