Beoordelingen voor Mobihub | Schiphol West

bij Schiphol -
8.3 Erg goed, beoordeeld door 162 klanten
Mobihub | Schiphol West foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 8.4
7.5 Klantenservice
« Terug naar Mobihub | Schiphol West

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

jacky g nl 10 Geparkeerd van 04/06/2024 tot 19/06/2024

super fijne plek om te parkeren chauffeur is Toppie vriendelijk en behulpzaam zeker weer

Linda M nl 10 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 19/06/2024

De heenweg waren even wat storingen ,maar dat is prima opgelost . Vanaf Schiphol ging vlekkeloos. Super geholpen. Vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.

Jolanda v nl 8.3 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 04/06/2024

Prima geparkeerd. Minpunt is dat de telefoonnummers niet werken die in de mail staan. Het parkeerterrein is bij een hotel en je moet maar net weten dat je daar moet parkeren. Je moet ook eerst een kaartje trekken. Bij terugkomst moet je in het hotel weer een uitrijkaart halen. Allemaal geen probleem, maar je weet het niet tevoren

Sayima S nl 5.8 Geparkeerd van 24/05/2024 tot 27/05/2024

Heenweg was prima maar op de terugweg moest ik op de bus wachten. De bus kwam na 1,5 uur. In die tussentijd 3x gebeld met de klantenservice die niet precies wist hoelaat de bus zou komen. Eindelijk bij aankomst kreeg de klantenservice de slagboom niet open. De Hayaat Place hotel binnen gelopen om te vragen of ze de slagboom voor mij konden openen. De terugweg was echt een turbulentie! 16:30 geland en vervolgens 19:30 thuis!

Nicole B de 9.2 Geparkeerd van 10/05/2024 tot 27/05/2024

Guter Parkplatz, zuverlässiger Shuttle, alles bestens

Anne Marie M nl 10 Geparkeerd van 19/05/2024 tot 27/05/2024

Eenvoudig parkeren dichtbij Schiphol, taxi vice versa prima geregeld!

Rien K nl 10 Geparkeerd van 14/05/2024 tot 24/05/2024

goed en veilig parkeren

Lia K nl 10 Geparkeerd van 10/05/2024 tot 24/05/2024

Super eenvoudig om een parkeerplaats te reserveren. Via berichten duidelijk doorgegeven wat je moet doen en via de app zeer eenvoudige toegang tot de parkeerplaats. Met een taxi of eigen busvervoer snel naar en van Schiphol.

Chantal L nl 10 Geparkeerd van 17/05/2024 tot 21/05/2024

Kan niet beter!

Charles H nl 7.5 Geparkeerd van 12/05/2024 tot 19/05/2024

Helaas werd er niet aangegeven dat wij het busje van het hotel moesten nemen naar Schiphol ook de chauffeur van de bus wist het niet daar er in de beschrijving stond dat er een busje of taxi voor ons was besteld we hebben gebeld maar daar kregen wij ook geen goed antwoord er stonden nog meer passagiers die na Schiphol moesten die hebben maar een taxi genomen gelukkig was de chauffeur van de bus toen hij na een half uur terugkwam zo vriendelijk om ons mee te nemen. Is het niet beter om voortaan in de beschrijving te zetten dan men het busje van het hotel moet nemen zoals ook in de mail staat als je terugkomt.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk