Beoordelingen voor PARKinDUS

bij Düsseldorf Airport -
8.3 Erg goed, beoordeeld door 171 klanten
PARKinDUS foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.5
Prijs/kwaliteit 8.4
8.1 Klantenservice
« Terug naar PARKinDUS

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Astrid R nl 10 Geparkeerd van 12/06/2024 tot 21/06/2024

Houd zich precies aan de afspraken.

Dieter R de 7.5 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 10/06/2024

Reibungsloser Transfer hin und zurück, besser geht es nicht. Problematisch, obwohl man für die zweite Person im Vorfeld 10 € mehr bezahlt hat, verlangt der Fahrer vor Ort und Abfahrt, wenn man das nicht belegen kann, die 10 € ausdrücklich nochmals. Auf der Rückfahrt wollte der Fahrer das schon wieder. da hatte er etwas Ärger. Ich kann nur allen Buchern raten, fotografieren Sie Ihre Überweisung!

Dorothee S de 9.2 Geparkeerd van 05/05/2024 tot 10/05/2024

alles o.k., guter Service, freundliche Mitarbeiter*innen, hilfsbereit und engagiert.

Kai Friedrich R de 5.8 Geparkeerd van 11/04/2024 tot 14/04/2024

Beim nächsten Mal machen wir es wieder wie früher. Auch wenn es vielleicht was teurer ist, nehmen wir das Parkhaus. So hat's uns mehr als eine Stunde gekostet. Das geht besser.

Ricardo G de 5 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 11/04/2024

Eine unverschänte Firma, die Turisten einfach abzocken will, warum ? Wir hatten über zwei Stunden Verspätung und deswegen musste ich zusätzliche 10 Euro direkt in Cash an den Fahrer zahlen. Quitung oder Beleg bekommen ? Fehleranzeige ... nur Abzocke

Sukhjinder K de 10 Geparkeerd van 25/03/2024 tot 02/04/2024

Sehr unkompliziert und kostengünstig. Nächstes mal wieder

Berthold S de 10 Geparkeerd van 28/02/2024 tot 06/03/2024

Hat alles super geklappt.

Christine G de 7.5 Geparkeerd van 09/02/2024 tot 17/02/2024

Von der Abwicklung her gibt es nichts zu kritisieren. Nur der Parkplatz könnte besser beleuchtet sein.

Vivian v nl 5.8 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 17/02/2024

Bijkomende kosten van 5 euro per persoon komen er na boeking bij. Website is dus niet voldoende transparant. Reken die dus bovenop de boeking en vergelijk dan de prijs met anderen. Communicatie gaat niet soepel ivm beperkt Duits/Engels en het is hopen dat je snel een plek hebt in de bus terug naar de parkeerplaats want als je pech hebt sta je lang te wachten. Voor verbetering vatbaar met name wat betreft de communicatie maar de mensen doen hum best.

Johan O nl 9.2 Geparkeerd van 06/02/2024 tot 13/02/2024

Zeer tevreden correcte afhandeling

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk