Beoordelingen voor Xclusive Parking Schiphol

bij Schiphol -
8.7 Erg goed, beoordeeld door 137 klanten
Xclusive Parking Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 8.5
8.6 Klantenservice
« Terug naar Xclusive Parking Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Jennie H nl 5.8 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 22/06/2024

Vond het ophalen heel onduidelijk we dachten dan ook dat we waren opgelicht, lang gewacht en de klantenservice is niet te bereiken. Nah gaan we niet weer doen.

j a d nl 6.7 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 21/06/2024

Wij waren wegens omstandigheden wat later op de ophaalplek. Dat kan je dan niet doorgeven. Ook waren er reizigers die niet meer wisten waar ze opgehaald zouden worden dan is het vervelend dat je dit niet na kunt vragen. Een bandje met deze informatie is misschien een tip?

Jennifer D nl 9.2 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 17/06/2024

Prima parkeerplek en vriendelijke chauffeurs. De telefoon werd op de heenweg niet beantwoord maar door een andere optie in het keuzemenu te kiezen, kregen we toch iemand aan de telefoon.

Wilma S nl 10 Geparkeerd van 19/05/2024 tot 03/06/2024

Alles netjes verlopen weggebracht en opgehaald , geen lande wachttijden .zeker een aanrader 👍

Dirk V de 8.3 Geparkeerd van 29/05/2024 tot 03/06/2024

Organisatorisch gut gelaufen. Timing und tel. Erreichbarkeit sehr gut.

roger m nl 10 Geparkeerd van 24/05/2024 tot 31/05/2024

Fijne en makkelijke firma om een parkeerplaats te boeken. Prijstechnisch is deze zeker goed. Je wordt naar het vliegveld gebracht en gehaald, goede service

Luuk P nl 9.2 Geparkeerd van 21/05/2024 tot 29/05/2024

De service was uitstekend, we hadden in de nacht wat moeite om het Pick-up point te vinden maar de chauffeur begeleide ons telefonisch naar het punt. Geweldig.

Louis A nl 6.7 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 28/05/2024

Op de heenweg een aardige hulpvaardige chauffeur op de terugweg een hork geen hulp bij in en uitladen van de zware koffers ook niet voor dame die alleen reisde. Dus de volgende keer gewoon naar P3 in plaats van het casino op de negende etage.

Steve A nl 9.2 Geparkeerd van 17/05/2024 tot 28/05/2024

Goed geregeld Komen de afspraken na die gemaakt zijn

Cetin Y nl 8.3 Geparkeerd van 17/05/2024 tot 25/05/2024

Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke uitleg over wat te doen voor en bij aankomst parkeerplaats. Bij aankomst Schiphol telefonisch gemeld ong.10-15 gewacht op de shuttlebus afhankelijk van de drukte heel normaal..volgende keer ga ik zeker weer deze manier van parkeren kiezen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk