Beoordelingen voor My-Parkdus Düsseldorf

bij Düsseldorf Airport -
9.2 Uitstekend, beoordeeld door 93 klanten
My-Parkdus Düsseldorf foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.6
Prijs/kwaliteit 8.8
9.2 Klantenservice
« Terug naar My-Parkdus Düsseldorf

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Christoph E. H de 10 Geparkeerd van 28/04/2024 tot 06/05/2024

Hohe Zuverlässigkeit, TOP Service, nah am Flughafen - gerne wieder 👍😊!

miranda s nl 7.5 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 06/05/2024

Goed geregeld. Er wordt niet vermeld dat je ter plekke nog 5 euro moet betalen, dit omdat de toegang tot de airport nog moet worden betaald. Dit kan beter in de prijs zitten. Komt wat louche over. Ook als je met meerdere gezinnen tegelijk in 1 auto gaat..

Michael N de 8.3 Geparkeerd van 28/04/2024 tot 04/05/2024

Sehr nette Mitarbeiter; 5,-EUR Extrakosten vor Ort zu zahlen für Einfahrt des Shuttlebusses in den Abflugbereich; Für die Abholung mit dem Shuttle vom Flughafen etwas Zeit einkalkulieren.

Frieda B nl 8.3 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 03/05/2024

Goed geregeld allemaal

Erica V nl 5.8 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 03/05/2024

We hebben 3 kwartier staan wachten op het vliegveld na ons telefoontje dat we de bagage hadden. Meerdere malen gebeld waar ze bleven. Bleek dat ze een probleem hadden met het personeel. Uiteindelijk gaan lopen richting de parkeerplaats omdat het midden in de nacht was en de kinderen moe waren en het koud hadden, toen we ineens onze auto zagen rijden. Weer teruggelopen naar het afgesproken punt en toen gaf meneer aan dat ze door een personeelstekort nu de auto kwamen brengen ipv met een shuttlebus naar de parkeerplaats te gaan. Was een extra service waar ze geen kosten voor in rekening brachten. We waren wel verbaasd en vonden het jammer dat ze niet aangaven te komen met onze auto.

Barbara G de 7.5 Geparkeerd van 21/04/2024 tot 30/04/2024

Wir haben nach der Rückkehr 40 Minuten auf unser Auto warten müssen.

Jaouad E nl 7.5 Geparkeerd van 17/04/2024 tot 24/04/2024

Afstand en gemak was goed. Je rijdt naar een dichtbijzijnde locatie en geeft je sleutel af. Vervolgens wordt je gebracht naar de airport. Bij terugkomst staat jouw auto klaar om gelijk mee te nemen. Weet echter wel waar je exact naartoe moet om parkeerkosten te voorkomen. Grote minpunt was bijbetaling omdat mijn bus te groot was. Hier werd op de website bij boeken niets over vermeldt. Betrof bijna verdubbeling van de kosten en stelde mij voor een blok.

Robert O nl 9.2 Geparkeerd van 27/03/2024 tot 31/03/2024

We were quite delayed with your return flight(4 hours) and arrived in the middle of the night, and still he picked us up from the airport. so we are very happy with the service

Nina T de 10 Geparkeerd van 16/03/2024 tot 20/03/2024

Es ist nah zum Flughafen und wir wurden sehr schnell nach unserem Anruf wieder abgeholt. Vor Ort war MyParkdus nicht so einfach zu finden wie andere Anbieter. Zusätzlich zum normalen Preis muss noch 5€ gezahlt werden, da man neuerdings am Flughafen für je angefangene 15 Minuten 2,50€ zahlt. Also hinbringen und abholen ergeben dann insgesamt 5€.

Qadar Y nl 10 Geparkeerd van 11/01/2024 tot 15/01/2024

Perfect. And even on time picked up at airport. God bless this owner and will for sure return

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk