Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Roermond

Parkeren Roermond kan eenvoudig en gemakkelijk door gebruik te maken van deze website. Zo kunt u snel, online een goedkope parkeerplek reserveren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken op de dag van vertrek.

Roermond is de stad van verhalen en daarom zeker een bezoek waard. De bruisende binnenstad, de geschiedenis en de cultuur maken de stad tot een ware bezienswaardigheid. Als u deze plekken wilt bezoeken of ontdekken, is een parkeerplek in het centrum van Roermond erg handig. Natuurlijk kan u ook kiezen voor een parkeerplek net buiten de stad. Het is maar net wat uw wensen zijn.

Helaas verdwijnt het gratis parkeren steeds meer uit het zicht en komt hier betaald parkeren voor in de plaats. Dit is bijne onoverkomelijk, tenzij u een parkeervergunning heeft voor die parkeerplaats. Met GoedkoopParkeren maken wij het betalen en zoeken van een parkeerplek nét een stukje makkelijker. U betaalt vooraf uw parkeerplaats voor het parkeren in Roermond waardoor u ter plekke niet nog hoeft te betalen en u alleen hoeft te focussen op het doel van uw bezoek aan Roermond.

Roermond

Belangrijke informatie voor parkeren in Roermond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeergarage in de historische binnenstad van Roermond

Een parkeergarage in de historische binnenstad van Roermond vinden, kan een hele klus zijn. Maar, op onze website vergelijkt u eenvoudig de diverse parkeerplekken en locaties.

Nadat u uw auto in een parkeergarage of andere parkeerplek heeft geparkeerd, kan u de binnenstad van Roermond verkennen. Naast de rijke geschiedenis van Roermond, dient de stad zich ook perfect voor het winkelen. Uiteraard kunt u ook winkelen bij Designer Outlet Roermond, wat buiten het centrum van Roermond ligt.

Roermond leent zich goed voor een dagje weg. Zo is er voor ieder wat wils, van rustige tot actieve activiteiten. Ook met kinderen kunt u van alles doen in Roermond, zoals een rondvaart of naar een van de recreatiemogelijkheden in Roermond. Hiervoor is parkeren Roermond echter wel heel belangrijk. Daarom hebben wij diverse parkeerlocaties, parkeeraanbieders en parkeerplekken voor u op een rij gezet.

Na een gezellige dag in Roermond keert u eenvoudig terug naar uw veilig geparkeerde auto.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeermogelijkheden en locaties in Roermond

Er zijn diverse parkeermogelijkheden en locaties in Roermond. Maar, wat is nou de beste parkeerplek in Roermond voor een bezoek aan de stad? Doordat het winkelgebied erg compact is, kunt u lopend vanaf de parkeermogelijkheid naar de meeste winkelstraten. Deze liggen niet ver van elkaar.

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten het centrum van Roermond te parkeren, afhankelijk van de afspraken en planning die u heeft voor de dag.

Parkeren Roermond biedt verschillende parkeermogelijkheden aan. Maak gebruik van de overdekte parkeergarages of parkeer uw auto op een open parkeerterrein. Hier parkeert u al snel met voordelige dagtarieven. Bekijk ons overzicht met parkeerlocaties in Roermond en zie welke plekken nog beschikbaar zijn.

Bent u nog niet bekend met het online boeken van een parkeerplaats? Check dan onze ‘Hoe werkt het’ pagina voor een duidelijke uitleg.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk