Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Roermond

Parkeren Roermond is een speciale pagina om voor u eenvoudig een parkeerplek te bezoeken. Roermond is namelijk de stad van verhalen en daarom zeker een bezoek waard. De bruisende binnenstad, de geschiedenis en de cultuur maken de stad tot een ware bezienswaardigheid. Twintig plekken in de binnenstad vertellen u de verhalen van Roermond. Deze kunt u op uw eigen tempo bezoeken. Om hier te komen zult u dichtbij de binnenstad van Roermond willen parkeren. Rondom de markt zijn er diverse parkeermogelijkheden. Binnen no-time arriveert u lopend bij de bezienswaardigheden. Ook aan het Wilhelminaplein in Roermond kunt u betaald parkeren. Helaas verdwijnt het gratis parkeren steeds meer uit het zicht en maakt het plaats voor de gele betaalpaal om de hoek van een parkeerplaats. Hier zult u tegenwoordig toch echt gebruik van moeten maken, tenzij u een parkeervergunning heeft voor die parkeerplaats. Met GoedkoopParkeren maken wij het betalen en zoeken van een parkeerplek nét een stukje makkelijker. U betaalt vooraf uw parkeerplaats waardoor u ter plekke niet nog hoeft te betalen en u alleen hoeft te focussen op het doel van uw bezoek aan Roermond. Dit kan de stadsarchitect Pierre Cuypers zijn die zijn turbulente periode kent in Roermond of de kenmerken uit de Tweede Wereldoorlog.

Roermond

Winkelen in de historische binnenstad van Roermond

Naast de rijke geschiedenis van Roermond, dient de stad zich ook perfect voor het winkelen. Niet voor niets is Roermond de tweede retailstad van Limburg. In de binnenstad vindt u naast grote merken ook voornamelijk traditionele speciaalzaken die al meer dan 25 jaar zich richten op persoonlijke aandacht en kwaliteit van hun producten. Uiteraard kunt u ook winkelen bij Designer Outlet Roermond, wat buiten het centrum van Roermond ligt.
Tijdens de pauzes kunt u de mondjes-banken van de Limburgse kunstenaar Patrick Kusters bewonderen in het centrum. Deze bankjes dienen naast rustmoment, ook als startpunt om de verhalen van Roermond te ontdekken. Op de warme zomerdagen geniet u van een rondvaart door de stad, de Roer en Maasplassen. Ook de kinderen beleven een dag vol waterpret met de vele recreatiemogelijkheden in Roermond.

Parkeermogelijkheden en locaties in Roermond

Wat is nou de beste parkeerplek in Roermond voor een bezoek aan de stad? Doordat het winkelgebied erg compact is, kunt u lopend vanaf de parkeermogelijkheid naar de meeste winkelstraten. Deze liggen niet ver van elkaar. Parkeren Roermond biedt verschillende parkeermogelijkheden aan. Maak gebruik van de overdekte parkeergarages of parkeer uw auto op een open parkeerterrein. Hier parkeert u al snel met voordelige dagtarieven. Bekijk ons overzicht met parkeerlocaties in Roermond en zie welke plekken nog beschikbaar zijn. Bent u nog niet bekend met het online boeken van een parkeerplaats? Check dan onze ‘Hoe werkt het’ pagina voor een duidelijke uitleg.

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken