Beoordelingen voor Schiphol Parking EU Valet

bij Schiphol -
8.3 Erg goed, beoordeeld door 16 klanten
Schiphol Parking EU Valet foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.2
Prijs/kwaliteit 8.3
8.3 Klantenservice
« Terug naar Schiphol Parking EU Valet

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Eva Jacobs nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Uitzonderlijk vriendelijk personeel, iets hogere prijs, acceptabele afstand tot de luchthaven.

Femke van der Meer nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik vond de kwaliteit van de service uitstekend. De afstand tot de luchthaven was perfect, waardoor mijn reis soepel verliep.

Liv Jacobs nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Mijn ervaring met Schiphol Parking EU Valet was bijzonder prettig. Het personeel was niet alleen vriendelijk en professioneel, maar ook zeer efficiënt in het afhandelen van mijn parkeerbehoeften.

Timo de Jong nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Efficiënte service, goede prijs-kwaliteitverhouding, iets verder van de luchthaven dan gehoopt.

Jasper van Dijk nl 8.7 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik was zeer tevreden over de service van Schiphol Parking EU Valet. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam bij het afhandelen van mijn parkeerbehoeften.

Zoë van der Berg nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik was zeer tevreden met de service die ik kreeg bij Schiphol Parking EU Valet. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam!

Gerrit J de 6.7 Geparkeerd van 06/05/2024 tot 08/05/2024

The waiting time at departure seems too long to us. Even after calling half an hour in advance, we had to wait 15 minutes. When we returned we got the car very quickly, but it seemed as if the driver had not treated the car with care. I have never had such high fuel consumption as the delivery guy. I guess he drove very sportily with the cold car.

Roos Smit nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Mijn ervaring met Schiphol Parking EU Valet was zeer positief. Het personeel was vriendelijk en efficiënt.

Sarah van den Berg nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Geweldige service, vriendelijk personeel, redelijke prijs en perfecte afstand tot de luchthaven.

Isa Kuijpers nl 8 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik was zeer tevreden met de service die ik kreeg bij Schiphol Parking EU Valet. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en ik voelde me direct welkom.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk