Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Hooghuis

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.2 Beoordeeld door 22 klanten

Parkeergarage Hooghuis

Eindhoven kent veel mooie plekjes en bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld het Philips Museum en de Kazerne, maar ook de JT Bioscoop en het Stadhuis zijn de moeite waard een bezoekje aan te brengen. Bent u van plan deze plekjes te bezichtigen of gaat u gewoonweg een dagje shoppen in Eindhoven? Parkeer uw auto dan in Parkeergarage Hooghuis en bezoek alles te voet! Parkeer centraal in Eindhoven en betrouwbaar!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 8 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Keizersgracht 9A, 5611GC, Eindhoven

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:140
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.2!

 • Oplaadpalen aanwezig

Centrale ligging

Wegens de gunstige locatie van parkeergarage Hooghuis bent u in staat lopend veel te doen en weinig tijd te verliezen. Binnen enkel 3 minuten bevindt u zich al in het bekende Philips Museum. De JT Bioscoop ligt op slechts 4 minuten van de parkeergarage verwijderd. Zo kunt u wanneer u bijvoorbeeld met uw kinderen op pad gaat ze eerst cultuur laten opsnuiven en kennis op laten doen in het museum en vervolgens een film in de prachtige bioscoop beloven. Ook winkelen is heel goed mogelijk van deze parkeerlocatie. Met het centrum van Eindhoven op 11 minuten loopafstand, heeft u zo alle winkels bereikt. Zo kan iedereen zich vermaken. 

Handig om te weten

Handig om te weten is dat parkeergarage Hooghuis niet 24 uur per dag en 7 dagen in de week open is. U kunt de parkeergarage namelijk iedere dag in de week vanaf 06:00 uur t/m 23:00 uur inrijden. Buiten deze tijdstippen om dus niet. Echter, de parkeergarage uitrijden is wel op ieder moment van de  dag mogelijk. Zo is het gebruik van de parkeergarage alsnog erg flexibel. U moet er enkel voor zorgen dat u tussen 6 uur 's ochtends en 11 uur 's avonds de garage inrijdt. Vervolgens hoeft u geen rekening te houden met het op tijd terugkeren in de garage, aangezien u deze dus op ieder moment mag uitrijden. Heeft u uw keuze voor een parkeerlocatie kunnen maken? Reserveer dan nu bij ons en ontvang een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u nog vragen hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Beoordelingen Parkeergarage Hooghuis Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.2
Beoordeeld door 22 klanten
Afstand tot vliegveld 7.8
Prijs/kwaliteit 6.8
Klantenservice 6.9
Totaal 7.2

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk