Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Utrecht

Goedkoop en veilig parkeren Utrecht in het centrum en daarbuiten kan lastig zijn, tenzij u gebruik maakt van onze slimme vergelijkingstool. U vult enkel de tijd in wanneer u wilt parkeren waarna u direct alle beschikbare parkeeraanbieders ziet. Naast dat u tijd en hoogstwaarschijnlijk ook geld bespaard door vooraf uw parkeerplek te boeken, heeft u ook een compleet beeld van de voor- en nadelen van de verschillende parkeerlocaties. Wanneer u bijvoorbeeld een elektrische auto bezit, is het wellicht belangrijk dat de parkeergarage waar u parkeert over elektrische oplaadpunten beschikt.

Parkeren Utrecht wordt lastig doordat de stad jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Zowel Nederlanders als niet-Nederlanders komen af op de ontelbare leuke winkels en gezellige restaurants. Wanneer u gebruik maakt van GoedkoopParkeren, reserveert u al binnen enkele muisklikken de parkeerlocatie die het beste bij u past. U filtert de beschikbare parkeerterreinen en parkeergarages eenvoudig op prijs, beoordeling en afstand tot het centrum. Het verschil in prijs tussen de individuele parkeeraanbieders komt vooral door het verschil in beschikbare voorzieningen. Zo beschikt de ene parkeergarage over camerabewaking terwijl de andere garage hier geen gebruik van maakt. U kunt zowel overdekt, als in de openlucht parkeren, ook dat is enigszins van invloed op de prijs.

Utrecht

Belangrijke informatie voor parkeren in Utrecht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 13 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Galgenwaard
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Park Plaza Utrecht

Uw mening over de parkeergarage doet ertoe

Op onze site vindt u enkel betrouwbare parkeerlocaties in Utrecht met de beste services. Uw mening over de parkeergarage doet ertoe. Daarom houden wij zo goed mogelijk rekening met uw wensen. Wij bieden een breed aanbod parkeerlocaties aan. Onder andere grote aanbieders zoals Interparking, Q-Park en ParkBee worden meegenomen in onze vergelijking. Nadat u geparkeerd heeft, heeft u de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten. U kunt vertellen wat u goed of minder goed vond aan de parkeerlocatie. Wanneer u dit doet helpt u nieuwe klanten om een nog beter beeld te krijgen van de aanbieder. Als een parkeerlocatie te veel negatieve reviews ontvangt, zullen wij deze aanbieder van onze site verwijderen. Dit doen wij omdat wij alleen werken met de beste parkeerlocaties. Veilig parkeren Utrecht kan onder andere bij Parkeergarage Hoog Catharijne P5 of Parkeergarage Galgenwaard.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeerzones of P+R in Utrecht centrum

Parkeerzones of P+R in Utrecht centrum waar u zowel goedkoop, als veilig kunt parkeren zijn tegenwoordig maar lastig te vinden. Zeker nu gratis parkeren vrijwel verleden tijd is geworden. Daarom is het van belang dat u vooraf aan uw vertrek uw parkeerplek online reserveert. Dit is een snelle en eenvoudige manier om direct een compleet overzicht te krijgen van alle parkeerlocaties en de voorzieningen waarover zij beschikken. In principe geldt, hoe dichter bij het centrum u parkeert, hoe duurder het is. Wanneer u op wandelafstand van de binnenstad wilt parkeren is het dus verstandig om te weten waar u dit het goedkoopste kunt doen. Voor een nog betere voorbereiding kunt u onze parkeertips doorlezen. Deze zorgen ervoor dat u geen tijd verspilt aan het zoeken van een geschikte parkeerplek.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk