Beoordelingen voor ParqPoint

bij Rotterdam Airport -
8.2 Erg goed, beoordeeld door 15 klanten
ParqPoint foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 8.0
8.5 Klantenservice
« Terug naar ParqPoint

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Anna Rozema nl 8 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

ParqPoint Shuttle heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun vriendelijke chauffeurs en punctuele service maakten mijn reis stressvrij. Ik raad ze sterk aan!

Kees Tilman nl 8 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

Erg tevreden over de parkeerplaats en de shuttle service van ParqPoint Shuttle. Alles was soepel en goed georganiseerd. Een zorgeloze ervaring!

Thomas Lietmaier nl 7.7 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

Ik ben erg tevreden over ParqPoint Shuttle. Ze namen al mijn zorgen weg met hun uitstekende service en stipte shuttlebus. Een geweldige oplossing voor stressvrij reizen

Frank Wieringa nl 8.3 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

Perfecte parkeerplaats voor reizigers. De shuttle was precies op tijd en de prijs was meer dan fair. ParqPoint Shuttle krijgt van mij vijf sterren!

Sophie Keizer nl 8 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

Het reserveren van een parkeerplaats bij ParqPoint Shuttle was eenvoudig en de prijs was redelijk. De shuttle service was een grote bonus. Zeker vijf sterren!

Liesbeth Pauw nl 8 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

De service van ParqPoint Shuttle was uitstekend. We werden snel opgehaald en afgezet. Heel handig en betaalbaar!

Henk Jaarsma nl 8.3 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

ParqPoint Shuttle maakte mijn reis zoveel makkelijker. Geen gedoe met parkeren en een snelle rit naar het vliegveld. Ik zal hier zeker weer parkeren

Carla Feenstra nl 8.3 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

De service bij ParqPoint Shuttle was uitstekend. Ze maakten ons vertrek en aankomst zo veel eenvoudiger. Ik zou hen zonder aarzeling aanbevelen.

Rob Geertsma nl 8 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

Ik parkeer altijd bij ParqPoint Shuttle wanneer ik vlieg. Hun service is consistent betrouwbaar en hun prijzen zijn zeer redelijk. Altijd een goede ervaring!

Elsbeth reijners nl 8.3 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 21/06/2024

Het personeel bij ParqPoint Shuttle was erg behulpzaam en professioneel. De shuttle naar de luchthaven was schoon en comfortabel. Een top ervaring!

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk