Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Nijmegen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Nijmegen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Guesthouse Vertoef
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Nijmegen

Wilt u graag met de auto naar Nijmegen centrum toe? Geen probleem! GoedkoopParkeren helpt u graag met het zoeken van de perfecte parkeerplek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op onze website kunt u makkelijk al uw opties vergelijken en vervolgens de parkeerplek kiezen die bij uw reis past. Vervolgens reserveert u snel een eenvoudig en betaald u vooraf. Zo is alles gelijk geregeld en hoeft u alleen nog maar naar Nijmegen toe te rijden!

Nijmegen is een gezellige studenten stad en een van de oudste steden van Nederland, hierdoor heeft de stad een rijke geschiedenis en unieke bezienswaardigheden zoals de Stevenskerk en de Mariënbrugkapel. Daarnaast is het ook zeker leuk om een wandeling te maken langs de Waalkade, of parkeer aan de Waalkade en sla twee vliegen in één klap. Ook heeft Nijmegen veel terrasjes en heeft de stad een groot aanbod aan uitgaansgelegenheden. Er is dus altijd wat te beleven, Nijmegen bruist overdag en ’s nachts!

Welke parkeerplek u ook kiest, alle locaties die op onze website worden aangeboden zijn veilig en betrouwbaar. Wij controleren al onze aanbieders persoonlijk en in de vergelijkingstool ziet u extra informatie, zoals een gemiddelde klantenbeoordeling, zodat u zeker weet waar u voor kiest. 

Diverse keuzes Nijmegen Parkeren centrum

Nijmegen maakt gebruik van parkeerzones, wat inhoudt dat hier dus betaald parkeren geldt. In de rode parkeerzone betaalt u vrij hoge parkeertarieven. Gaat u naar een blauwe zone, dan is dit parkeertarief wat lager dan die van de rode zone. Als u buiten de parkeerzones parkeert, betaalt u niks. Het nadeel hiervan is dat deze zich echter niet op loopafstand van het centrum bevinden. Het centrum Nijmegen is kleurloos en daarom is het verboden om daar te parkeren. U vindt rondom het centrum vaak wel een parkeergarage, of soms zelfs meerdere.

Parkeren in Nijmegen centrum kan een uitdaging zijn. Gratis parkeren is in sommige gevallen mogelijk, maar niet dichtbij het stadshart. GoedkoopParkeren biedt verschillende, goedkope paarkeerplaatsen en parkeeraanbieders in de stad Nijmegen. Geen zin om ver te hoeven lopen? Zoek dan naar parkeerplaatsen in de buurt van bushaltes of treinstations. Nijmegen heeft een erg goede verbinding naar het centrum via het openbaar vervoer. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te parkeren bij station Nijmegen. Ga goed voorbereid naar Nijmegen door vooraf te reserveren op onze website tegen een voordelig parkeertarief.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt goedkoop parkeren in Nijmegen?

GoedkoopParkeren helpt u op verschillende manieren om de prijs van uw parkeren laag te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld in de vergelijkingstool gemakkelijk de voordeligste prijzen vinden, betaald u géén extra boekingskosten, en betaald u vooraf zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zo vindt u dus een parkeerplek tegen de laagste prijs. 

Om het reserveren gemakkelijk te maken is het handig om te weten hoe u kunt reserveren. Uw reservering begint bij het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek. Nadat u dit heeft ingevuld klikt u op de gele knop die u brengt naar een overzicht van alle beschikbare parkeerplekken voor uw zoek opdracht. Hier kunt u alle locaties vergelijken en de beste parkeerplek voor u kiezen. Vervolgens drukt u op de reserveren knop en vult u uw gegevens in. Na de betaling via een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard), krijgt u in uw e-mail een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie.

Veelgestelde vragen over parkeren in Nijmegen

In Nijmegen kunt u zondags buiten de stad gratis straat parkeren. In en om het centrum betaald u elke dag van de week een uurtarief.

Het gemiddelde uur tarief voor parkeren in het centrum van Nijmegen ligt rond de €3,10. Maak gebruik van onze vergelijkingstool om de prijzen te zien voor uw parkeerbezoek.

Parkeren in Nijmegen kunt u gratis doen op de volgende feestdagen: 1e Kerstdag, Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag en 1e Pinksterdag.

Nijmegen kent 3 P+R locaties. P+R Nijmegen-Noord en Nijmegen-West hebben een bus connectie. Nijmegen-West is gratis zonder buskaart en Nijmegen-Noord kent een dagtarief inclusief dagkaart. P+R Eerste Oude Heselaan vindt u bij het treinstation Nijmegen. Hier betaalt u een uurtarief.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen zowel als de betaalde parkeerplaatsen. Voor parkeergarages moet u wel het uurtarief betalen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk