Beoordelingen voor Park and Go Zaventem

bij Zaventem -
7.6 Goed, beoordeeld door 281 klanten
Park and Go Zaventem foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.6 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.2
Prijs/kwaliteit 7.5
7.0 Klantenservice
« Terug naar Park and Go Zaventem

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Jo V nl 7.5 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 21/06/2024

Op zich was het een goede parkeergelegenheid.Alleen ipv dat wij de auto sleutels mee konden nemen moesten wij ze afgeven .Dit vonden wij minder fijn .Bij de heenweg al aangegeven dat onze terug vlucht tijd verandert was ,maar onderling niet gecommuniceerd zodat er wat problemen waren met de terug reis .Jammer

Arjan D nl 5.8 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 20/06/2024

hier zou ik hem niet meer weg zetten .wagens staan bijna tegen elkaar gezet en is op een onverhard buiten terrein ergens op een industrie terrein

Arie S nl 9.2 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 20/06/2024

Prima parkeren en goede service naar en vanaf het vliegveld

Alexius v nl 4.2 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 16/06/2024

Bij aankomst werd na ongeveer een uur wachten verteld dat er geen parkeerplek beschikbaar was. Ik moest de auto maar langs de weg zetten en de sleutels achterlaten. De parkeeplaats was tot op iedere mogelijke plek, ook de paden e.d., vol gestouwd met auto's. Er moesten eerst diverse auto's verplaatst worden alvorens er een auto kon worden uitgereden. Uiteindelijk werd er voor mij toch een plek vrijgemaakt. De transfer bij terugkomst duurde ook meer dan 1,5 uur voordat wij werden opgehaald. Dit is toch niet de gewenste start van een vakantie.

Matheus v nl 10 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 15/06/2024

Prima service en vriendelijk personeel ! Tot de volgende ! Groetjes, Dolf.

Ad M nl 7.5 Geparkeerd van 19/05/2024 tot 12/06/2024

Goede service, toffe gast, snelle ophaling bij airport

Kim R nl 3.3 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 11/06/2024

Op de heenweg meer dan een uur moeten wachten, midden in de nacht, terwijl ze aangaven dat het 10 minuten zou duren. Na 30 minuten te hebben gewacht hebben we geprobeerd te bellen en namen ze de telefoon niet meer op. Toen er iemand kwam mochten we in eerste instantie niet instappen omdat het 3:00 was en wij in de reservering hadden aangegeven dat we er om 2:00 zouden zijn. Dat waren wij ook, maar toen kwam er dus niemand. De conversatie hierover was uiterst vervelend. Midden in de nacht een uur in de kou staan met een kleine van 10 maanden en niets vernemen, geen normaal gesprek als er iemand komt, erg vervelend. Aanvullend moesten wij de autosleutel inleveren, ondanks dat anders op de site vermeld staat. Auto's staan meerdere rijen, dus ze verplaatsen je auto om zoveel mogelijk auto's op het terreintje te parkeren. Samenvattend zou ik dit echt niet aanraden! 10 minuten wachten was bij ons een uur op de heenweg en 25 minuten op de terugweg dat je staat te wachten, waarbij het contact dus (in ons geval) vervelend was. Daarnaast moet je er dus rekening mee houden dat je je autosleutel in dient te leveren.

P v nl 4.2 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 10/06/2024

Verkeerde tijd aangekomen bij parkeerplaats Beheerder zeer onwelwillend en onvriendelijk Noodgedwongen uit moeten wijken naar andere parkeerplaats

Martina K nl 7.5 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 09/06/2024

Prima p-plaats en niet te duur. Alleen misschien handig te vermelden op de website welke bussen er van/naar rijden voor als je terugkomt. Chauffeurs spreken geen of nauwelijks Nederlands waardoor vragen lastiger is voor degene die geen Frans spreken.

Bertha K nl 9.2 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 08/06/2024

We werden netjes naar het vliegveld gebracht en na mijn telefoontje ook netjes na 10 minuten weer opgehaald. Vond alleen dat de chauffeur die ons snachts wegbracht wel iets vriendelijker mocht zijn.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk