Beoordelingen voor Express Parking Zaventem

bij Zaventem -
8.8 Erg goed, beoordeeld door 622 klanten
Express Parking Zaventem foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 8.6
8.6 Klantenservice
« Terug naar Express Parking Zaventem

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Stephan J nl 5.8 Geparkeerd van 16/06/2024 tot 21/06/2024

Er werd met mijn wagen gereden op 19 juni gedurende 18 min ,3 min,5min,en 8 min. Ik kan mij voorstellen dat mijn wagen verplaatst is van binnen naar buiten etc…maar geen 18 min…? Daar ben ik niet tevreden over…om 03.00 u werd er 8 km mee gereden gedurende 18 min…? Graag had ik hier een antwoord op…?

ludo w nl 7.5 Geparkeerd van 11/06/2024 tot 21/06/2024

Ben tevreden 👍👍👍

Michael F de 7.5 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 16/06/2024

Der Dienstleistungsgedanke am Kunden sollte mehr ausgebaut werden. Ansonsten eine gute Möglichkeit am Flughafen zu parken.

Walter Antonius S de 5.8 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 15/06/2024

Der Parkbetreiber hat beim Fahrzeugumsetzen die vordere Seite am Spoiler mehrere Kratzspuren hinterlassen und unterstellt mir, dass ich mit den Schaden bereits zur Garage angekommen bin. Die Parkgebühren waren nicht gerade niedrig und bleibe nun noch zusätzlich auf den Kosten für die Reperatur sitzen. Hierfür mietet man keine Parkgarage.

Soeliman B nl 10 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 10/06/2024

Goed geregeld. Kwamen aan en binnen 5 minuten waren we onderweg naar de vliegveld. Toen we terug kwamen van onze reis werden we binnen 5 minuten opgepikt nadat we langs de paspoort controle waren gekomen. Bedankt voor de snelle service

Erwin V nl 10 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 09/06/2024

Super. Iedereen aan te raden. Brengen je netjes met een busje naar het vliegveld en halen je ook weer netjes op. Afstand tussen parkeergarage en vliegveld is een kleine 5 minuten.

ronny b nl 7.5 Geparkeerd van 31/05/2024 tot 08/06/2024

de laatste keer heb ik de reis moeten anuleren, dit kon tot 48h voor de freservering, jammer dat 49h niet aanvaard werd, als iemand plost ziek wordt kan men dit niet plannen toch, ik werd van kastje naar de muur gezonden, eerst naar de parking gebeld, die stuurden men naar de webside, die stuurde me terug naar de parking jammer

Francky D nl 10 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 07/06/2024

Heel tevreden, vriendelijk en auto staat klaar bij aankomst!

Mohamed G de 10 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 03/06/2024

Top einfach unkompliziert :)

Mario V nl 9.2 Geparkeerd van 12/05/2024 tot 24/05/2024

Alles ok

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk