Over ons

Medewerkers GoedkoopParkeren

Het ontstaan van GoedkoopParkeren
GoedkoopParkeren is in 2021 opgericht door Theo Zijlstra. In 2013 studeerde Theo Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf die periode werkt hij al in de parkeerbranche. Hij zag dat het vinden van een goedkope parkeerplek in de stad niet makkelijk was. Daarom is Theo hard aan het werk gegaan om mensen te kunnen helpen bij het eenvoudig vinden van hun parkeerplaats. Via GoedkoopParkeren biedt hij betrouwbare en goedkope parkeerplaatsen. Op dit moment kunnen klanten parkeerplekken reserveren in meer dan 50 steden en een groot aantal vliegvelden in Nederland, België en Duitsland.
De groei en service van GoedkoopParkerenGoedkoopParkeren begon met het idee om goedkope en betrouwbare parkeerplekken aan te bieden in steden. Sindsdien is het ook mogelijk om een parkeerplek te reserveren bij zowel grote als kleine vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Uitstekende service staat voorop bij GoedkoopParkeren. Er wordt dan ook flink geïnvesteerd in een betrouwbaar parkeeraanbod tegen een goedkoop tarief. Samen met een divers team werkt Theo dagelijks hard om de website, het aanbod en de service te optimaliseren. De klant staat bij GoedkoopParkeren echt op nummer 1!
De beste prijs en kwaliteitHoge kwaliteit voor een lage prijs is erg belangrijk voor ons. Hiervoor controleren wij alle aanbieders op onze website. Daarnaast verwerken wij ook de feedback die wij ontvangen van klanten om een nog betere parkeerervaring aan te bieden. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit voor een lage prijs.
Lees de recensies op de websiteAl onze klanten die via GoedkoopParkeren een reservering hebben gemaakt, kunnen een recensie achterlaten over de parkeerplaats en hun ervaring. Hiermee proberen wij onze toekomstige klanten een zo compleet mogelijk beeld te geven van het parkeren via GoedkoopParkeren.
Het verdienmodel van GoedkoopParkerenWanneer u uw parkeerplaats boekt bij GoedkoopParkeren ontvangen wij een commissie ter compensatie. Deze commissie vindt u echter niet terug in de prijs van uw parkeerplaats. Zo kunt u bij ons boeken tegen de laagste prijs! Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u de reservering direct betalen. Zo bent u niet afhankelijk van wisselende parkeertarieven. Nadat de betaling is afgerond ontvangt u een reserveringsbevestiging met alle beschikbare informatie over het parkeren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk