Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Zwolle

Wilt u goedkoop en veilig parkeren Zwolle? Maak dan gebruik van onze hulp. GoedkoopParkeren helpt u om binnen enkele muisklikken de beste parkeerlocatie te reserveren. Nadat u de tijd wanneer u wilt parkeren invult, ziet u een duidelijk overzicht van alle beschikbare parkeerlocaties. Omdat gratis parkeren in Zwolle steeds meer verleden tijd is, doet u er verstandig aan om de parkeergarages en parkeerterreinen online met elkaar te vergelijken. 

Het online reserveren van een parkeerplek is heel eenvoudig. U vergelijkt de beschikbare aanbieders, reserveert een parkeerplek die het beste aansluit op uw wensen en vervolgens kunt u deze direct online betalen. In het overzicht met parkeerlocaties kunt u de aanbieders filteren op prijs, beoordeling en afstand tot het centrum.

Zwolle

Belangrijke informatie voor parkeren in Zwolle

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Diezerpoort
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Centrum

Ruim aanbod parkeerlocaties in Zwolle

Wanneer u een parkeerplek wilt reserveren, heeft u keuze uit een ruim aanbod parkeerlocaties in Zwolle. Al deze aanbieders bieden weer andere voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Bij de ene parkeergarage kunt u gebruik maken van elektrische oplaadpunten terwijl een andere garage deze niet heeft. Heeft u behoefte aan een toilet of een lift? Of een aanbieder hierover beschikt vindt u terug bij de parkeerlocaties op onze website. Wij vergelijken onder andere parkeergarages van grote bedrijven zoals Q-Park, ParkBee en Interparking. U kunt zelf bepalen welke parkeerlocatie het beste bij u past. Parkeert u het liefst zo dichtbij mogelijk bij het centrum of vindt u het niet erg om iets verder van de binnenstad te parkeren? In het laatste geval kunt u kiezen voor een P+R parkeerterrein. Vaak zijn deze parkeerplaatsen gelegen aan de rand van de stad. Nadat u geparkeerd heeft kunt u met het openbaar vervoer verder rijden richting het centrum. Wanneer u de parkeerlocatie op de vergelijkingspagina filtert op de laagste prijs, zult u deze parkeerterreinen waarschijnlijk het eerst zien.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig en goedkoop parkeren in het centrum of daarbuiten

Veilig en goedkoop parkeren in het centrum of daarbuiten is eenvoudig wanneer u vooraf aan uw vertrek uw parkeerplek online reserveert. Wij bieden op onze site enkel veilige en betrouwbare parkeerlocaties aan. Voordat wij deze meenemen in onze vergelijking, beoordelen wij de aanbieder onder andere op veiligheid, prijs en ligging. Nadat u heeft geparkeerd bij een van de parkeerlocaties, heeft u de mogelijkheid om een review te schrijven. Deze beoordeling is een goede manier voor nieuwe klanten om een beter beeld te krijgen van de parkeergarage of het parkeerterrein. Parkeren Zwolle kan, onder andere door de klantbeoordelingen, veilig en gemakkelijk. Wanneer u gaat vergelijken ziet u de locatie van de parkeeraanbieder in een kaart staan. Mocht u bijvoorbeeld graag dichtbij station Zwolle parkeren, dan kunt u hier eenvoudig rekening mee houden.

Een heldere uitleg over hoe het online reserveren van een parkeerplek in zijn werk gaat, leest u op onze hoe werkt het pagina. Heeft u hierna nog vragen over parkeren Zwolle? Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk