Beoordelingen voor Gate Park

bij Charleroi Airport -
7.6 Goed, beoordeeld door 16 klanten
Gate Park foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.6 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 7.5
7.2 Klantenservice
« Terug naar Gate Park

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Abderrahman S fr 8.3 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 19/06/2024

La personne qui fait la navette est très agréable et accueillant, nous avons appeler 15 min avant notre arrivée et il était là donc prise en charge directement, franchement je reviendrai sans aucune hésitation

christian G nl 9.2 Geparkeerd van 03/05/2024 tot 29/05/2024

goede shuttle dienst

Johan H nl 6.7 Geparkeerd van 26/05/2024 tot 29/05/2024

Moet 5euro betalen waarom.is dit niet vermeld op de site

Ralf S nl 5.8 Geparkeerd van 19/04/2024 tot 03/05/2024

Zowel op de heen en terugreis moeilijk telefonisch te bereiken. Telefoonnummer klopte niet op het toegezonden formulier via de mail. Het juiste nummer moeten opzoeken via de website. Toen wel meteen bericht van de chauffeur. Er zaten teveel personen in de bus op zowel heen-als terugreis.

Dirk W nl 5 Geparkeerd van 17/04/2024 tot 25/04/2024

We hebben meer dan een uur moeten wachten vooraleer de shuttlebus op de luchthaven was.

Muriel V nl 8.3 Geparkeerd van 19/04/2024 tot 22/04/2024

Goed geregeld enkel echt zoeken om nog e plaatsje te vinden om auto achter te laten, is e warboel op d parking

Els v nl 5.8 Geparkeerd van 14/04/2024 tot 18/04/2024

Er werd gevraagd van gatepark om 15 min voor aankomst te bellen. Bij heen en terug reis namen ze niet op. De auto’s stonden te dicht op elkaar geparkeerd en er was nauwelijks plek om te parkeren. De heenreis naar vliegveld verliep uiteindelijk prima. Terug vanuit het vliegveld niet. Het blijkt om illegale praktijken te gaan. Daar kwamen we achter omdat ze niet wilden rijden ivm politie controles op de weg. Ze hebben wel een taxi geregeld waar mijn man met mee kon. Voor mij was er geen plek. Met mijn man afgesproken dat hij mee reed met de taxi en hij heeft mij daarna opgehaald. 3 jongens stonden ivm zelfde probleem al een uur te wachten voor ze naar hun auto konden. Eenmaal aangekomen bij gatepark, was er geen personeel. Mijn man moest zelf pionnen aan de kant zetten om eruit te kunnen. Dus geen aanrader!

Turan O nl 10 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 17/04/2024

De medewerkers zijn erg aardige en behulpzame mensen, nadat je gebeld hebt komen ze je binnen 15 minuten ophalen. Ik raad het iedereen aan.

Harriet T nl 5 Geparkeerd van 09/04/2024 tot 13/04/2024

De parkeerplaats is nogal ver van het vliegveld en is 'iet goed georganiseerd. Een slecht onderhouden terrein zonder veel structuur. In de chaos een plekje zoeken voor onze auto was niet evident. De shuttle dienst was onvoldoende georganiseerd. We konden hen telefonisch niet bereiken en er stonden veel mensen te wachten voor een te klein busje dat te onregelmatig reed.

yves l nl 10 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 13/04/2024

Good service close to the airport and good price. Above all one of the only parkings that has shuttle service in the night!

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk