Beoordelingen voor Q-Park Schiphol

bij Schiphol -
8.1 Erg goed, beoordeeld door 351 klanten
Q-Park Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 8.7
8.3 Klantenservice
« Terug naar Q-Park Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Alexandra L nl 6.7 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 17/06/2024

Prima

Ans O nl 10 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 15/06/2024

mooie rustige plek

Ger V nl 8.3 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 11/06/2024

Zeer goede overdekte parkeergarage. Goed bereikbaar. Goede service en uitstekend georganiseerd wat betreft inrijden en uitrijden via kenteken registratie. Goede busverbinding met connexion naar Schiphol.!! Een aanrader om daar te parkeren .

Vicky N nl 8.3 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 10/06/2024

gemakkelijk te vinden en de auto staat veilig

Henri H nl 7.5 Geparkeerd van 29/05/2024 tot 08/06/2024

Prima parkeergarage, netjes en op 14 min. van Schiphol. Prettig verlicht als je nachts terug komt van vakantie. Prijs is ook prima.

S. L nl 9.2 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 07/06/2024

Hele nette en veilige parkeergarage, aansluiting met de bus (Lijn 300) naar Schiphol perfect. op 1 minuut afstand van de garage en je wordt voor Schiphol afgezet. Let wel op dat je bij terugkomst aan de overzijde op de bus (Lijn 300) stapt (anders ga je naar de Arena)

Unknown U nl 6.7 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 07/06/2024

Bij de bevestiging van de boeking zou het handig zijn dat aangegeven wordt welke bushalte je moet hebben voor transfer naar de luchthaven en ook voor de terug reis.

Inge L nl 7.5 Geparkeerd van 29/05/2024 tot 07/06/2024

Ruime parkeerplaats, makkelijk te vinden en goede busverbinding naar Schiphol. Verbeterpunt: nog even aangeven waar de bushalte te vinden is. Blijkbaar moesten we een trap op, daar kwamen we achter nadat we in de stromende regen alle bushaltes beneden al langs waren gelopen.

Sabrina G fr 9.2 Geparkeerd van 25/05/2024 tot 05/06/2024

Tres grand parking.

Birgitta H nl 9.2 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 05/06/2024

Het is goed te doen maar zorg dat je op tijd bij de bushalte bent als je snachts naar Schiphol moet anders moet je een uur wachten.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk