Beoordelingen voor GreenParking Rotterdam 1

bij Rotterdam Airport -
8.7 Erg goed, beoordeeld door 17 klanten
GreenParking Rotterdam 1 foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.0
Prijs/kwaliteit 8.2
8.8 Klantenservice
« Terug naar GreenParking Rotterdam 1

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

ed j nl 7.5 Geparkeerd van 31/05/2024 tot 06/06/2024

Dichtbij het vliegveld , busje was zowel op heen als terug weg snel geregeld. En auto stond prima geparkeerd.

Olga Z nl 10 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 06/06/2024

Alles was supernetjes geregeld. Een aanrader

Jan T nl 9.2 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 13/05/2024

Prima parkeren

Natasja V nl 9.2 Geparkeerd van 17/04/2024 tot 24/04/2024

Prima parkeerplaats. Een klein en overzichtelijk terrein waar de auto achter een slagboom staat. Als je belt voor de taxi om je naar- en van Rotterdam Airport te halen, is die in een heel korte tijd daar. Vriendelijk personeel!

Coriena D nl 7.5 Geparkeerd van 01/03/2024 tot 08/03/2024

Prima

Marcel v nl 5 Geparkeerd van 13/02/2024 tot 20/02/2024

S’morgens om 4.30 uur aankomen bij het parkeerterrein, en dan werkt je barcode niet. Telefonisch kon ik niemand bereiken. Uiteindelijk heeft de chauffeur van de pendeldienst, De slagboom opengemaakt. Hij heeft toen een foto van mijn bevestiging gemaakt en zou die naar jullie doorsturen, en ik zou daar bericht van krijgen. Ik heb geen bericht ontvangen. Terug gekomen van vakantie heb jullie gebeld en het verhaal uitgelegd. We werden netjes opgehaald de chauffeur heeft weer een foto gemaakt en gewacht tot we alle koffers in de auto hadden staan en netjes weer de slagboom opengemaakt.

Jolanda V nl 10 Geparkeerd van 12/02/2024 tot 19/02/2024

Prima plek om te parkeren. Transfer staat al klaar om je naar het vliegveld te brengen. Wanneer je weer aankomt is de transfer er weer binnen 10 minuten om je weer naar de auto te brengen

Sigrid E nl 10 Geparkeerd van 04/02/2024 tot 08/02/2024

Prima service! Zeer snel weggebracht en ook weer zeer snel opgehaald. Echt een aanrader.

Richard N nl 9.2 Geparkeerd van 25/01/2024 tot 28/01/2024

Wegbrengen en ophalen top. Alleen de email bevestiging was niet helemaal foutloos l. Chauffeurs hebben dit flexible opgelost

Gerard W nl 9.2 Geparkeerd van 20/01/2024 tot 27/01/2024

Het was perfect gebeld en de bus stond al klaar. De chauffeur was goed behulpzaam en weer snel naar de auto. Goede adviezen voor het terrein te verlaten perfect. Volgende keer wordt het weer parkcare.nl succes met het bedrijf. Groetjes Gerard.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk