Logo Goedkoopparkeren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeertips

Klokje icoon

Vooraf een parkeerplek boeken

Vaak is het goedkoopste als eerste weg. Dit is ook het geval zo bij parkeren. De goedkoopste parkeerplekken zijn vroeg in de ochtend al bezet waardoor u automatisch naar de duurdere parkeerplekken wordt geleid. Niet alleen kost dit u meer, ook parkeert u waarschijnlijk in een buurt waar u niet moet zijn. Om dit te voorkomen kunt u het beste van tevoren uw parkeerplek hebben vastgelegd. U weet dan precies waar u kunt parkeren en hoeveel u ervoor betaalt. Een parkeerplaats online reserveren kan eenvoudig op GoedkoopParkeren, zie onze hoe werkt het pagina voor uitleg. Bekijk de parkeerlocaties en vind de gewenste parking in het centrum.

Vergrootglas icoon

Doe onderzoek

In centra zijn er veel mogelijkheden om te parkeren. Tussen deze verschillende parkeerlocaties kan een behoorlijk verschil zitten in het parkeertarief. Niet alleen in het parkeertarief kan een verschil zitten, ook in de service en de veiligheid. Van deze verschillen zult u niet op de hoogte zijn als u er nog niet bent geweest. Daarom raden wij u aan om niet alleen prijzen te vergelijken, maar ook reviews te lezen van eerdere bezoekers. Zij hebben de desbetreffende parkeerlocatie al eerder bezocht en weten wat u kunt verwachten. Bij de parkeerlocaties hebben wij de reviews neergezet. Blijft u nog met vragen zitten, neem dan contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Agenda icoon

Plan het vertrek

Plan de avond van tevoren de route. Hierdoor weet u hoe laat u weg moet en kunt u zich daarop instellen. Ook voorkomt u hiermee dat u erachter komt dat u te laat bent vertrokken en te gehaast op pad gaat. Daarnaast adviseren wij u om voordat u weggaat de fileberichten te checken. Mochten er files zijn, dan kunt u uw route nog eenvoudig hierop aanpassen of eerder weggaan. Als laatste kunt u voordat u weggaat op Google de parkeerplek opzoeken. Zo krijgt u een goed beeld van de ligging en hoe het eruit ziet. Dit maakt het vinden van de parkeerlocatie nog eenvoudiger.

Pijl icoon

Vlot uw parkeerplaats vinden

Om snel te vinden waar u moet zijn, kunt u het beste het precieze adres van uw parkeeraanbieder in uw navigatie invoeren. In de buurt van de luchthaven vindt u meerdere parkeerplaatsen -en services, dus het is niet zo voor de hand liggend dat u direct de juiste kunt vinden. Vergeet ook niet uw reservering van tevoren te printen en deze bij de hand te houden in de auto. Dit geldt voor de parkeeraanbieder namelijk als de bevestiging van uw reservering. Daarnaast raden wij u aan om het nummer van uw parkeerplaats bijvoorbeeld in uw telefoon op te slaan, om te voorkomen dat u na een vermoeiende terugreis nog de hele parkeerplaats moet afstruinen op zoek naar uw auto.

Spaarpot icoon

Voorkom diefstal in uw auto

Het is natuurlijk nooit 100% uitgesloten dat er niet uit uw auto wordt gestolen. Toch kunnen we altijd wel ons best doen om deze kans zo klein mogelijk te houden. Wanneer uw auto geparkeerd staat kijken de dieven eerst of er iets waardevols in ligt. Als dit niet het geval is, dan is de kans groter dat ze uw auto overslaan en naar een auto gaan waarbij dat wel het geval is. Daarom luidt ons advies om waardevolle eigendommen uit het zicht te halen. Het is nog beter om helemaal geen spullen van waarde in de auto te laten liggen. U kunt dit ook aan de dieven laten zien door de hoedenplank uit de auto te halen. Zij kunnen dan in de achterbak kijken.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk