Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Roosendaal

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Roosendaal

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Roosendaal

Bent u op zoek naar een parkeerplek in Roosendaal? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van uw parkeerplek. Op onze website kunt u eenvoudig de beschikbare parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Zo vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet. Vervolgens kunt u ook direct een reservering maken. Vooraf reserveren heeft twee voordelen. Allereerst is vooraf reserveren een stuk voordeliger en vermijdt u onverwachts hoge kosten. Ten tweede bespaart u een hoop tijd, omdat u op de dag zelf niet meer op zoek hoeft naar een plek. Kortom, door vooraf te reserveren bespaart u zowel geld als tijd!

Roosendaal is een stad in Noord-Brabant. Het is een populaire stad voor het jaarlijks vieren van carnaval. Daarnaast wordt elk jaar de Draai van de Kaai georganiseerd. Dit is het grootste Nederlandse wielerevenement. Verder is het een stad met verschillende groengebieden, bruisende horecagelegenheden en veel verschillende winkelmogelijkheden. U kunt naar de Designer Outlet Roosendaal, het winkelcentrum Passage of winkelcentrum Roselaar. Tijdens uw bezoek aan Roosendaal kunt u een bezoek brengen aan het Museum Tongerlohuys of het Openluchttheater Vrouwenhog.

Wij proberen u een zo goed mogelijk beeld te geven van het parkeren via GoedkoopParkeren. Daarom maken wij gebruik van echte en eerlijke recensies. Dit houdt in dat alleen onze klanten een recensie achter kunnen laten. Daarnaast is elke parkeeraanbieder op onze website door ons gecontroleerd. Verder is elke aanbieder voorzien van extra informatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Op straat, in een parkeergarage of op een P+R-locatie

In Roosendaal heeft u verschillende parkeermogelijkheden. In het grootste deel van het centrum zijn er geen motorvoertuigen toegestaan. Rondom dit autoluwe gedeelte geldt voornamelijk betaald parkeren op straat. Van maandag tot en met donderdag geldt betaald parkeren van 9:00 tot 18:30. Vrijdag is dat van 9:00 tot 21:00. Zaterdag van 9:00 tot 17:00. En zondag van 12:00 tot 17:00. De maximale parkeerduur is vier uur. Er geldt een betaald tarief van €2,10 per uur. In het gebied rondom het centrum geldt onbeperkt parkeren tegen een tarief van €1,50 per uur tot €10,- per dag. Daarnaast kunt u uw auto parkeren in één van de vijf parkeergarages in Roosendaal. In de avond en op zondag gelden voordeligere tarieven. Tot slot kunt uw auto parkeren bij één van de P+R locaties in de stad, namelijk P+R Stationsplein en P+R Stationsstraat. Reist u verder met een OV-chipkaart? Dan betaalt u €4,- per dag.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Zo kunt u vergelijken & reserveren:

Het vergelijken van ons aanbod en het reserveren van uw parkeerplek werkt als volgt: U begint met het invullen van uw gewenste locatie en data. In dit geval is dat ‘Roosendaal’. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht met de beschikbare parkeeraanbieders. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Hierdoor vindt nog sneller de parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. U dient deze volledig in te vullen. Daarna kunt u de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal en creditcard. Ter bevestiging ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail. Deze bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Vergeet daarom niet om ook uw ongewenste mail te controleren. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over parkeren in Roosendaal

De kosten voor het parkeren lopen uiteen. Op straat parkeren is over het algemeen duurder, dan parkeren in een parkeergarage of P+R-locatie. Door de online vergelijkingstool in te vullen, kunt u de verschillende parkeerkosten eenvoudig met elkaar vergelijken. Zo vindt u snel de voordeligste parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet!

Net buiten het centrum kunt u gratis parkeren in Roosendaal. Vanaf daar loopt u in maximaal tien minuten naar het centrum van Roosendaal. Verder kunt u op feestdagen gratis parkeren in de stad.

Als u in een betaald parkeren gebied woont of uw bedrijf daar gevestigd zit, dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. Dit kunt u doen via het Digitale Loket van Parkeer Beheer Roosendaal.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk