Parkeertips

Klokje icoon

1 Vooraf een parkeerplek boeken

Goedkope parkeerplekken zijn vaak erg gewild. Mocht u op de dag zelf aankomen, dan is de kans groot dat deze al bezet zijn en u uw auto op een duurder parkeerterrein moet parkeren. Om dit te voorkomen kunt u het beste van tevoren uw parkeerplek reserveren. U weet dan precies waar u kunt parkeren en hoeveel u daarvoor betaalt. Een parkeerplaats online reserveren kan eenvoudig via GoedkoopParkeren. Benieuwd hoe het werkt ? Wij leggen het u uit.

Vergrootglas icoon

2 Doe onderzoek

In grotere steden of bij de grotere luchthavens is het aanbod vaak groot. Er kan dan ook een behoorlijk verschil zitten in het parkeertarief die de verschillende parkeeraanbieders hanteren. De hoogte van het parkeertarief is onder andere afhankelijk van de aangeboden services. Het is verstandig om naast het vergelijken van de prijzen en services ook te kijken naar recensies van eerdere bezoekers. Op onze website zijn alle aanbieders voorzien van enkele recensies van klanten, die eerder via ons geboekt hebben. Hiermee proberen wij u een zo compleet mogelijk beeld van het parkeren bij onze aanbieders te geven. Heeft u toch nog vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Agenda icoon

3 Plan het vertrek

Het is verstandig om uw route de avond van tevoren te bepalen. U weet dan hoe laat u weg moet en u kunt zich daarop instellen. Hiermee voorkomt u dat u te laat vertrekt en haastig op pad gaat. Check ook altijd de fileberichten. Mochten er files zijn, dan kunt u uw route eenvoudig aanpassen of eerder weggaan.

Pijl icoon

4 Vlot uw parkeerplaats vinden

Tijdens uw reis naar de luchthaven is het verstandig om een navigatie te gebruiken. De meeste navigatiesystemen houden rekening met actuele vertragingen en wegwerkzaamheden. Om het snelste uw bestemming te bereiken is het verstandig om de navigatie aan te zetten.

Snelheidsmeter icoon

5 Geen tijd verliezen

Het kan zijn dat er op één plek meerdere parkeeraanbieders zitten. Dit maakt het vinden van uw geboekte aanbieder ingewikkelder. Daarom is het handig om het exacte adres van de aanbieder in te voeren in uw navigatie. Dit kan u helpen bij het vinden van de juiste locatie. Het is verstandig om uw reserveringsbevestiging te printen. Zo heeft u alle informatie omtrent uw reservering bij de hand.

Benzine icoon

6 Bij terugkomst

Om uw terugreis vlot te laten verlopen, is het handig om een aantal voorbereidingen te treffen. Zorg er allereerst voor dat u uw autosleutel op een vaste plek bewaart. Zo kunt u deze snel tevoorschijn halen. Zorg ook dat u nog genoeg brandstof heeft om thuis te komen, of op zijn minst tot aan het eerstvolgende benzinestation.

Spaarpot icoon

7 Voorkom diefstal in uw auto

Op onze website vindt u veilige en betrouwbare aanbieders. De getroffen veiligheidsmaatregelen staan aangegeven bij de omschrijving van de parkeeraanbieders. Het is echter niet volledig uit te sluiten dat er ingebroken wordt in uw auto. Daarom is het verstandig om de kans op een inbraak te verkleinen. Dieven kijken vaak of er waardevolle spullen in de auto liggen. Als dit niet het geval is, dan is de kans groter dat zij die auto overslaan. Ons advies is daarom om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Heeft u een hoedenplank in de auto? Haal deze er dan uit. Hiermee laat je dieven zien dat er niks van waarde in de auto ligt.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk