GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Rotterdam

Er zijn ontelbare redenen te bedenken waarom u Rotterdam zou bezoeken, en daarom moet parkeren in Rotterdam. Daarom proberen wij het Parkeren Rotterdam zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Of u nu uw familie gaat bezoeken, een evenement gaat bijwonen of wat cultuur wilt snuiven. Het kan natuurlijk ook zijn dat u Rotterdam bezoekt voor het bedrijfsleven. Voor alle meetings die u heeft in Rotterdam, kunt u hier van tevoren een parkeerplaats reserveren. Zo weet u precies waar u aan toe bent vlak voor uw afspraak en komt u niet te laat.  Vanaf nu zult u niet meer onnodig lang rondjes rijden om een gebied, om vervolgens bij een parkeerplaats te stranden met een torenhoog parkeertarief. 

Laat bovenstaande omschrijving u niet overkomen en boek van tevoren een parkeerplaats bij Rotterdam. In het centrum, of net erbuiten. Het kan allemaal. Bij GoedkoopParkeren vergelijkt u eenvoudig alle parkeergarages, parkeerterreinen en parkeerlocaties in Rotterdam met elkaar en ziet u de verschillen in prijs, locatie en services. Zo heeft de ene parkeerplaats wel camerabeveiliging en de andere niet. Ook kan er verschil zitten in soort parkeerterreinen: overdekt/niet overdekt, geasfalteerd of niet, met aangelegde bomen of volledig open. Al deze informatie vindt u terug bij de specifieke parkeerlocaties van Rotterdam. Het aanbod varieërt van een parkeergarage, P+R, verschillende parkeerzones tot aan andere parking mogelijkheden. Parkeren Rotterdam kan dus eenvoudig aangepast worden naar uw persoonlijke wens, door via onze website te boeken.

Rotterdam

Goedkoop parkeren in Rotterdam

In het stadscentrum van Rotterdam is betaald parkeren de norm, maar wij zorgen ervoor dat goedkoop parkeren in Rotterdam mogelijk wordt gemaakt. Voor de gratis plekken zult u ver van de stad verwijderd zijn. Dit is prima te doen wanneer u te maken heeft met een Park and Ride (P+R) optie. Vaak is dit echter niet het geval. We hebben daarom ook voor u geprobeerd om alle goedkoop parkeren Rotterdam locaties op een rij te zetten. Daarnaast kan het helpen om een van de volgende pagina's te bekijken. Zoals hoe u een parkeerplek reserveert. Lees daarnaast onze parkeertips om goed voorbereid de weg op te gaan. 

Daarnaast bieden we verschillende aanbieders aan, zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Onze aanbieders selecteren wij zorgvuldig en zijn ook erg geïnteresseerd in uw mening. Door het achterlaten van een review, helpt u niet alleen ons om kritisch naar de parkeerlocaties te kijken, maar ook uw medebezoeker! Zij kunnen op basis van onze informatie en uw eigen informatie een weloverwogen beslissing maken. Heeft u bijvoorbeeld geparkeerd bij Parkeergarage Museumpark? Dan krijgt u hier enkele dagen na uw reservering een mail met daarin de vraag om een review achter te laten. Om de wereldberoemde Kijk-Kubus of de Markthal in Rotterdam te bekijken kunt u het beste parkeren bij Parkeergarage Markthal. Ook in de regio van de Woonmall Alexandrium bieden wij een geschikte parkeerplaats aan.

Wanneer u vragen heeft over het parkeren Rotterdam, boeken, de parkeerlocaties of de betaalmethodes dan kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag hier niet tussen staat dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Belangrijke informatie voor parkeren in Rotterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 33 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: P+R Proveniersplein
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken