Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Alphen aan den Rijn

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Alphen aan den Rijn

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage de Aarhof
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Alphen aan den Rijn

Gaat u binnenkort met de auto naar Alphen aan den Rijn? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een geschikte parkeerplek. Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders. U kunt gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Hierdoor vindt u snel de aanbieder die bij u past. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u de filters gebruiken. Wist u dat het vooraf reserveren van een parkeerplek een stuk goedkoper is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken? Door vooraf te reserveren bespaart u niet alleen geld, maar zeker ook tijd!

Alphen aan den Rijn is gelegen aan de Oude Rijn en Gouwe. Het dorp bevindt zich in het Groene Hart tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Hier kunt u enkele langeafstandswandelingen maken. In Alphen aan den Rijn zijn er leuke activiteiten voor zowel jonge als oude mensen te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Vogelpark Avifauna, Archeon of Stichting Schildpaddencentrum. Verder kunt u in het dorp genieten van kunst en cultuur. U vindt er namelijk zo’n 74 rijksmonumenten en een aantal oorlogsmonumenten. De geschiedenis van de gemeente gaat terug naar de tijd van de Romeinen en van de Oude Hollandse Waterlinie. Kortom, voldoende redenen om een bezoek te brengen aan Alphen aan den Rijn.

Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Daarnaast is elke parkeeraanbieder voorzien van extra informatie over de veiligheid van hun parkeerlocatie.

Ruim aanbod van parkeerlocaties in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn er verschillende mogelijkheden voor het parkeren van uw auto. Allereerst kunt u uw auto op straat parkeren. Dit is vaak duurder dan parkeren in één van de parkeergarages. In Alphen aan den Rijn zijn er drie parkeergarages, namelijk Parkeerdak Hoogvliet, Parkeergarage Castellum en Parkeerdak Aarhof. Verder zijn er enkele blauwe zones. In een gedeelte van Kerk en Zanen kunt u maximaal 2 uur parkeren met een blauwe parkeerschijf. Dit geldt van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 13:00. Tot slot kunt u uw auto parkeren bij P+R NS-station tegen een voordelig tarief. Reizigers met een ov-chipkaart of een NS-abonnement krijgen korting op het dagtarief voor het parkeren van hun auto.

GoedkoopParkeren helpt u met het maken van een overzicht van de mogelijkheden. Hierdoor wordt parkeren een stuk makkelijker en bespaart u tijd! Bovendien is het fijn om niet te veel te betalen. Via onze website vindt u eenvoudig de parkeeraanbieder die voldoet aan uw wensen. Wist u dat de combinatie, van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren van uw parkeerplek, ervoor zorgt dat u extra goedkoop kunt parkeren in Alphen aan den Rijn?

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Goedkoop parkeren in Alphen aan den Rijn: Hoe werkt dat?

Op onze website vult u eerst uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Alphen aan den Rijn’. Check uw gegevens en klik dan op de gele knop. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van hun locatie. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Zodra u een keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Op dit formulier dient u uw persoons- en contactgegevens in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld, dan kunt u uw reservering afronden door te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Het is verstandig om ook uw ongewenste mailbox te controleren. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over parkeren in Alphen aan den Rijn

In het centrum van Alphen aan den Rijn is het niet mogelijk om gratis te parkeren. Wel zijn er in het noorden van de stad verschillende parkeerterreinen. Op zondagen is het wel mogelijk om gratis te parkeren aan de straat in het centrum en op de parkeerterreinen.

De parkeertarieven in Alphen aan den Rijn verschillen per locatie. Wel kunt u rekenen op een uurtarief dat rond de €2 ligt. Om precies te zien hoeveel u kwijt bent aan het parkeren van uw auto kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Ten noorden van het treinstation Alphen aan den Rijn vindt u een P+R locatie. Deze locatie is betaald parkeren op elke dag van de week.

Als u in de buurt van het stadscentrum wilt parkeren kunt u gebruik maken van de parkeergarages Castellum en Hoogvliet of het parkeerdak Aarplein. Dit zijn de meest centrale locaties.

Op zondagen en feestdagen kunt u gratis parkeren in Alphen aan den Rijn.

Met uw kaart kunt u gratis parkeren op alle algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Als u uw kenteken heeft aangemeld in de landelijke GPK app, dan kunt u gratis parkeren op alle parkeerplaatsen in Alphen aan den Rijn.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk