Beoordelingen voor Aeropark Charleroi

bij Charleroi Airport -
7.9 Goed, beoordeeld door 399 klanten
Aeropark Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.9 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 7.9
7.1 Klantenservice
« Terug naar Aeropark Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Uwe W de 10 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 21/06/2024

Alles perfekt geklappt

Ronald t nl 2.5 Geparkeerd van 31/05/2024 tot 15/06/2024

Zeer slechte ervaring eens en nooit weer!! Eerst wordt je na een andere parking gebracht dan op het adres stond. Vervolgens keien waar je met de koffers eindeloos lange parkplaats moet slepen. En afstand afzetten naar vliegveld is 600 meter lopen. Bij terugkomst heeft het 2 uur geduurd voordat wij bij de auto waren. 1 x 7 persoons busje op 60 personen die aan het pendelen is. Grote chaos zodat mensen wandelend naar de P2 parkeerplaats gingen om de auto op te halen, een grote schande en je geld niet waard. En ze spreken alleen Frans de chauffeurs!! Zonde van je geld en levert hoop ergernis en tijdverlies op!!

Petra W de 9.2 Geparkeerd van 04/06/2024 tot 13/06/2024

Alles reibungslos geklappt Gerne wieder!!

Walter H de 6.7 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 13/06/2024

Leider ist der Weg vom Airport zum Wartepunkt für den Bus etwas lang

Johan P nl 2.5 Geparkeerd van 29/05/2024 tot 08/06/2024

The worst service of all

Henri M nl 5.8 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 07/06/2024

Het was volledig ruk en dit omdat bij onze reservatie van 0h15 we annkwamen er niemand was en ook niet te bereiken was heb dus uiteindelijk op een 2x zo dure parking moeten staan en kan niemand bereiken om mn geld terug te vragen

Daniel D fr 10 Geparkeerd van 14/05/2024 tot 04/06/2024

Rien à dire, à l’arrivée il y avait bien une personne qui nous attendait, et au retour, la personne de la navette était déjà là, il nous attendait et en plus bien sympathique. Très content du service, si je dois reprendre l’avion à Charleroi, sans problème je réserve chez Aeropark.

Karolina L nl 8.3 Geparkeerd van 20/05/2024 tot 24/05/2024

Prima parkeerplaats, 5 minuten vanaf het vliegveld. Bij het vliegveld moet je nog wel een stuk lopen je word niet voor de deur afgezet.

Wolfhard S de 9.2 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 23/05/2024

Alles bestens und zuverlässig geklappt - selbst zu nachtschlagender Zeit!

hans p nl 6.7 Geparkeerd van 10/05/2024 tot 21/05/2024

we werden naar een ander parkeerterrein geleid. Dit had men beter vooraf kunnen communiceren. Verder is het ook raar dat ter plaatse nog bijkomende rekening moet afgerekend worden als zijnde tax. Waarom wordt dit niet samen met de hoofdsom afgerekend?

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk