Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Mercatorplein

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6 Beoordeeld door 22 klanten

Parkeergarage Mercatorplein

Onder het Mercatorplein in Amsterdam West vindt u parkeergarage Mercatorplein. Deze parkeerplaats heeft een capaciteit van 200 parkeerplaatsen. De garage is beschikbaar voor mensen met een vergunning en ook gewoon voor bezoekers. Zoekt u naar een goedkope parkeergarage in Amsterdam? Leest dan verder: wellicht is Parkeergarage Mercatorplein de ideale locatie voor u.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Kentekenherkenning
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 42 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Mercatorplein 2, 1057 CB, Amsterdam

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:200
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Beveiligingscamera's

Ideale parkeergelegenheid

Parkeergarage Mercatorplein is elke dag van de week en 24 uur per dag geopend. In de parkeergarage is tevens camerabewaking aanwezig. Bovendien is de inrijhoogte hoger dan gemiddeld: 2,10 meter. Met ruim 200 parkeerplekken is er genoeg plek. Echter is het altijd beter als u van tevoren reservert, want dan heeft u gegarandeerd een plekje. Boek daarom snel en eenvoudig uw parkeerplek via GoedkoopParkeren.

In de buurt van de garage

Als u parkeert bij parkeergarage Mercatorplein, bent u meteen op het Mercatorplein. Na een paar minuten wandelen komt u uit bij het Rembrandtpark. Wilt u naar het centrum van Amsterdam? Dan bent u een paar minuutjes wandelen verwijderd van een bus- en tramhalte aan het Mercatorplein. Vanaf daar bent u binnen 20 minuten op het Centraal Station van Amsterdam. In het centrum van Amsterdam is er altijd wel wat te doen. U kunt musea bezoeken, winkelen en nog veel meer. Er zijn dus genoeg dingen om te doen als u parkeert bij parkeergarage Mercatorplein. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Beoordelingen Parkeergarage Mercatorplein Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 23 klanten
Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 8.4
Klantenservice 8.8
Totaal 8.6

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk