Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Roermond

Gaat u een dagje weg met de auto naar Roermond? Door gebruik te maken van GoedkoopParkeren hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplek! Met de vergelijkingstool op onze website vindt u snel en eenvoudig een parkeerplek in Roermond die aansluit aan uw wensen. Vervolgens kunt u de gekozen parkeerplek online reserveren, en bent u verzekerd van een plek. Zo kunt u makkelijk uw auto wegzetten en genieten van uw dag in de stad.

Roermond, zoals de naam al suggereert, ligt bij de uitmonding van de rivier Roer op de Maas. Deze Limburgse stad heeft rijke historie en een gemoedelijk stadscentrum. Doordat het geloof een groot onderdeel speelt in de stad zijn er door Roermond heen veel religieuze gebouwen te vinden, zoals kapellen, kerken en een kathedraal. In de stad vind u ook musea zoals het Cuypershuis. Voor winkelen en terrassen bent u ook zeker aan het goede adres. De bruisende binnenstad maakt het een ideale locatie om een dagje te winkelen. Ook is er op loopafstand van het centrum Designer Outlet Roermond te vinden. De terrassen en restaurants zijn door de hele stad te vinden, waardoor u op alle plekken in Roermond gezelligheid kunt vinden.

Waar in Roermond u ook heen gaat, door het grote aanbod aan parkeerplekken in de stad, kunt u altijd in de buurt van uw bestemming parkeren. Alle parkeerplaatsen die u tegenkomt op onze website worden door ons gecontroleerd om betrouwbaar parkeren te kunnen garanderen. Ook kunt u een beter beeld krijgen van de locatie door de ervaringen van andere klanten te lezen. Elke aanbieder is voorzien van een lijst van faciliteiten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? Kijk eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

Roermond

Belangrijke informatie voor parkeren in Roermond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Voordelig parkeren centrum Roermond

Parkeren in en om het centrum van Roermond kan op verschillende manieren. Hoewel het niet mogelijk om in het hart van het centrum te parkeren is het mogelijk om er omheen te parkeren. U kunt straat parkeren, maar dat zijn vaak kort parkeerplekken waar u niet langer dan een uur kunt staan. Voor een langer parkeerbezoek in de buurt van het centrum kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages zoals parkeergarage de Oranjerie of parkeergarage Roercenter. Net buiten het centrum vindt u ook verschillende parkeermogelijkheden zoals bijvoorbeeld een P+R. Met P+R rijdt u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer.

Door de verschillende parkeerzones en parkeertarieven is het soms moeilijk om een voordelige parkeerplek te vinden. Omdat gratis parkeren in Roermond bijna niet meer mogelijk is, is het fijn als u niet te veel hoeft te betalen. Door gebruik te maken van GoedkoopParkeren ziet u in één oogopslag het parkeeraanbod met de verschillende prijzen. Zo kunt u eenvoudig de meest voordelige optie kiezen. Daarnaast hoeft u bij ons geen extra boekingskosten te betalen wanneer u reserveert. Zo kunt u toch parkeren tegen de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe het werkt: Reserveren van uw parkeerplek in Roermond

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek, vult u uw gegevens in in de vergelijkingstool. Deze tool vindt u bovenaan de pagina. Nadat u de datum en de tijd van uw parkeerbezoek heeft ingevuld, klikt u op de gele knop. U ziet vervolgens een overzicht met alle beschikbare parkeeraanbieders voor uw parkeermoment. U kunt hier gemakkelijk de verschillende opties vergelijk aan de hand van prijs, locatie, facililiteiten en klantenbeoordeling. Met de filterfunctie kunt u nog sneller vergelijking. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op de reserveren knop. U vult u gegevens in en betaald vooraf met een van de vertrouwde betaalmethodes (bijv. iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt sturen wij een reserveringsbevestiging naar uw e-mail. Daar staat alle informatie in die u nog heeft. Zo heeft u alles geregeld en kunt u zorgeloos parkeren in Roermond!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk