Beoordelingen voor Ich Parke Selber

bij Düsseldorf Airport -
7.7 Goed, beoordeeld door 142 klanten
Ich Parke Selber foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.6
Prijs/kwaliteit 8.0
7.6 Klantenservice
« Terug naar Ich Parke Selber

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Christiaan S nl 5.8 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 20/06/2024

Zichtbaarheid waar je moet zijn om te parkeren mag beter en dit geldt ook voor de busjes die je op komen halen slecht herkenbaar en daarbij in ons geval bijna 40 min moeten wachten. Auto staat weliswaar op een "afgesloten terrein" toch geef het je een niet behaaglijk gevoel, echter alles is goed gegaan en autootje terug gevonden.

hani i nl 10 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 19/06/2024

Fijne parkeerplaats, personeel heel vriendelijk!

Jürgen B de 2.5 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 19/06/2024

so einen schlechten Service hatte ich noch nie ,und so ein betrug auch noch nicht, ich habe für 4 Personen gebucht, und das wurde auch in der Buchung so betätigt ich hatte angegeben das 4 Personen mit Golf Gepäck reisen, aber das am tag der Ankunft wurde uns gesagt das auf der ersten Seite 4 Personen eingetragen sein , aber auf Seite 2 seht das 3 Personen zu Flughafen im preis enthalten sind und einer noch zehn Euro nachzahlen muss was wir dann auch taten, aber bei der rück Ankunft wurde uns um 1 Uhr dann mitgeteilt , das wir Zuviel Gepäck bei uns hätten und der Fahrer uns sagte der Wagen sei zu klein er schicke einem anderen Fahrer, dieser kam dann ca. eine halbe Stunde später und schrie uns an was das solle mit soviel Gepäck würde Er uns nicht mitnehmen oder wir sollten mehr Zahlen., ein Kollege ist dann mit gefahren und wurde die ganze fahrt vom Fahrer beimpft so das wir sage und schreibe zwei stunden zeit verloren haben. Also diese Firma Ist nicht meines erachten nur darauf aus den Kunden zu betrügen, und auf keinen zu Empfehlen Das sind für mich Betrüger Entschuldigung für diesen harten Ausdruck .

Huub C nl 4.2 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 15/06/2024

Bij vertrek op 6-6-2024 zijn wij om 03.30 uur ontvangen en snel naar het vliegveld Dusseldorf gebracht. Echter bij aankomst op 15-6-2024 kwamen wij vertraagd aan om 22.15 uur en moesten wij door staking ruim 2 uur wachten op de koffers. Toen wij om 00.45 uur buiten kwamen heb ik gebeld en kreeg aanvankelijk geen verbinding uiteindelijk eenmaal een bandje dat ik geen zorgen hoefde te maken want ieder half uur kwam een shuttle om ons ophalen. Nadat er om 01.30 uur nog steeds geen IPS shuttle bus kwam hebben wij een taxi moeten nemen!! om ons af te laten zetten bij de Prinzenallee 7

Daphne T nl 7.5 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 10/06/2024

Alles verliep vrij vlot, vrij snel op vliegveld. Alleen mogen ze er wel vantevoren bij zeggen dat het telefoonnummer in de avond niet werkt. Dat had wat stress voorkomen.

Johannes C nl 9.2 Geparkeerd van 20/05/2024 tot 29/05/2024

Grote niet al te vlakke parkeerplaats. Bij terugkomst platte accu....en direct door een van de mannen overgestapt. Super bedankt nog daarvoor. Voor de rest snelle service van en naar het vliegveld. Prijs kwaliteit gewoon goed.

Marcello B nl 9.2 Geparkeerd van 13/05/2024 tot 27/05/2024

Werden weggebracht en opgehaald. Prima.

Cas V nl 6.7 Geparkeerd van 17/05/2024 tot 25/05/2024

Toen we bij parkcare waren gearriveerd had ik twijfels of ik mijn auto goed kon achterlaten. Ik vond het net een autokerkhof maar er stonden veel duurdere autos dan de mijne. Het duurde wel lang voordat er iemand was ik heb samen met meerdere bestuurders zeker een half uur moeten wachten. Daarna zijn we snel geholpen en weggebracht naar het vliegveld. Bij terugkomst 5 minuten moeten wachten en konden we direct instappen opweg naar de auto/parkeerplaats. Dus ongerust gemaakt voor niets. Grt Cas

Nicole H nl 9.2 Geparkeerd van 12/05/2024 tot 19/05/2024

Enige minpuntje vond ik de telefonische informatie als je het nummer belt om opgehaald te worden bij terugkomst. Misschien deze informatie op papier meegeven als jullie de gasten brengen voor vertrek in plaats van het visitekaartje met telefoonnummer

Jörg R de 5.8 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 16/05/2024

Ich hätte wohl besser die Rezessionen vorher lesen sollen. Bei Abholung hat alles soweit funktioniert. Der Parkplatz (wenn man das so nennen kann) ist in einem teilweise gefährlichen Zustand. Es besteht Gefahr das Fahrzeug (Felge etc.) zu beschädigen aufgrund der tiefen Löcher. Das Transportfahrzeug war zwar ein alter Sprinter, aber die Sauberkeit und Flecken auf den Sitzen waren unangenehm. Uns wurde gesagt wir sollen dann bei Rückkehr, wenn wir am Kofferband stehen, die Nummer (Fahrerhotline) anrufen. Dies hatten wir dann auch gemacht. Das ist aber nur eine Bandansage. Als Kunde besteht keine Kontaktmöglichkeit. Wir haben dann über 1 Stunde an Tür 10 gewartet, diverse andere Fahrer angesprochen. Kein Transportfahrzeug und Mitarbeiter von ips weit und breit zu sehen. Auch andere Kunden haben. mit uns über eine halbe Stunde gewartet. Wir sind dann mit dem Taxi zum Parkplatz gefahren. Keine Erstattung durch IPS nur ein Rabatt von 20 % bei der nächsten Buchung. Diese wird niemals mehr stattfinden. Ich kann dies vom Gesamtkonzept und Professionalität nicht empfehlen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk