Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Dordrecht

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Dordrecht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Dordrecht

Gaat u binnenkort met de auto naar Dordrecht? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een voordelige parkeerplek. Op onze website kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan onze filters. Zo vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Wist u dat het vooraf reserveren een stuk voordeliger is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken? Het is daarom verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. U bespaart dan niet alleen tijd, maar zeker ook geld!

Dordrecht heeft een rijk verleden en is één van de oudste steden van Nederland. Het heeft een eeuwenoud monumentaal centrum, het ligt aan drie rivieren, heeft historische havens en het Nationaal Park De Biesbosch is nabij. De stad heeft talloze monumenten en musea. Bezoek bijvoorbeeld Dordrechts Museum, Nationaal Onderwijsmuseum of Huis van Gijn. Ook kunt u de kerktoren beklimmen voor een prachtig uitzicht over de stad. Kortom, genoeg redenen om de stad een keer te bezoeken.

Reserveert u een parkeerplek via GoedkoopParkeren? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website staan namelijk alleen door ons gecontroleerde parkeeraanbieders. Verder is elke aanbieder voorzien van extra informatie omtrent de getroffen veiligheidsmaatregelen op de locatie.

De parkeermogelijkheden in Dordrecht

In Dordrecht zijn er verschillende parkeermogelijkheden. In de binnenstad van Dordrecht geldt betaald parkeren. Van maandag tot en met zaterdag is dat van 9:00 tot 22:00. Op zondag geldt betaald parkeren van 12:00 tot 17:00. Er zijn zowel parkeergarages als -terreinen waar u kunt parkeren. Op deze pagina vindt u een kaart met daarop de verschillende parkeerlocaties.

GoedkoopParkeren helpt u met het maken van een overzicht van de parkeermogelijkheden. Hierdoor wordt parkeren makkelijker en verliest u geen tijd! Daarnaast is het prettig om niet te veel te betalen voor een parkeerplek. Via onze website vindt u eenvoudig de parkeeraanbieder die voldoet aan uw wensen. De combinatie, van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren van een parkeerplek, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Dordrecht. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of contact met ons opnemen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Goedkoop parkeren in Dordrecht: Hoe werkt dat?

Op onze website vult u eerst uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat 'Dordrecht'. Check uw gegevens en klik dan op 'Zoek parkeerplek'. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de locatie. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, dan klikt u op 'Reserveer'. Er verschijnt een reserveringsformulier. Hier dient u uw persoons- en contactgegevens in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld, dan kunt u uw reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u per mail een reserveringsbevestiging. De bevestiging kan in uw ongewenste mailbox terechtkomen. Het is daarom verstandig om ook uw ongewenste mail te controleren. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over parkeren in Dordrecht

Bij parkeerterrein Weeskinderendijk kunt u de eerste 24 uur gratis parkeren. Parkeert u langer dan 24 uur? Dan betaalt u na 24 uur €0,30 per uur.

U passeert een verkeersbord waarop staat aangegeven dat u zich in een zone bevindt waar u dient te betalen voor het parkeren. Op het onderbord staat aangegeven voor welke tijdstippen het betaald parkeren geldt. De zone van betaald parkeren eindigt als u het bord passeert waarop staat ‘einde zone betaald parkeren’.

Voor de eerste bewonersvergunning betaalt u €60,- per zes maanden. Voor de tweede bewonersvergunning betaalt u €162,25 per zes maanden. Als u als bewoner op uw eigen terrein kunt parkeren, dan betaalt u €162,25 per zes maanden.

Op de volgende dagen kunt u gratis op straat parkeren in Dordrecht: Nieuwjaarsdag, 1ste Paasdag, 1ste Pinksterdag & 1ste Kerstdag.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk