Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Hengelo

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Hengelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage De Brink
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage De Brink
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Hengelo

Gaat u binnenkort naar Hengelo? Dan helpt GoedkoopParkeren u graag met het vinden van de beste en voordeligste parkeerplek. Met de vergelijkings- en boekingstool bent u binnen enkele minuten gegarandeerd van een parkeerplek. Zo kunt u direct naar uw parkeerplek rijden en raakt u geen tijd kwijt aan het zoeken van een parkeerplek. Ideaal dus!

Hengelo is een plaats in het zuiden van Overrijssel en werd ook wel de metaalstad genoemd door de actieve metaalindustrie dat in het verleden plaatsvond. Doordat de naam Hengelo meerdere betekenissen kan hebben wordt deze naam ook gebruikt voor een plaats in Gelderland. Het Overijsselse Hengelo speelde een grote rol in de Tweede Wereldoorlog en veel gebouwen zijn hierdoor kwijtgeraakt door bombardementen. Dit zorgt ervoor dat de architectuur in het centrum erg modern is. Een van de oudste kenmerkende gebouwen die de oorlog hebben overleefd, is de Sint-Lambertusbasiliek. Het gezellige en open centrum wordt constant vernieuwd en verbeterd. Dit zorgt ervoor dat het een mooie en interessante plek is om te winkelen of om uit eten te gaan. Voor de culinaire liefhebbers is er ook een restaurant te vinden met een Michelin ster.

Waar in Hengelo u ook naartoe gaat, door het diverse aanbod van parkeerlocaties kunt u altijd in de buurt parkeren van uw bestemming. Alle aanbieders die u tegenkomt op onze website worden persoonlijk door ons gecontroleerd om kwaliteit te garanderen. Ook kunt u bij elke aanbieder reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Ten slotte is er ook een lijst met alle faciliteiten die beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen. Heeft u vragen? Kijk dan gerust naar onze veelgestelde vragen.

Voordelig parkeren in centrum Hengelo e.o

Parkeren in en om Hengelo kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u bijvoorbeeld straat parkeren in parkeerzones om het centrum heen. Om toch te parkeren in het hart van het centrum kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages, zoals parkeergarage De Brink en parkeergarage De Beurs. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren op een van de parkeerterreinen om de stad of gebruik te maken van een P+R. Deze vindt u ten zuiden van het station Hengelo. Hoewel gratis parkeren in centrum Hengelo niet mogelijk is, helpen wij u graag met zo voordelig mogelijk parkeren. Zo kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig de beste en goedkoopste locaties vinden en betaalt u geen reserveringskosten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Hengelo?

Om uw parkeerplek in Hengelo te reserveren maakt u gebruik van de vergelijkingstool aan bovenkant van deze pagina. Daar vult u de gegevens in van uw parkeer bezoek en drukt u op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders. Hier kunt u alle parkeermogelijkheden vergelijken aan de hand van prijs, locatie en beoordeling. Om u hier bij te helpen kunt u ook gebruik maken van de filterfunctie. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een bevestiging van uw reservering. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw parkeren. Zo heeft u alles vooraf geregeld!

Veelgestelde vragen over parkeren in Hengelo

Hoewel er doordeweeks een uurtarief geldt in Hengelo, is het mogelijk om zondags gratis te straat parkeren.

Hoewel er wisselende tarieven zijn afhankelijk van de parkeerlocatie, betaald u een gemiddeld uurtarief van ongeveer €2,-. Voor de exacte kosten van uw parkeerbezoek, kunt u terecht bij de vergelijkingstool.

In de blauwe zone kunt u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren. Bij het parkeren in de blauwe zone gebruikt u een parkeerschijf.

Als u naar de binnenstad van Hengelo gaat, kunt u het beste parkeren op een van de centrale locaties. In dit geval zijn dit de parkeergarages De Brink en De Beurs. Voor een overzicht van alle beschikbare parkeerlocaties in Hengelo kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Hengelo kent 2 P+R terreinen. Bij het station Hengelo Oost is het mogelijk om gratis te parkeren. Ten zuiden van het hoofdstation van Hengelo vindt u ook een P+R locatie. Hier betaalt u wel het normale tarief.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen en de betaalde straat parkeerplaatsen. Voor het parkeren in een parkeergarage betaald u wel het normale tarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk