Beoordelingen voor Star Parking Zaventem

bij Zaventem -
9.0 Uitstekend, beoordeeld door 322 klanten
Star Parking Zaventem foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 9.0
9.0 Klantenservice
« Terug naar Star Parking Zaventem

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Berty V nl 10 Geparkeerd van 15/06/2024 tot 22/06/2024

In april ‘24 kwam ik in contact met deze mensen en hun parking. Ik was zo tevreden over de service dat ik in juni terug een plaatsje reserveerde. Vriendelijk en correct personeel en ik moet niet meer vragen “ wie kan me wegdoen en komen halen?” Zalig, hier reserveer ik nog plaats in de toekomst. Dank u wel mensen van de parking. Berty

dirk l nl 7.5 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 22/06/2024

Alles goed verlopen

Benali B nl 2.5 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 19/06/2024

Oplichters, ik kwam daar 10 minuten te laat vanwege drukte op de weg. Ik kon niet meer naar binnen omdat er niemand was. Heb ter plekke gebeld en iemand aan de lijn gehad die alleen Frans sprak. Hij kon de deur niet voor me open doen omdat ik van te voren had moeten bellen dat ik 10 minuten re laat was en hij kon ook even niemand sturen om de deur open te doen zodat ik kon parkeren. Uiteindelijk op de airport geparkeerd. Niet te vertrouwen !

DIRK N nl 5.8 Geparkeerd van 11/06/2024 tot 19/06/2024

Sorry, ophaling na terugkomst was ondermaats... Waarom vluchtnummer doorgeven als er toch niet naar gekeken wordt?? Niemand terplaatse aan het afhaalpunt.. Telefoon werd niet opgenomen.. Driemaal contact genomen. Na 1 uur (en toen nam de chauffeur ook contact met ons op) is de chauffeur komen opdagen .................................

BENOIT C fr 8.3 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 15/06/2024

RAS, rapide et efficace.

J B nl 10 Geparkeerd van 04/06/2024 tot 13/06/2024

Top service nette afhandeling en snel

vera m nl 10 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 13/06/2024

vriendelijke chauffeurs

Jörn B de 6.7 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 12/06/2024

Der Parkplatz war schwer zu finden, der erste Angestellte freundlich, sprach aber kein Englisch. Der zweite Angestellte war ebenso freundlich, sprach Englisch und forderte 50%tige Nachzahlung, weil das "Auto zu groß" sein. Klar, wir mussten zahlen, weil wir abhängig vom Parkplatz waren. Zwar versicherte der Angestellte, dass ich natürlich sofort eine neue Rechnung per Mail erhalten werde, diese kam aber nie an. Schwarze Kasse? Der Transport ging schnell, Treffpunkt für den Rückweg wurde vereinbart, gut. Auf der Rückfahrt, schnell und pünktlich, hat der zweite Angestellte netter Weise noch zwei Freund von mir mitgenommen, sehr guter Service. Das Auto wurde wohlbehalten übergeben, auch dieser Teil lief sehr gut und freundlich. Unterm Strich: Parken sowie Hin- und Rücktransport haben reibungslos funktioniert, zur Abwertung führt das zusätzliche Abkassieren

Greet T nl 10 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 11/06/2024

Top!

Nicole v nl 6.7 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 11/06/2024

Parkeren prima maar zeer moeizame communicatie geen duidelijke instructies over het ophalen na terug reis, taalbarrière

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk