Beoordelingen voor A4 Parking

bij Schiphol -
9.0 Uitstekend, beoordeeld door 76 klanten
A4 Parking foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.3
Prijs/kwaliteit 9.3
9.4 Klantenservice
« Terug naar A4 Parking

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Leonie v nl 9.2 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 10/06/2024

Perfect. Alles goed geregeld, goed bereikbaar, keurig terrein. Breng- en haalservice uitstekend. Fijne chauffeurs.

Christiane M de 7.5 Geparkeerd van 23/05/2024 tot 03/06/2024

Freundlicher Service

Sjaan B nl 10 Geparkeerd van 10/05/2024 tot 20/05/2024

Geweldige service . Betaalbaar en vriendelijk personeel.

Antonius M nl 9.2 Geparkeerd van 06/05/2024 tot 17/05/2024

Vlot en netjes behandelt, goede service voor een goede prijs.

Hubertus J nl 8.3 Geparkeerd van 21/04/2024 tot 04/05/2024

Prima parking. Ophalen en terugbrengen zelfs tot aan de auto. Vriendelijke en nette chauffeurs. Telefonisch contact ook prima. Volgende keer weer hier parkeren. Oh ja, ook geen lange wachtijden gehad.

Johanna Z nl 10 Geparkeerd van 25/04/2024 tot 03/05/2024

Perfect! Snelle service met brengen en halen. En dicht bij schiphol! Wij waren vergeten te bellen bij de terugkomst,geen probleem er kwam meteen een andere collega ons ophalen,top!!

Toos I nl 8.3 Geparkeerd van 24/04/2024 tot 01/05/2024

Alles perfect geregeld , een aanrader voor iedereen

Tanja D nl 8.3 Geparkeerd van 30/03/2024 tot 14/04/2024

super efficient in brengen en ophalen. ik panikeerde even toen ik bij aankomst geen vrije plek vond, maar zodra het busje terugkwam, was dat euvel opgelost & was de parkeerplaats ruim breed genoeg voor iemand die geen parkeertalent heeft :-)

Carine S nl 5.8 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 14/04/2024

Niet zo tevreden, wij zijn bij terugkomst niet tijdig opgehaald (stonden meer dan een uur in de kou), terwijl er vooraf vluchtnummer en aankomst was doorgegeven. De rit van en naar Schiphol duurt ook best lang.

Gunther P nl 10 Geparkeerd van 31/03/2024 tot 14/04/2024

prima georganiseerd en makkelijk bereikbaar

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk