Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Utrecht

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Utrecht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 19 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Hoog Catharijne P1
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Daalsesingel
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Utrecht

Wilt u een dagje uit naar Utrecht met de auto? Bij GoedkoopParkeren helpen wij u hier graag mee. Op onze website vind u een vergelijkingstool waarmee u makkelijk en eenvoudig een parkeerplek kunt vinden in de stad. U vergelijkt de verschillende locaties met elkaar kunt vervolgens alle specificaties zien die wellicht belangrijk zijn voor uw trip. Zo kunt u altijd de beste plek in de stad vinden zonder dat u rondjes hoeft te rijden in het centrum voor die ene vrije plek. Bij GoedkoopParkeren reserveert u vooraf, zodat u gewoon naar uw parkeerplek kunt rijden zonder zorgen.

Utrecht is door haar centrale ligging in het land een populaire plek. Dit is terug te zien in het feit dat Utrecht op de vierde plek staat van Nederlands inwonertal. In het levendige stadscentrum is er veel te zien en te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan winkelen in Hoog Catharijne, het spoormuseum of de jaarbeurs bezoeken, de Dom bekijken of gewoon door het oude stadscentrum heen wandelen. Door het grote aanbod van aanbieders op onze website is het mogelijk om in de buurt van uw bestemming te parkeren, waar u ook heengaat. Dit geldt natuurlijk ook voor het zakelijk parkeren in Utrecht.

Waar u uw auto ook wegzet, u weet zeker bij GoedkoopParkeren dat uw auto op een betrouwbare plek staat. Wij controleren al onze aanbieders zelf, zodat ons gehele aanbod dat u kunt zien op de website een uitstekende plek is om uw auto neer te zetten. Alle beschikbare aanbieders kunt u zien in de vergelijkingstool. Wanneer u vragen heeft over het parkeren kunt u altijd kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelig Parkeren Centrum Utrecht

Gratis parkeren in het centrum van Utrecht is helaas moeilijk haalbaar. Met de verschillende parkeerzones en de hoge parkeertarieven is het soms lastig om een parkeerplek te vinden tegen een lage prijs. Wij helpen u graag met de kosten zo laag mogelijk te houden. Om dit te doen kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig in één opslag zien wat de prijzen voor elke parkeer locatie is. Vervolgens kunt u gemakkelijker een voordelige optie vinden. Bij het boeken van uw parking hoeft u geen transactiekosten te betalen. Ten slotte zorgt vooraf reserveren en betalen dat u niet afhankelijk bent van een wisselend tarief. Zo weet u zeker dat u een parkeerplek kunt vinden tegen de laagste prijs. Het online betalen kunt u doen door middel van een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, Paypal en creditcard. Bij GoedkoopParkeren bieden wij verschillende opties aan voor parkeren in Utrecht. Zo bieden wij bijvoorbeeld ParkBee parkeerplekken aan, parkeergarage plekken en P & R aan. Bij P & R legt u het laatste deel van uw reis af met het openbaar vervoer.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Het reserveren van uw parkeerplek: Hoe werkt dat?

Om het reserveren van een parkeerplek in Utrecht Centrum zo makkelijk mogelijk te maken, leggen wij u hieronder uit hoe u dit doet. U kiest bij de vergelijkingstool een datum en tijd uit waarop u wilt parkeren. Vervolgens drukt u de gele 'Zoeken' knop en krijgt u een overzicht met alle parkeeraanbieders die aansluiten op uw specificaties. Hier ziet u per locatie de prijs, afstand, faciliteiten en nog meer in een handig overzicht. Zo kunt u makkelijk locaties vergelijken. Om u daar bij te helpen is het ook mogelijk om filters te gebruiken voor extra duidelijkheid. Vervolgens klikt u op 'Reserveren' en betaald u de parkeerplek vooraf. U krijgt ten slotte van ons een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie. Bij GoedkoopParkeren regelt u snel en eenvoudig uw parkeerplek en kunt u zorgeloos van uw dag in Utrecht genieten!

Veelgestelde vragen over parkeren in Utrecht

Een van de voordeligste manier om te parkeren voor Utrecht is om gebruik te maken van een van de gratis P+R locaties in de omgeving. Voor de goedkoopste parkeerplek in de binnenstad kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Met deze tool vindt u eenvoudig de beste deals voor het parkeren in en om het centrum van Utrecht.

Als u naar de binnenstad gaat is een van de handigste parkeerlocaties de parkeergarage Hoog Catharijne, hier kunt u bijna altijd wel een plek vind en is het gelegen tussen het station Utrecht Centraal en de binnenstad. Als u dichterbij de binnenstad wilt parkeren, dan kunt u ook parkeren bij de garage La Vie. Dit is de meest centrale parkeerlocatie. Voor een bezoek aan de Jaarbeurs kunt u het beste gebruik maken van de gelijknamige parkeerlocatie.

Utrecht heeft veel verschillende parkeerlocaties en dus ook wisselende parkeertarieven. Sommige locaties zoals garage La Vie maakt gebruik van een wisselend uurtarief door de dag heen. De kosten kunnen hierdoor dus erg verschillen. Voor de exacte prijs van uw parkeerbezoek kunt u ook de vergelijkingstool invullen. Hier ziet u alle prijzen in een oogopslag.

Utrecht kent 6 verschillende P+R locaties. De locaties Utrecht Terwijde, Utrecht Lunetten en Utrecht Overvecht zijn de vinden bij de gelijknamige treinstations. Voor deze 3 locaties geldt gratis parkeren. Daarnaast zijn er nog de locaties P+R Utrecht Science Park, Papendorp en Westraven. Voor deze locaties betaalt u een uurtarief.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op de algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Hier geldt vaak een maximale parkeerduur van 3 uur. Daarnaast kunt u ook gratis parkeren op betaalde parkeerlocaties m.u.v. vergunningshouders plekken. U kunt ook parkeren in de parkeergarages, maar hier betaalt u wel het normale uurtarief.

Op zondagen kunt u in Utrecht buiten de binnenstad gratis parkeren voor 12:00 uur en na 18:00 uur. Op de volgende feestdagen kunt u gratis parkeren: Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, Koningsdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk