Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Zuidpoortgarage Delft

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9 Beoordeeld door 9 klanten

Zuidpoortgarage Delft

-

Parkeren in de buurt van het Bastiaanplein in Delft kan bij Parkeergarage Zuidpoortgarage. De parkeerlocatie ligt dichtbij winkelgebieden, het centrum en Theater de Veste. Ook kunt u in de buurt van Parkeergarage Zuidpoortgarage lekker uiteten.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Elektrisch laadstation
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 8 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Zuidwal 14, 2611, Delft

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,05

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9.0!

 • Parkeerplek in stadscentrum

Parkeren bij Delft centrum

Wanneer u parkeert bij Parkeergarage Zuidpoortgarage bent u op ongeveer vijf minuten lopen van Delft centrum. Naast de parkeergelegenheid ligt ook een bushalte. Vanaf hier kunt u makkelijk overal in Delft komen. Naast de Zuidpoortgarage Delft is ook de bioscoop Pathé gelegen. Als u in plaats van een film een toneelstuk wilt zien, kunt u bij Theater de Veste terecht voor diverse stukken en optredens. Dit theater is ook om de hoek bij deze parkeergarage. Gaat u liever winkelen? Dan kunt u tegenover Zuidpoortgarage Delft winkelen in een leuke winkelstraat. Als u nog iets verder loopt, komt u al snel de gezellige grachten van het centrum van Delft tegen.
Op zoek naar een andere parkeerplek of locatie in Delft? Hier vind je ons complete aanbod voor Parkeren Delft

Parkeren bij Theater de Veste

Parkeergarage Zuidpoortgarage is 24/7 open en heeft een doorrijhoogte van 2,05m. In de parkeergarage wordt gebruikgemaakt van kentekenherkenning. Er zijn 810 parkeerplaatsen. Er zijn twaalf oplaadpunten voor elektrische auto’s, vier gezinsplaatsen en drie plaatsen voor gehandicapten. Ook al klinkt 810 parkeerplaatsen erg veel, toch zit de parkeergarage nog redelijk vaak vol in verband met toneelstukken en films bij Theater de Veste en Pathé. Daarom is het slim om van tevoren bij ons te reserveren. Dan weet u dat u gegarandeerd plek heeft! Heeft u nog nooit een parkeerplaats geboekt? Dan kunt u een kijkje nemen op onze hoe-werkt-het-pagina, hier wordt uitgelegd wat u het beste kunt doen als u een parkeerplaats reserveert.

Beoordelingen Zuidpoortgarage Delft Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.0
Beoordeeld door 9 klanten
Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 8.6
Klantenservice 9.2
Totaal 9.0

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk