GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Roermond

Parkeren Roermond kan eenvoudig en gemakkelijk door gebruik te maken van deze website. Zo kunt u snel, online een goedkope parkeerplek reserveren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken op de dag van vertrek.

Roermond is de stad van verhalen en daarom zeker een bezoek waard. De bruisende binnenstad, de geschiedenis en de cultuur maken de stad tot een ware bezienswaardigheid. Als u deze plekken wilt bezoeken of ontdekken, is een parkeerplek in het centrum van Roermond erg handig. Natuurlijk kan u ook kiezen voor een parkeerplek net buiten de stad. Het is maar net wat uw wensen zijn.

Helaas verdwijnt het gratis parkeren steeds meer uit het zicht en komt hier betaald parkeren voor in de plaats. Dit is bijne onoverkomelijk, tenzij u een parkeervergunning heeft voor die parkeerplaats. Met GoedkoopParkeren maken wij het betalen en zoeken van een parkeerplek nét een stukje makkelijker. U betaalt vooraf uw parkeerplaats voor het parkeren in Roermond waardoor u ter plekke niet nog hoeft te betalen en u alleen hoeft te focussen op het doel van uw bezoek aan Roermond. 

Roermond

Parkeergarage in de historische binnenstad van Roermond

Een parkeergarage in de historische binnenstad van Roermond vinden, kan een hele klus zijn. Maar, op onze website vergelijkt u eenvoudig de diverse parkeerplekken en locaties. 

Nadat u uw auto in een parkeergarage of andere parkeerplek heeft geparkeerd, kan u de binnenstad van Roermond verkennen. Naast de rijke geschiedenis van Roermond, dient de stad zich ook perfect voor het winkelen. Uiteraard kunt u ook winkelen bij Designer Outlet Roermond, wat buiten het centrum van Roermond ligt.

Roermond leent zich goed voor een dagje weg. Zo is er voor ieder wat wils, van rustige tot actieve activiteiten. Ook met kinderen kunt u van alles doen in Roermond, zoals een rondvaart of naar een van de recreatiemogelijkheden in Roermond. Hiervoor is parkeren Roermond echter wel heel belangrijk. Daarom hebben wij diverse parkeerlocaties, parkeeraanbieders en parkeerplekken voor u op een rij gezet.

Na een gezellige dag in Roermond keert u eenvoudig terug naar uw veilig geparkeerde auto.

Belangrijke informatie voor parkeren in Roermond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeermogelijkheden en locaties in Roermond

Er zijn diverse parkeermogelijkheden en locaties in Roermond. Maar, wat is nou de beste parkeerplek in Roermond voor een bezoek aan de stad? Doordat het winkelgebied erg compact is, kunt u lopend vanaf de parkeermogelijkheid naar de meeste winkelstraten. Deze liggen niet ver van elkaar.

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten het centrum van Roermond te parkeren, afhankelijk van de afspraken en planning die u heeft voor de dag. 

Parkeren Roermond biedt verschillende parkeermogelijkheden aan. Maak gebruik van de overdekte parkeergarages of parkeer uw auto op een open parkeerterrein. Hier parkeert u al snel met voordelige dagtarieven. Bekijk ons overzicht met parkeerlocaties in Roermond en zie welke plekken nog beschikbaar zijn.

Bent u nog niet bekend met het online boeken van een parkeerplaats? Check dan onze ‘Hoe werkt het’ pagina voor een duidelijke uitleg.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken