Beoordelingen voor ParkAir Rotterdam

bij Rotterdam Airport -
9.2 Uitstekend, beoordeeld door 271 klanten
ParkAir Rotterdam foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 9.0
9.8 Klantenservice
« Terug naar ParkAir Rotterdam

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Ken B nl 10 Geparkeerd van 16/06/2024 tot 21/06/2024

2de maal dat we deze service gebruiken voor het vliegveld Rotterdam. Kan niets anders zeggen dan top top top, geen seconde moesten we wachten , alles netjes geregeld en beste prijs van heel de buurt dat je krijgt. Als ik op Rotterdam vlieg zal ik steeds bij deze maatschappij mijn parking reserveren! 10 min met de pendel en je bent er.

Albert W nl 10 Geparkeerd van 12/06/2024 tot 19/06/2024

Wij hebben onze auto geparkeerd via Park Air shuttle in Rotterdam. Mijn man heeft op de tweede verdieping geparkeerd en de chauffeur heeft ons netjes afgezet voor onze auto, zodat wij niet met onze koffers hoefde te sjouwen. Op de aangegeven tijd was hij bij zowel de parkeerplaats, als bij de luchthaven. Wij kunnen Park air shuttle ten zeerste aanbevelen. Echt top!!!

Robin v nl 10 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 17/06/2024

Fantastisch geregeld.

Hans L nl 8.3 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 17/06/2024

Goede service

Johan H nl 10 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 10/06/2024

Goede en snelle service. Beste betaalbare parkeerdienst. Deze ga ik ik voortaan gebruiken als ik vanaf Rotterdam vlieg.

Sjaak M nl 10 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 10/06/2024

Zeer correct geholpen werden zelfs bij de auto afgezet hij wist nog precies waar de auto stond wij blijven absoluut van jullie service gebruik maken annelies en sjaak

Willem O nl 10 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 09/06/2024

Vlotte en goede service. Taxi stond zowel op de heen- als terugweg al klaar. Ondanks dat we erg lang op onze koffers moesten wachten.

John B nl 8.3 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 07/06/2024

Duidelijke communicatie, alles verliep vlekkeloos.

Brian d nl 10 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 06/06/2024

Alles ging heel soepel en naar wens!

Alejandro V nl 9.2 Geparkeerd van 31/05/2024 tot 03/06/2024

Super nice and kind driver!

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk