Beoordelingen voor NH Schiphol

bij Schiphol -
8.7 Erg goed, beoordeeld door 67 klanten
NH Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.0
Prijs/kwaliteit 8.4
8.6 Klantenservice
« Terug naar NH Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Ad D nl 10 Geparkeerd van 26/05/2024 tot 10/06/2024

Overnachten in het NH hotel Schiphol voor een vroege vlucht is heel relaxed op vakantie gaan. En bij terugkomst komt de NH shuttlebus weer voorrijden. Zeker een aanrader!!

Werner W nl 10 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 09/04/2024

Alles was super goed geregeld. Vlotte en vriendelijke ontvangst in NH Schiphol hotel.

Michael H de 10 Geparkeerd van 01/07/2023 tot 16/07/2023

Das Zimmer war für uns 3 sehr geräumig, sauber und komfortabel. Das Frühstück war klasse (schon ab 5.30 Uhr!), der Parkplatz o.k und der Shuttle zum Flughafen top organisiert. Vielen Dank an das Team vom NH Hotel!

Leonardus.M.A.M. d nl 10 Geparkeerd van 17/01/2023 tot 17/03/2023

Wij zijn erg blij dat we ParkCare hebben gevonden toen wij zochten naar een Hotel met parkeermogelijkheden voor langere tijd. Die is erg moeilijk te vinden met een redelijke prijs. Maar bij ParkCare is ons dat wel gelukt en dat is fantastisch geweest. Bij het NH Hotel, waar men ook erg vriendelijk was en wij bij afhalen van de auto wederom geen problemen hebben gehad. Dus ParkCare, ga zo door en ons zullen jullie vast weer tegenkomen als wij willen reizen.

Volker L de 9.2 Geparkeerd van 06/02/2023 tot 25/02/2023

Hallo, prima Zimmer und ruhige Übernachtung trotz Fenster zur Landebahn. Leider nur Schiebetür zum Bad/WC Bereich. Klasse Frühstück mit sehr großer Auswahl. Transfer zum Flughafen und zurück zum Hotel halbstündig. Transferzeit ca. 15 min. Parken und Ausfahrt am Hotel unproblematisch. Man bekommt beim Auschecken aus dem Hotel schon die Ausfahrkarte für die Schranke mit.

Alexander M nl 7.5 Geparkeerd van 19/01/2023 tot 03/02/2023

Prima oplossing om erg vroeg vertrekken van huis te voorkomen, met een onverwacht goed ontbijt in het NH-hotel dichtbij Schiphol. Wel verwarrende informatie over vertrektijden. Gaan die nu over de vlucht of het hotel. Dat moet beter. Verder niets dan lof.

Dietrich H de 9.2 Geparkeerd van 20/10/2022 tot 30/10/2022

...kann ich wirklich empfehlen.

Monique P nl 10 Geparkeerd van 06/10/2022 tot 17/10/2022

Wij hebben voor het eerst deze optie genomen. Heel goed geslapen daarna een overheerlijk ontbijt en op t gemak met de shuttle naar schiphol. Na de vakantie weer netjes opgehaald door de shuttle en naar het hotel gebracht om de auto op te halen. Dit was zoooo fijn en zeker een aanrader voor iedereen. Hoe fijn kan je vakantie beginnen. Kon niet beter. Thnx

Alexandra K de 9.2 Geparkeerd van 03/10/2022 tot 16/10/2022

Alles bestens

Nils M de 9.2 Geparkeerd van 23/09/2022 tot 02/10/2022

Top

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk