Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Utrecht

Wilt u een dagje uit naar Utrecht met de auto? Bij GoedkoopParkeren helpen wij u hier graag mee. Op onze website vind u een vergelijkingstool waarmee u makkelijk en eenvoudig een parkeerplek kunt vinden in de stad. U vergelijkt de verschillende locaties met elkaar kunt vervolgens alle specificaties zien die wellicht belangrijk zijn voor uw trip. Zo kunt u altijd de beste plek in de stad vinden zonder dat u rondjes hoeft te rijden in het centrum voor die ene vrije plek. Bij GoedkoopParkeren reserveert u vooraf, zodat u gewoon naar uw parkeerplek kunt rijden zonder zorgen.

Utrecht is door haar centrale ligging in het land een populaire plek. Dit is terug te zien in het feit dat Utrecht op de vierde plek staat van Nederlands inwonertal. In het levendige stadscentrum is er veel te zien en te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan winkelen in Hoog Catharijne, het spoormuseum of de jaarbeurs bezoeken, de Dom bekijken of gewoon door het oude stadscentrum heen wandelen. Door het grote aanbod van aanbieders op onze website is het mogelijk om in de buurt van uw bestemming te parkeren, waar u ook heengaat. Dit geldt natuurlijk ook voor het zakelijk parkeren in Utrecht.

Waar u uw auto ook wegzet, u weet zeker bij GoedkoopParkeren dat uw auto op een betrouwbare plek staat. Wij controleren al onze aanbieders zelf, zodat ons gehele aanbod dat u kunt zien op de website een uitstekende plek is om uw auto neer te zetten. Alle beschikbare aanbieders kunt u zien in de vergelijkingstool. Wanneer u vragen heeft over het parkeren kunt u altijd kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.

Utrecht

Belangrijke informatie voor parkeren in Utrecht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 18 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Galgenwaard
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Daalsesingel

Voordelig Parkeren Centrum Utrecht

Gratis parkeren in het centrum van Utrecht is helaas moeilijk haalbaar. Met de verschillende parkeerzones en de hoge parkeertarieven is het soms lastig om een parkeerplek te vinden tegen een lage prijs. Wij helpen u graag met de kosten zo laag mogelijk te houden. Om dit te doen kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig in één opslag zien wat de prijzen voor elke parkeer locatie is. Vervolgens kunt u gemakkelijker een voordelige optie vinden. Bij het boeken van uw parking hoeft u geen transactiekosten te betalen. Ten slotte zorgt vooraf reserveren en betalen dat u niet afhankelijk bent van een wisselend tarief. Zo weet u zeker dat u een parkeerplek kunt vinden tegen de laagste prijs. Het online betalen kunt u doen door middel van een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, Paypal en creditcard. Bij GoedkoopParkeren bieden wij verschillende opties aan voor parkeren in Utrecht. Zo bieden wij bijvoorbeeld ParkBee parkeerplekken aan, parkeergarage plekken en P & R aan. Bij P & R legt u het laatste deel van uw reis af met het openbaar vervoer.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Het reserveren van uw parkeerplek: Hoe werkt dat?

Om het reserveren van een parkeerplek in Utrecht Centrum zo makkelijk mogelijk te maken, leggen wij u hieronder uit hoe u dit doet. U kiest bij de vergelijkingstool een datum en tijd uit waarop u wilt parkeren. Vervolgens drukt u de gele 'Zoeken' knop en krijgt u een overzicht met alle parkeeraanbieders die aansluiten op uw specificaties. Hier ziet u per locatie de prijs, afstand, faciliteiten en nog meer in een handig overzicht. Zo kunt u makkelijk locaties vergelijken. Om u daar bij te helpen is het ook mogelijk om filters te gebruiken voor extra duidelijkheid. Vervolgens klikt u op 'Reserveren' en betaald u de parkeerplek vooraf. U krijgt ten slotte van ons een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie. Bij GoedkoopParkeren regelt u snel en eenvoudig uw parkeerplek en kunt u zorgeloos van uw dag in Utrecht genieten!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk