Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Zwolle

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek in of om centrum Zwolle? Bij GoedkoopParkeren wordt het zoeken naar de perfecte parkeerplek eenvoudig gemaakt! Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ziet u in een overzicht alle beschikbare parkeeraanbieders zodat u ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Vervolgens reserveert u eenvoudig uw gekozen parkeerplek online, en bent u verzekerd van een plekje. Zo kunt u volop genieten van uw uitje zonder de stress van een parkeerplek zoeken.

Zwolle is de Overijsselse hoofdstad gelegen aan de Overijsselse Vecht. De stad is ontstaan in de middeleeuwen en heeft nog architectuur uit die tijd zoals de Grote of Sint-Michaëlskerk en de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Tenhemelopening. Ook kent de stad naast een historische achtergrond een gezellig centrum vol met knusse cafés, terrassen en restaurants. Daarnaast is in de stad het poppodium Hedon, het theater Odeon en de IJsselhallen te vinden. Door het gezellige karakter van de stad is het een uitstekende bestemming voor een dagje uit met een ruime keuze aan activiteiten.

De parkeeraanbieders die u op onze website vind voor de stad zijn altijd betrouwbaar. Wij controleren elke parkeeraanbieder om er voor te zorgen dat u een goede parkeerervaring heeft. Om hier bij te helpen kunnen klanten een recentie achterlaten over hun parkeerervaring op de locatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook hebben wij in ons parkeeroverzicht een lijst met alle faciliteiten en informatie voor nog meer helderheid. Heeft u nog vragen of het parkeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!Zwolle

Belangrijke informatie voor parkeren in Zwolle

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Diezerpoort
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Hanzelaan - Carré

De parkeermogelijkheden in Zwolle

Zwolle heeft verschillende parkeermogelijkheden binnen de 3 parkeerzones. Zo zijn er straat parkeerplaatsen in het centrum waar maximaal 60 minuten gebruik van gemaakt kan worden. De parkeergarages in het centrum van bijvoorbeeld Q-Park kunt u onbeperkt gebruiken. Daarnaast zijn net buiten het centrum beide vormen van parkeren. De parkeertarieven variëren per zone. In Zwolle heeft u het voordeel dat u tijdens christelijke feestdag en Nieuwjaarsdag kunt gratis parkeren. Om het voor de rest van het jaar zo voordelig mogelijk te houden, helpt GoedkoopParkeren u met het vinden van de meest voordelige parkeerplekken. Zo kunt u in onze vergelijkingstool makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken. Door de parkeerplek vooraf te reserveren zet u het parkeertarief vast en komt u niet voor nare verassingen te staan. Ten slotte betaalt u bij GoedkoopParkeren geen extra boekingskosten. Zo blijft het parkeren toch goed betaalbaar!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Het reserveren van uw parkeerplek in Zwolle

Om te beginnen met het reserveerproces vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. Vervolgens drukt u op de gele knop en verschijnt er een overzicht met alle beschikbare parkeeropties op het door u opgegeven moment. Daar kunt u de prijs, locatie, beoordeling en faciliteiten van elke parkeerlocatie met elkaar vergelijken. Om u hierbij te helpen kunt u ook gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op reserveren klikken. U vult uw gegevens in en betaalt met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt wordt er een reserveringsbevestiging met alle informatie naar uw e-mail gestuurd. U bent klaar voor vertrek! Heeft u nog vragen? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk