Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Wolvenhoek

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.9 Beoordeeld door 3 klanten

Parkeergarage Wolvenhoek

Ten zuiden aan de rand van het centrum van Den Bosch is parkeergarage Wolvenhoek gevestigd. Deze parkeergarage is ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld een dagje naar het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch of voor een dagje shoppen. 

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Lift beschikbaar
 • Toiletten aanwezig
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 4 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Wolvenhoek 12, 5211HH, Den Bosch

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:1,90
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.9!

 • Parkeerplek in stadscentrum

Gemakkelijk de auto kwijt in Den Bosch

Met bijna 500 parkeerplaatsen is er bijna altijd wel plek bij Parkeergarage Wolvenhoek. In de overdekte garage zijn ook mindervalide plaatsen aanwezig en elektrische oplaadpalen. Ook zijn hier openbare toiletten aanwezig waarvan u gebruik kunt maken. Parkeergarage Wolvenhoek is ideaal te gebruiken als u naar het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch gaat. Dit zijn twee museums naast elkaar, je hebt het Design Museum Den Bosch en Het Noord-Brabants museum. Het Design museum is een museum over design en vormgeving en het Noord-Brabant museum gaat over kunst van vroeger van Noord-Brabant. Tegenover Parkeergarage Wolvenhoek zit het Stadskantoor ‘s-Hertogenbosch binnen nog geen minuut staat u voor het stadskantoor ideaal dus om de auto hier neer te zetten mocht u er naar toe moeten. Vanuit Parkeergarage Wolvenhoek kunt u ook eenvoudig naar het centrum van Den Bosch lopen. Hier vindt u verschillende winkels van kleding tot parfum met al deze verschillende winkels word het zeker een geslaagde dag. Een stukje van Parkeergarage Wolvenhoek zit Sint-Jan kathedraal dit is een kerk dat rond 1200 -1220 is gebouwd uit vroeg gotische bakstenen en heeft door de jaren heen verschillende uitbreidingen gehad. In deze kerk worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Beoordelingen Parkeergarage Wolvenhoek Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.9
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 9.2
Klantenservice 8.3
Totaal 8.9

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk