Beoordelingen voor Park & Fly Charleroi

bij Charleroi Airport -
9.1 Uitstekend, beoordeeld door 298 klanten
Park & Fly Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.3
Prijs/kwaliteit 9.1
9.0 Klantenservice
« Terug naar Park & Fly Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Kris H nl 10 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 21/06/2024

Alles vlot verlopen

BENOIT C fr 2.5 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 15/06/2024

Bonjour, nous avons demandé l'annulation de notre réservation lorsque nous nous sommes aperçus que nous avions fait une erreur de parking. Le Samedi 8 Juin c'est dans un parking de l'aéroport de Zaventem que nous avons mis notre voiture et non à Charleroi. Nous n'avons donc aucun avis à émettre sur Park and Fly Charleroi ... Nous avons demandé un remboursement mais resté sans réponse. Nous aurions espéré un geste commercial étant donné que nous n'avons mobilisé aucun service ni aucune navette ce jour-là au sein de votre parking. En espérant que vous pourrez faire remonter notre demande (MO200879148) Cordialement , Mr et Mme CAUCHY ([email protected])

Jolanda D nl 8.3 Geparkeerd van 29/05/2024 tot 05/06/2024

Ging prima, ze waren er snel!

R W nl 8.3 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 31/05/2024

1st keer deze vorm van parkeren bij luchthaven charleroi geprobeerd normaal altijd P3. Snelle afwikkeling aanmelding, binnen 5min vertrek luchthaven. Afzetpunt is ophaalpunt. En bij retour even bellen als mem terminal lopend verlaat en was de chauffeur bijna gelijk tijdig bij ophaalpunt. Men spreekt alleen frans en bij regen is er geen schuilplek bij ophaalpunt luchthaven. Super alternatief voor parkeren luchthaven goede prijs kwaliteit.

Patricia v nl 10 Geparkeerd van 19/05/2024 tot 30/05/2024

Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als persoonlijk. Altijd fijn als er ook echt iemand aanwezig is. Ondanks dat men alleen Frans sprak, was de communicatie prima. Parking zag er heel netjes uit. Een aanrader!

Sylvie J nl 8.3 Geparkeerd van 23/05/2024 tot 29/05/2024

Zeer vlotte en vriendelijke service. Alleen jammer dat de wandelafstand naar de luchthaven nogal ver is. Niet echt een aanrader voor oudere mensen, die mét hun bagage dat eind moeten lopen.

Maria Valentina K de 10 Geparkeerd van 22/05/2024 tot 28/05/2024

War alles in Ordnung ( Transfer / Pünktlichkeit/ Freundlichkeit), würde jeder Zeit nochmal buchen.👍

Christian M de 9.2 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 28/05/2024

Von A bis Z hat alles sehr gut geklappt

Danny S nl 9.2 Geparkeerd van 25/05/2024 tot 27/05/2024

Vlotte parking, bij aankomst hebben een enkele minuten gewacht. Ging erg vlot. Eerste busje was snel vol bij de terugvlucht. Maar na een vijftal minuten was er opnieuw een andere om ons naar de parking te brengen. Vlotte service

Olaf S de 10 Geparkeerd van 17/05/2024 tot 27/05/2024

Guter Service

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk