Beoordelingen voor ParkingPoint Valet Schiphol

bij Schiphol -
8.8 Erg goed, beoordeeld door 169 klanten
ParkingPoint Valet Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.3
Prijs/kwaliteit 8.4
8.7 Klantenservice
« Terug naar ParkingPoint Valet Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Ulrich B de 10 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 15/06/2024

Für das erste Mal etwas unübersichtlich bezüglich des Abgabeortes, aber freundliche Mitarbeiter haben mich gefunden+++

Sabine K de 7.5 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 06/06/2024

The Telephone contract is only in dutch and extremely bad available. The team is very friendly

Pieter W nl 7.5 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 25/05/2024

Het ophalen en brengen is dik in orde. Kon op de website niet de juiste tijd invoeren dat we terug kwamen en hierdoor moesten we iets langer wachten. Weet niet waarom niet naar de vluchtgegevens word gekeken dan is iedereen op de hoogte toch

Eric v nl 10 Geparkeerd van 16/05/2024 tot 25/05/2024

Zeer nette medewerkers en ondanks dat ik was vergeten een half uur van tevoren, toch nog snel bij ons om de auto in ontvangst te nemen. Klantenservice goed bereikbaar.

Christoph H de 7.5 Geparkeerd van 07/05/2024 tot 25/05/2024

wie immer, alles zuverlässig und pünktlich abgelaufen

Davy T nl 8.3 Geparkeerd van 12/05/2024 tot 18/05/2024

Ging prima. Bij ophalen moesten we even buiten wachten

Mayke Balk d nl 8.3 Geparkeerd van 06/05/2024 tot 13/05/2024

Handige service. Vriendelijke mensen. Heel fijn dat je voor de vertrekhal kan stoppen. En ook weer kan instappen. Geen gedoe met sjouwen naar een parking. P.s Het telefoonnummer in de informatie mail is niet (overal) goed, dus dat was even een zoektochtje (midden in de nacht) Maar het is goedgekomen.

Marten W nl 7.5 Geparkeerd van 25/04/2024 tot 12/05/2024

Goed geregeld Moesten bijna 50 minuten wachten op onze auto. Was erg druk.

Reinder B nl 5 Geparkeerd van 04/05/2024 tot 11/05/2024

Het afgeven van de auto ging prima. Het wachten nadat we gebeld hadden na de landing duurde echter ruim een uur. Daarnaast had de auto tegen de afspraken in duidelijk buiten gestaan. Vogelpoep komt er niet zo maar op. En de auto was bloedheet van binnen.

Kristel V nl 10 Geparkeerd van 03/05/2024 tot 10/05/2024

Super snel en super vriendelijk! Aanrader!

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk