Beoordelingen voor Xclusive Parking Valet Schiphol

bij Schiphol -
9.0 Uitstekend, beoordeeld door 118 klanten
Xclusive Parking Valet Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.3
Prijs/kwaliteit 8.6
9.2 Klantenservice
« Terug naar Xclusive Parking Valet Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Nicole K de 10 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 10/06/2024

Nette Mitarbeiter und tolle Service ich bin begeistert

Erik T nl 10 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 09/06/2024

Top service. Zowel halen als brengen van de auto. Bellen en na een paar minuten staat je auto weer voorgereden.

Hans d nl 10 Geparkeerd van 24/05/2024 tot 31/05/2024

Alles gewoon goed geregeld 👍

Joseph S nl 10 Geparkeerd van 12/05/2024 tot 24/05/2024

Alles snel en super geregeld

Johan D nl 10 Geparkeerd van 08/05/2024 tot 12/05/2024

We hebben de formule genomen waarbij ze onze auto wegzetten en bij aankomst terugbrengen , prima service , alles was perfect geregeld.

Charles J nl 9.2 Geparkeerd van 28/04/2024 tot 05/05/2024

Prima service. Ik had zelf een fout met de tijd gemaakt, maar dat bleek gelukkig geen probleem!

Wim J nl 8.3 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 01/05/2024

We hebben voor de 1e keer gebruik gemaakt van Xclusive Parking Valet nadat we jaren met een Quick Parking hebben gewerkt. Beide bedrijven voldoen. Er is een opmerking wat heeft te maken met de wachttijden van 30 minuten of langer.

Hendrik H de 10 Geparkeerd van 15/04/2024 tot 24/04/2024

Es hat alles super funktioniert und der Mann bei Abflug, sowie die Frau bei Ankunft waren sehr freundlich. Kann ich nur empfehlen

Christiaan v nl 7.5 Geparkeerd van 15/04/2024 tot 17/04/2024

Bij aankomst op de terugweg stond de auto al klaar, maar op de heenweg hebben we ruim een half uur in de regen moeten staan wachten. Na ca een kwartier had ik nogmaals gebeld en mij werd verzekerd dat hij er binnen "3-4 minuutjes" zou zijn. Dat duurde dus nog 20 minuten. Ik probeer het nog 1 keer, wie weet was het een incident. Gebeurt het weer, dan ga ik eens een ander uitproberen.. Verder was ik tevreden

Peter C nl 10 Geparkeerd van 30/03/2024 tot 13/04/2024

Top service zonder show

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk