Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Rotterdam

Er zijn ontelbare redenen te bedenken waarom u Rotterdam zou bezoeken, en daarom moet parkeren in Rotterdam. Daarom proberen wij het Parkeren Rotterdam zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Of u nu uw familie gaat bezoeken, een evenement gaat bijwonen of wat cultuur wilt snuiven. Het kan natuurlijk ook zijn dat u Rotterdam bezoekt voor het bedrijfsleven. Voor alle meetings die u heeft in Rotterdam, kunt u hier van tevoren een parkeerplaats reserveren. Zo weet u precies waar u aan toe bent vlak voor uw afspraak en komt u niet te laat.  Vanaf nu zult u niet meer onnodig lang rondjes rijden om een gebied, om vervolgens bij een parkeerplaats te stranden met een torenhoog parkeertarief. 

Laat bovenstaande omschrijving u niet overkomen en boek van tevoren een parkeerplaats bij Rotterdam. In het centrum, of net erbuiten. Het kan allemaal. Bij GoedkoopParkeren vergelijkt u eenvoudig alle parkeergarages, parkeerterreinen en parkeerlocaties in Rotterdam met elkaar en ziet u de verschillen in prijs, locatie en services. Zo heeft de ene parkeerplaats wel camerabeveiliging en de andere niet. Ook kan er verschil zitten in soort parkeerterreinen: overdekt/niet overdekt, geasfalteerd of niet, met aangelegde bomen of volledig open. Al deze informatie vindt u terug bij de specifieke parkeerlocaties van Rotterdam. Het aanbod varieërt van een parkeergarage, P+R, verschillende parkeerzones tot aan andere parking mogelijkheden. Parkeren Rotterdam kan dus eenvoudig aangepast worden naar uw persoonlijke wens, door via onze website te boeken.

Rotterdam

Belangrijke informatie voor parkeren in Rotterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 35 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Fenix
🏙 Dichtstbij centrum: P+R Proveniersplein

Goedkoop parkeren in Rotterdam

In het stadscentrum van Rotterdam is betaald parkeren de norm, maar wij zorgen ervoor dat goedkoop parkeren in Rotterdam mogelijk wordt gemaakt. Voor de gratis plekken zult u ver van de stad verwijderd zijn. Dit is prima te doen wanneer u te maken heeft met een Park and Ride (P+R) optie. Vaak is dit echter niet het geval. We hebben daarom ook voor u geprobeerd om alle goedkoop parkeren Rotterdam locaties op een rij te zetten. Daarnaast kan het helpen om een van de volgende pagina's te bekijken. Zoals hoe u een parkeerplek reserveert. Lees daarnaast onze parkeertips om goed voorbereid de weg op te gaan. 

Daarnaast bieden we verschillende aanbieders aan, zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Onze aanbieders selecteren wij zorgvuldig en zijn ook erg geïnteresseerd in uw mening. Door het achterlaten van een review, helpt u niet alleen ons om kritisch naar de parkeerlocaties te kijken, maar ook uw medebezoeker! Zij kunnen op basis van onze informatie en uw eigen informatie een weloverwogen beslissing maken. Heeft u bijvoorbeeld geparkeerd bij Parkeergarage Museumpark? Dan krijgt u hier enkele dagen na uw reservering een mail met daarin de vraag om een review achter te laten. Om de wereldberoemde Kijk-Kubus of de Markthal in Rotterdam te bekijken kunt u het beste parkeren bij Parkeergarage Markthal. Ook in de regio van de Woonmall Alexandrium bieden wij een geschikte parkeerplaats aan.

Wanneer u vragen heeft over het parkeren Rotterdam, boeken, de parkeerlocaties of de betaalmethodes dan kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag hier niet tussen staat dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk