Beoordelingen voor Parking P3 Charleroi

bij Charleroi Airport -
7.5 Goed, beoordeeld door 110 klanten
Parking P3 Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.5 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.6
Prijs/kwaliteit 7.6
7.3 Klantenservice
« Terug naar Parking P3 Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Diana D nl 4.2 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 11/06/2024

Shuttelbus was niet komen opdagen. Na 37 minuten wachten toch te voet gegaan. Een shuttelbus om de 15 min zou meer efficient zijn.

Edgard V nl 8.3 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 03/06/2024

Gemakkelijk en de prijs viel ook goed mee. Was wel verbaasd dat voor de shuttle extra betaald moest worden.

Valentina G de 6.7 Geparkeerd van 25/05/2024 tot 30/05/2024

Der Parkplatz an sich ist voll in Ordnung. Nicht so gut fanden wir, dass der Shuttlebus Nachts nicht fährt und man dafür auch noch zahlen sollte. Wir sind den Weg zum Flughafen gelaufen. Dauert ca. 20-30 Min.

Sophie N fr 7.5 Geparkeerd van 07/05/2024 tot 13/05/2024

Bonjour Rapide facile et très propre à rejoindre à pied

Betty M nl 9.2 Geparkeerd van 24/04/2024 tot 01/05/2024

De halte van de bus P3 mag beter aangeduid worden

Anne L fr 7.5 Geparkeerd van 04/04/2024 tot 19/04/2024

Coordination parfaite et personnel très aimable. Bonne expérience

Silvio T de 10 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 05/04/2024

Sehr gut erreichbar auch zu Fuß

Daniel G de 10 Geparkeerd van 25/03/2024 tot 05/04/2024

Hat alles super funktioniert… Shuttle fahren regelmäßig so wie ich das einschätzen kann. Werde ich wieder buchen! 🤗

Cathy B fr 6.7 Geparkeerd van 01/04/2024 tot 04/04/2024

A pied c'est loin !!!! dommage que le P3 soit après le P4🤔. Absence de signalisation pour l'aller comme pour le retour. On avance par déduction 😉

Susanne A de 5.8 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 01/04/2024

Leider bis heute den QR-Code zum Parken nicht erhalten, obwohl wir mehrere Emails und WhatsApp-Nachricht gesendet haben. Aus dem Grund nicht zu empfehlen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk