Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeren Utrecht

Goedkoop parkeren in de mooie stad Utrecht is niet altijd even makkelijk. Parkeerplekken die snel volstaan, te krap of te ver van uw eindbestemming. Er zijn genoeg zaken die het parkeren bemoeilijken. Een parkeerplek bij Utrecht online reserveren kan hier de oplossing voor bieden. U bekijkt bij GoedkoopParkeren welke parkeerplekken er bij uw eindlocatie in de buurt zitten. Deze parkeerplekken kunt u gaan vergelijken op basis van prijs, services en veiligheid. Sommige parkeerplaatsen hebben elektrische oplaadpunten, anderen zijn weer op een open parkeerterrein waardoor de prijs lager ligt. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Let bij het selecteren van de gewenste parkeerlocatie in Utrecht ook op de veiligheid die wordt aangeboden en of dat voldoet aan uw wensen. Sommige parkeerplekken bieden namelijk CCTV bewaking aan, waar anderen slechts een hekwerk om het parkeerterrein hebben.

Utrecht

Schone parkeergarages en parkeerterreinen

Op GoedkoopParkeren vindt u enkel betrouwbare parkeerlocaties in Utrecht met de beste services. Wij waarderen ook uw mening hierin. Daarom kunt u na afloop van het parkeerverblijf een review achterlaten over de parkeerlocatie. Op deze manier helpt u uw mede parkeerbezoekers en ons om het beste aanbod te laten tonen. In uw review kunt u aangeven hoe het parkeerterrein eruit zag, of het personeel vriendelijk was en bijvoorbeeld of het een goede ligging had. Al deze punten helpen om een goed beeld te krijgen van de locatie. Wanneer wij merken dat bij een parkeeraanbieder te veel negatieve reacties binnenkomen, dan verwijderen wij deze locatie van ons aanbod. Eén ding is zeker: bij GoedkoopParkeren zit u goed.

Een dag winkelen in het centrum van Utrecht kan perfect met Parkeergarage Hoog catharijne P5 of Parkeergarage Hoog Catharijne P2. Voor het bekijken van een FC Utrecht wedstrijd kunt u parkeren bij Parkeergarage Galgenwaard. Voor alle overige locaties kunt u het best ons overzicht met voor- en nadelen bekijken.

Parkeerzones in Utrecht

Utrecht centrum heeft weinig parkeerruimtes. Dit is tevens de reden dat betaald parkeren in Utrecht door is. In een groot gedeelte van de Utrecht geldt dat u van maandag tot en met zaterdag zult moeten betalen om te kunnen parkeren. Indien u in het centrum moet zijn, dan zult u ook op de zondagmiddag moeten betalen. Net als elke stad is Utrecht verdeeld in verschillende parkeerzones. Elke zone heeft haar eigen parkeertarief. Zo hanteert het centrum duurdere parkeertarieven dan een buitenwijk. Ook in ons vergelijkingsoverzicht van parkeerlocaties in Utrecht zult u dit terug zien. 

Daarom kiest u voor GoedkoopParkeren

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken