Beoordelingen voor Parking P4 Charleroi

bij Charleroi Airport -
7.7 Goed, beoordeeld door 138 klanten
Parking P4 Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.3
Prijs/kwaliteit 7.8
7.9 Klantenservice
« Terug naar Parking P4 Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Gino D nl 10 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 15/06/2024

Zeer goede en veilige parking. Uiterst tevreden, mooi pad naar de luchthaven. Vlotte regeling om binnen te rijden... Perfect, proficiat met deze parking. Gaan in de toekomst altijd op deze parking reserveren.

Kornelis K nl 5 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 11/06/2024

Too far without shuttle, better to use P3 with shuttle.

Elke S de 7.5 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 08/06/2024

Gute und problemlose Abwicklung!

Robert L de 2.5 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 08/06/2024

Schlecht ausgeschilderte Wege, zum Teil sehr verwirrend, vor allem wenn man morgens früh ankommt und im Stress suchen muß wo man überhaupt hingehen muß! Auch der Fußweg zurück rein auf den Parkplatz ist NICHT der gleiche wie fürs Auto, und ebenso schlecht ausgeschildert! Und die automatisch öffnende Pforte funktioniert nicht: wir standen minutenlang vor der geschlossenen Pforte, weil die nicht aufging mußten wir die email suchen im Handy: als wir dann nach mehreren Minuten suchen zurücksetzen wollten, ging dann endlich das Tor von selber auf…! Nie wieder…!

Gabrielle J fr 6.7 Geparkeerd van 16/05/2024 tot 06/06/2024

Par beau temps c’est faisable pour des personnes suffisamment en forme mais en cas de pluie cela devient compliqué.

noel v fr 9.2 Geparkeerd van 20/05/2024 tot 27/05/2024

Réservation facile à faire, parking assez sécurisé, distance a pied+/- 800m Prix intéressant. Je recommande.

Karen V nl 9.2 Geparkeerd van 07/05/2024 tot 15/05/2024

Prijs/afstand luchthaven zeer goed

David P fr 5 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 03/05/2024

Vraiment bof

Johannes J nl 8.3 Geparkeerd van 19/04/2024 tot 24/04/2024

Perfecte service daar ik het verkeerd had gedaan met de reserveringsvoorwaarden maar meteen opgelost,volgende keer parkeer ik iets dichterbij maar het was ook bar slecht weer,al met al volgende keer weer.

Hans v nl 5.8 Geparkeerd van 11/04/2024 tot 21/04/2024

Uitrijden was onduidelijk. Afstand tot vliegveld lang, zeker met zware bagage. Shuttlebus zou fijn zijn.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk