Beoordelingen voor Park & Fly P26 Eindhoven

bij Eindhoven Airport -
8.7 Erg goed, beoordeeld door 1216 klanten
Park & Fly P26 Eindhoven foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 8.5
8.7 Klantenservice
« Terug naar Park & Fly P26 Eindhoven

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Mark H nl 7.5 Geparkeerd van 16/06/2024 tot 22/06/2024

Jammer dat het hek niet dicht kan/ niet in het slot valt. Verder prima prijs, prima afstand.

Marcel E nl 10 Geparkeerd van 15/06/2024 tot 22/06/2024

Zeer tevreden

Sebastiaan S nl 2.5 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 21/06/2024

Geen plek gekregen, ondanks reservering/betaling, buiten kantooruren geen klantenservice bereikbaar. Dus duurdere andere optie ter plekke moeten boeken…. Wel na aantal dagen betaalde bedrag terug ontvangen. Het cijfer 2,5 is automatisch gegenereerd want eigenlijk lijkt een 1 me nog wat hoog aangezien er helemaal geen parkeerplaats geregeld wordt als je hier boekt maar misschien een reservering bij een andere partij… Gewoon lekker boeken bij Vliegveld Eindhoven zelf scheelt een hoop gedoe

Lex v nl 6.7 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 15/06/2024

Had een boeking voor P26, kon er niet in. Na telefoontje doorgestuurd naar P21. Was even een gedoe bij het hek, auto`s achter me.....

jef v nl 10 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 13/06/2024

de nummerplaat herkenning werkte niet , zowel bij in als uitrijden maar telkens telefonisch snel opgelost

Herman H nl 7.5 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 12/06/2024

Lig mooi dicht bij het vliegveld.

Dominique D nl 8.3 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 06/06/2024

Koffers en medepassagiers bij de Kiss and ride afgezet. Daarna geparkeerd. Ging vlot en snel. Was behoorlijk vol maar toch nog een ruim genoeg plekje kunnen vinden. Wij reisden met kinderen. Ideaal om het zo te doen!

Markus C de 7.5 Geparkeerd van 31/05/2024 tot 03/06/2024

Alles ok.

Ludo G nl 7.5 Geparkeerd van 24/05/2024 tot 31/05/2024

Parking is goed gelegen , tamelijk kort bij de luchthaven. Nummerplaatherkenning werkte prima. In vergelijking met de parking in Charleroi is het een dure parking. Maar ja dat weet je op voorhand!

Bram W nl 7.5 Geparkeerd van 24/05/2024 tot 29/05/2024

Top! Goed bereikbaar, op loopafstand van de luchthaven.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk