Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Schouwburggarage

bij Schiphol

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.8 Beoordeeld door 18 klanten

Parkeergarage Schouwburggarage

bij Schiphol -

Bij parkeergarage Schouwburggarage kunt u voordelig parkeren dichtbij Amstelveen. De parkeergarage behoort tot Q-Park. Wanneer u hier parkeert, bent u meteen bij een mooi winkelcentrum en in de buurt van meerdere populaire locaties.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Elektrisch laadstation
 • Kentekenherkenning
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Thomas Cookstraat 1, 1181 ZS, Amsterdam

Bekijk op kaart
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:1,90
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.8!

 • Oplaadpalen aanwezig
 • Afgesloten parkeerterrein

Parkeren bij winkelcentrum Stadshart

Parkeergarage Schouwburggarage is gelegen bij winkelcentrum Stadshart. Bij dit winkelcentrum zijn leuke winkels aanwezig voor iedereen. Neem bijvoorbeeld de Bijenkorf, The Sting en de Game Mania. Deze greep uit verschillende winkelketens laat zien dat u voor zowel kleding als plezier naar het winkelcentrum kunt gaan. U kunt hier niet alleen winkelen, maar ook naar Schouwburg Amstelveen om leuke toneelstukken en films te zien. Wilt u een keer lekker uiteten? Dan kan dit ook in de buurt van parkeergarage Schouwburggarage. Er zijn namelijk veel verschillende restaurants van verschillende culturen. Gelijk naast de parkeerplaats is een groot busstation. Hnadig als u uw reis met het openbaar vervoer wilt of moet vervolgen. U kunt bijvoorbeeld binnen vijf minuten bij het mooie Amsterdamse Bos zijn met de bus. Hartje Amsterdam is binnen een halfuur vanaf Parkeergarage Schouwburggarage te bereiken.

Parkeren met kentekenherkenning in Amsterdam

Parkeergarage Schouwburggarage is elke dag van de week 24 uur per dag open en maakt gebruik van kentekenherkenning. Deze parkeergelegenheid heeft 600 parkeerplaatsen. Zeven van deze plaatsen zijn voor mindervaliden en er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s. In de parkeergarage kunt u gebruikmaken van de lift en daarna doorreizen met het openbaar vervoer dat op loopafstand van de parkeergarage ligt. Zou u willen reserveren, maar heeft u nog een vraag? Dan kunt u altijd een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen. Als u na het lezen van de veelgestelde vragen nog met een vraag blijft zitten, dan kunt u onze klantenservice contacteren.

Beoordelingen Parkeergarage Schouwburggarage Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.8
Beoordeeld door 18 klanten
Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.8
Totaal 7.8

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk