Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Amersfoort

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Parkeren bij Amersfoort

Amersfoort

Voor een tripje naar Amersfoort vindt u eenvoudig een parkeerplek bij GoedkoopParkeren. Bekijk en vergelijk het parkeeraanbod in de stad en reserveer online uw parkeerplek. Zo heeft u gegarandeerd plek en hoeft u niet zoekend rondjes te rijden. Ideaal dus!

Amersfoort is de tweede grootste stad van de provincie Utrecht. De stad heeft een zeer oud verleden dat gedeeltelijk is terug te zien in de poorten en de stadsmuur die Amersfoort beschermden. De historie is duidelijk door de hele stad aanwezig in de vorm van meer dan 500 rijksmonumenten. Hierdoor zijn er verschillende tours door de stad die het mogelijk maken om zoveel mogelijk van de stad te zien. Ook voor moderne cultuur is er plek. Zo vindt u bijvoorbeeld het Mondriaanhuis en de kunsthal KAdE, een centrum voor hedendaagse kunst. De winkels van de stad zijn verspreid, waardoor u zowel authentieke shops vindt in het oude centrum, maar ook grote ketens in de moderne winkelcentra. Het is duidelijk dat Amersfoort een stad is voor zowel jong als oud!

Waar in Amersfoort u ook gaat parkeren, wij helpen u graag met het vinden van de beste aanbieder. Op onze website vindt u een overzicht van alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. U kunt er dus van uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw afwezigheid. Per aanbieder kunt u ook de ervaringen van klanten lezen die u zijn voorgegaan. Ten slotte zetten wij alle faciliteiten per locatie voor u op een rij. Zo vindt u eenvoudig de parkeerplek die voldoet aan uw wensen.

Belangrijke informatie voor parkeren in Amersfoort

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Centrum Mondriaan
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Amersfoort Station

Diverse parkeerlocaties in Amersfoort centrum e.o.

Parkeren in het centrum van Amersfoort kan op verschillende manieren. Het straat parkeren kan op veel plekken in de stad, maar alleen voor een bepaalde tijd, oplopend tot maximaal 4 uur. Wilt u langer parkeren? Dan raden wij u aan om te parkeren in een van de parkeergarages die in de stad zijn te vinden, zoals in parkeergarage Stadhuisplein of parkeergarage Beestenmarkt Amersfoort. Daarnaast is het ook nog mogelijk om verder van het centrum af te parkeren op een P+R. Vanaf daar reist u dan het laatste stuk met het openbaar vervoer. Door de verschillende parkeerzones en parkeertarieven kan het soms verwarrend zijn om een goede parkeerlocatie te vinden. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool krijgt u een overzicht van de parkeermogelijkheden. Naast het bieden van overzicht proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo betaalt u bij ons bijvoorbeeld geen extra boekingskosten. Zo weet u zeker dat u uw auto voordelig in Amersfoort kunt parkeren!

#1

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren in Amersfoort: Hoe reserveer ik?

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

U begint het reserveren met het invullen van de datum en de tijd van uw parkeerbezoek in de vergelijkingstool. Dit doet u bovenaan deze pagina. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijg u een parkeeroverzicht te zien. Hier ziet u alle beschikbare parkeerplaatsen, die voldoen aan uw reisgegevens. Hierbij staan ook de faciliteiten, prijs, locatie en beoordeling weergegeven. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Nadat u een keuze heeft gemaakt, klikt u op reserveren. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier vult u uw gegevens in. U kunt de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met de volgende betaalmethodes: iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling is verwerkt, krijgt u op het door u opgegeven e-mailadres een reserveringsbevestiging. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zo kunt u zich zonder zorgen verheugen op uw reis!

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren in Amersfoort

Amersfoort heeft verschillende parkeerterreinen en parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Hoewel de tarieven verschillen per zone ligt het gemiddelde uurtarief rond de €2,50. Om te weten wat u precies moet betalen per locatie kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Helaas hebben de meeste parkeerzones in het centrum van Amersfoort een parkeerverbod. De zones waar wel geparkeerd kan worden heeft een maximale parkeertijd tussen de 1 en 4 uur. Voor het parkeren in Amersfoort is het dus handiger om gebruik te maken van de parkeerterreinen of parkeergarages.

Amersfoort kent 4 P+R locaties. Bij de locaties Station Vathorst en Station Schothorst kunt u gratis parkeren. Daarnaast vindt u bij Station Amersfoort twee P+R locaties aan de noord- en zuidkant. Hier betaalt u wel een uurtarief.

Als u van plan bent om te gaan winkelen, kunt u terecht bij de nabijgelegen parkeergarages: St. Jorisplein, Beestenmarkt en Stadhuisplein. Deze locaties zijn vaak wel wat duurder dan parkeerlocaties verder weg. Om te zien waar u voordeliger kunt parkeren kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Het centrum van Amersfoort kent de gehele week betaald parkeren. Wanneer u buiten het centrum parkeert, heeft u wel de mogelijkheid om gratis te straat parkeren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de 2 P+R locaties in Staphorst en Vathorst.

Bij GoedkoopParkeren krijgt u alleen te maken met parkeeraanbieders die door ons gecontroleerd zijn. Zo kunt u zonder zorgen uw auto parkeren. Wilt u nog wat extra veiligheid? Dan kunt u in onze vergelijkingstool aanbieders kiezen met beveiligingsmaatregelingen, zoals camera's en bewaking ter plaatse. Om goed voorbereid op pad te gaan kunt u ook kijken naar onze parkeertips.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk